ale jááá? kedy som už ja bol taký...nebuď šiši :o))
s čistými úmyslami a úprimne (ako učiteľ žiakovi-to som použil zas tvoje dávne slová ;o))) tá dnešná fotka je v Top three v rámci tvojho portfólia...presné miesto ti nepoviem, lebo sa mi ľúbi aj tulipán s orgovánom či aká tráva to vlastne je, ale oproti prvej futbalistovej či operenej srande na strome akože fakt dovi-dopo...
ešte som ti nepovedal vtip týždňa. Tento týždeň volám Paľovi, že súrne potrebujem kúpiť tokinu 11-16, a on že hmmm ano dá sa ale na čo? na canon? :D :D
no možno sklá tretích strán vie fakskopy zohnať i na iné značky ako conan :o) ide predsa o kšeft, aj aqt predáva veci na nikon, pritom je oficiálny predajca canon...
no možno sklá tretích strán vie fakskopy zohnať i na iné značky ako conan :o) ide predsa o kšeft, aj aqt predáva veci na nikon, pritom je oficiálny predajca canon...
nechápeš pointu. on presne vie že máme rovnaký stroj, aj sme už riešili čiastočne tie širokáče, ale chudák bol veľmi rozlietaný, predstavil som sa že ahoj pán Strhák ja som konan7, Rolo z ephoto. A on na to, jaaaj viem ty si spod Tatier a chcel si ten ploter :D :D
jaaaaj sorry už je jasné
ved ja som hovoril ked školu dorobím tak budem chodiaca troska.ani sme veľa nepili, čo tu robíš bulvár :) ved sme si písali neee? ;)
nechápeš pointu. on presne vie že máme rovnaký stroj, aj sme už riešili čiastočne tie širokáče, ale chudák bol veľmi rozlietaný, predstavil som sa že ahoj pán Strhák ja som konan7, Rolo z ephoto. A on na to, jaaaj viem ty si spod Tatier a chcel si ten ploter :D :D
to som si myslel prvýkrát, že má toho veľa...a ani sa mu nečudujem, poznám to veľmi dobre :o)
jaaaaj sorry už je jasné
ved ja som hovoril ked školu dorobím tak budem chodiaca troska.ani sme veľa nepili, čo tu robíš bulvár :) ved sme si písali neee? ;)
Si raz rozprával že chceli kámoši fotku a mal si len tele a nechápali že sa tam nevojdú tak teraz pri tokine sa ti to určite nestane a vojdú sa tam aj s kolotočom :) už si pamätáš
no tak teraz neviem, že ako budeš ten bagel s technikou vláčiť, keď si už tá troska...to aby si si zohnal taký golfový vozík a na tom to vozil, šak načo sa namáhať :o))
offtopic 2 :o)
no super...ešte ju treba poriadne rozbiť, aby bolo čo opravovať cez leto :o))
keď si šťastný, urob smajlíka...
keď si zlostný, urob bobríka...
potom urob prasa, potom fantomasa,
keď si hustý, urob čertíka :o)
keď si šťastný, urob ropuchu...
keď nejsi ringlá, zdechnutú muchu...
potom urob somára, teraz zas komára,
keď si v koncoch kapra na suchu :o)
ale zlatokopky som náhodou dnes či včera počúval...:o)
s čistými úmyslami a úprimne (ako učiteľ žiakovi-to som použil zas tvoje dávne slová ;o))) tá dnešná fotka je v Top three v rámci tvojho portfólia...presné miesto ti nepoviem, lebo sa mi ľúbi aj tulipán s orgovánom či aká tráva to vlastne je, ale oproti prvej futbalistovej či operenej srande na strome akože fakt dovi-dopo...
nie, na hasselblad, myslel som si :)
chapen sie? si sa prispal či prespal či čo po tých skúškach? :o))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa