len ho treba dobre preskúšať na BF/FF a tak...nechať im tam seťák je možno fajn, len ktovie, koľko ti zaň dajú...
no však jasne to uvidím čo povedia, ak to bue úplne smiešny peniaz tak si ho nechám a urobím si stojan na perá :)......no ff/bf by nemalo byť, skúšal som na najdlhšom aj najkratšom ohnisku na plnú fugu fotiť, doma som to pozeral a vyzerá to byť zaostrené presne takže to bude hádam okej....síce trošičku mäkšie, ale to je normálne
no však jasne to uvidím čo povedia, ak to bue úplne smiešny peniaz tak si ho nechám a urobím si stojan na perá :)......no ff/bf by nemalo byť, skúšal som na najdlhšom aj najkratšom ohnisku na plnú fugu fotiť, doma som to pozeral a vyzerá to byť zaostrené presne takže to bude hádam okej....síce trošičku mäkšie, ale to je normálne
mäkkosť je pri tamrone normálna na fúlďúru, ale len pri tamrone sa toleruje :o)))
a ne bejk? :o)) to už ako divne musím písať, keď sa nad mojimi hatlaninami zamýšľa...až s náznakom múdrosti či čoho :o)))
keď chceš aj brejk :) či brake :) ešte 3 dni už mi šibe soráč mišo viez že mňa máš brať s rezervou ale veľkou :( dávam minútu internetového ticha za peťa múka aj keď som rocker :) pokoj jeho duši
keď chceš aj brejk :) či brake :) ešte 3 dni už mi šibe soráč mišo viez že mňa máš brať s rezervou ale veľkou :( dávam minútu internetového ticha za peťa múka aj keď som rocker :) pokoj jeho duši
brejk som prestal kupovať už hodne dávno :o))
natíska sa mi otázka, že čo bude potom, keď už teraz to začína :o))
ja ťa beriem normálne, možno až príliš vážne :o)
peťa mi je fakt ľúto...ráno, keď som to čítal, tak to bol šok...oceán i shalom počúvam dosť často...a ich kultová pieseň...
http://www.youtube.com/watch?v=m6wMPJ26pu8
nech mu je zem ľahká...snáď našiel svoj kľud...
http://www.youtube.com/watch?v=C6eFcCL-Ync
Pali v poslednej dobe si tu dáko často :) čo ľudia nekupujú či máš dovolenku :)
nie vonku pršalo, lenivý som ísť von a tak. V práci frmol ako nikdy a dovolenka jáááj na tú si ešte počkám. Jedno ti ale poviem už sa na ňu teším ;-)))
nie vonku pršalo, lenivý som ísť von a tak. V práci frmol ako nikdy a dovolenka jáááj na tú si ešte počkám. Jedno ti ale poviem už sa na ňu teším ;-)))
len predávaj predávaj nech nás je viac :) chcem si kúpiť svoju prvú zrkadlovlu čo by ste mi odporučili ?C je správne
vážne ma ber ale s rezervou :) vieš ja som ako tá v aute môže sa stať že ju celý život nepotrebuješ ale treba ju radšej mať lebo až sa ti raz stane že ju budeš potrebovať a ona tam nebude tak si pi..
vážne ma ber ale s rezervou :) vieš ja som ako tá v aute môže sa stať že ju celý život nepotrebuješ ale treba ju radšej mať lebo až sa ti raz stane že ju budeš potrebovať a ona tam nebude tak si pi..
len ti nikomu neraď stredný formát. Predstav si tie diskusie na tú tému:
Odpadol mi senzor od tela, čo mám robiť???
Fotím šport, stlačím spúšť foťák urobí snímku a potom dlho nič. Nieje pokazený???
Prečo to má taký strašný AF???
PC mi nevie otvoriť fotku, čo mám robiť???
PC zamrzlo
Robí Tamron objektívy aj na Hasselblad???
Stredný formát do 2000€
Napadá ma ešte kopec tém no nechcem tu stráviť celí večer. Už teraz mám pocit že aj klasická zrkadlovka je až až. Stredný formát sem na toto fórum radšej nie ;-)))
Fotím šport, stlačím spúšť foťák urobí snímku a potom dlho nič. Nieje pokazený???
PC zamrzlo
Stredný formát do 2000€
Napadá ma ešte kopec tém no nechcem tu stráviť celí večer. Už teraz mám pocit že aj klasická zrkadlovka je až až. Stredný formát sem na toto fórum radšej nie ;-)))
A Ty nemáš diamantovú kreditku??? ? ? Čo potom robíš medzi nami?! :))
A Ty nemáš diamantovú kreditku??? ? ? Čo potom robíš medzi nami?! :))
vieš čo mne dali len inoxovú a kľúče od Fort Knoxu ;-)))
Vieš ako je to na figu keď vreckové dostávaš denne v tehlách, nikde v obchode mi nemajú z toho vydať. Minule som bol v zlatníctve a tam mi povedali že nemajú toľko drobných :-DDD
PC zamrzlo
Stredný formát do 2000€
vieš čo mne dali len inoxovú a kľúče od Fort Knoxu ;-)))
Vieš ako je to na figu keď vreckové dostávaš denne v tehlách, nikde v obchode mi nemajú z toho vydať. Minule som bol v zlatníctve a tam mi povedali že nemajú toľko drobných :-DDD
Toto keď sa dozvedia v Tamrone, tak Ti jeden urobia celý zo žltého kovu. Z Tvojho samozrejme! :)))
nie, ale možo psa Lajku naň našrobuješ, len najskôr musíš dákeho olympus maníka zohnať čo ti ju s obežnej dráhy donesie naspäť na zem
Tak to teda ja nechcem ten jak sa povie stredný formát určite to komponuje iba na stred a ja nechcem len kockave fotky ale aj tie pannoránové jak to skladá ten steves vieš on ma ten formát 16:9 a kozmopusom sa dá fotiť všetko však ?
Toto keď sa dozvedia v Tamrone, tak Ti jeden urobia celý zo žltého kovu. Z Tvojho samozrejme! :)))
ja by som ale chcel nech je fakt celokovový aj vrátane optiky, veď zlato je jeden s najlepších vodičov na svete, svetlo pôjde ako lusk ;-))) to bude svetelnosť, bohvie či ho bude treba vôbec cloniť pre lepšiu kresbu :-DDD
offtopic 2 :o)
natíska sa mi otázka, že čo bude potom, keď už teraz to začína :o))
ja ťa beriem normálne, možno až príliš vážne :o)
peťa mi je fakt ľúto...ráno, keď som to čítal, tak to bol šok...oceán i shalom počúvam dosť často...a ich kultová pieseň...
http://www.youtube.com/watch?v=m6wMPJ26pu8
nech mu je zem ľahká...snáď našiel svoj kľud...
http://www.youtube.com/watch?v=C6eFcCL-Ync
PC zamrzlo
Stredný formát do 2000€
PC zamrzlo
Stredný formát do 2000€
PC zamrzlo
Stredný formát do 2000€
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa