žiješ? nevedel som vás už vyčkať, išiel som na striky do mesta tým pádom :)
hej na 99%. Z práva ešte nemám výsledok, ale nemala by tam nastať tragédia :)
žiješ? nevedel som vás už vyčkať, išiel som na striky do mesta tým pádom :)
...tak to gratz :)....ja mám od piatka po maturách, o nejaké 2 týždne mám príjmačky tak tiež to mám zaujímavé :D
...nie nie, ostávam v Ke, hádam sa podarí psychológia...
bože :), nekomentujem :)
nik iný tu nieje, tak sa spýtam teba :)
oné. skončila sa tá oná, ako sa volá...tá...kríza? Javelin len o Leica M9 rozpráva, duroslav a wayne riešia zas Leica S2, niekto sa nevie rozhodnúť či 5D Mk2 alebo 7D, iný zas má 8000€ finančný limit, chalan čo nevie čo si nastaviť na 7D, či expozíciu po kroku 1/2 alebo 1/3 ide kupovať 70-200 f2.8 II IS a 300 f2.8 zároveň, to tamron 70-200 to ani nehovorím to idú ako teplé rožky, ty si upgradoval, čo to je maTTo? :)
bože :), nekomentujem :)
oné. skončila sa tá oná, ako sa volá...tá...kríza? Javelin len o Leica M9 rozpráva, duroslav a wayne riešia zas Leica S2, niekto sa nevie rozhodnúť či 5D Mk2 alebo 7D, iný zas má 8000€ finančný limit, chalan čo nevie čo si nastaviť na 7D, či expozíciu po kroku 1/2 alebo 1/3 ide kupovať 70-200 f2.8 II IS a 300 f2.8 zároveň, to tamron 70-200 to ani nehovorím to idú ako teplé rožky, ty si upgradoval, čo to je maTTo? :)
...no holt život je boj Rolo ;))...a dnes som na chvíľu zadriemal a snívalo sa mi, že som si za 90e kúpil pentacon 300ku a fotil s ňou na lúke zajace :D.....tak hádam si o mne po tom všetkom dačo zlé nemyslíš a budeš ma ešte dakedy komentovať ;)))))
...no holt život je boj Rolo ;))...a dnes som na chvíľu zadriemal a snívalo sa mi, že som si za 90e kúpil pentacon 300ku a fotil s ňou na lúke zajace :D.....tak hádam si o mne po tom všetkom dačo zlé nemyslíš a budeš ma ešte dakedy komentovať ;)))))
keď som bol s bafom v ephotošope v BA, tak sme sa zhodli, že tvoja tvorba nás vôbec nezaujalo, evokuje v nás len myšlienky na hubert de luxe (vieš bublinky) :)
teda neviem čo s komentovaním. a čo ten Paríž? honeymoon?
keď som bol s bafom v ephotošope v BA, tak sme sa zhodli, že tvoja tvorba nás vôbec nezaujalo, evokuje v nás len myšlienky na hubert de luxe (vieš bublinky) :)
inak komentovať som myslel :D tamto mi je jasné dávno :D ...Paríž - hej aj tak by sa to dalo nazvať :)...a cestou s5 pobudnem ak vesmír dá u bafa a spáchame možno ňáke menšie stretko ;))
inak komentovať som myslel :D tamto mi je jasné dávno :D ...Paríž - hej aj tak by sa to dalo nazvať :)...a cestou s5 pobudnem ak vesmír dá u bafa a spáchame možno ňáke menšie stretko ;))
priprav sa na to, že bude od teba žiadať peniaze na cestu, špina bratislavská :P
nikdyyyyy sa nezavďačíš všetkým
lebo vám to dobre j*ebe na ti pojašené hlavy
som taký aký som a oblízali ste mi nohy...
sa jej bojíš ako čert kríža :o) neboj, ona nehryzie :o) myslím romantiku, aby nedošlo náhodou k omylu :o)))
nemôžeš spať či si prišiel uploadnuť fotku alebo nebodaj pokomentovať čosi? ;o)
offtopic 2 :o)
The next track is for everyone here in the house. Listen. Do it with me...
http://www.youtube.com/watch?v=prgAzbJbqr8
deti, nespať...vstávať a cvičiť ;o))...a všichni ruce nahoruuu :o)))
The next track is for everyone here in the house. Listen. Do it with me...
http://www.youtube.com/watch?v=prgAzbJbqr8
deti, nespať...vstávať a cvičiť ;o))...a všichni ruce nahoruuu :o)))
http://www.youtube.com/watch?v=SAO-lzl3vVQ
ja ti neviem, ale najviac energie mám v noci ;o)
či máte tu zas romantiku mám vypadnúť? :)
lebo vám to dobre j*ebe na ti pojašené hlavy
som taký aký som a oblízali ste mi nohy...
nemôžeš spať či si prišiel uploadnuť fotku alebo nebodaj pokomentovať čosi? ;o)
tento text nepoznám...či to je made in Rolo? :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa