Fórum » Návrhy a pripomienky

offtopic 2 :o)

2009-09-29 21:23:38+02
Mili obyvatelia a obyvatelky :o) Prinasam vam pokracovanie oblubenej temy vo fore, takze sa mozte realizovat v tom spravnom vlakne :o)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-05-28 22:19:17+02
príspevok od: conan7
nechápeš pointu. on presne vie že máme rovnaký stroj, aj sme už riešili čiastočne tie širokáče, ale chudák bol veľmi rozlietaný, predstavil som sa že ahoj pán Strhák ja som konan7, Rolo z ephoto. A on na to, jaaaj viem ty si spod Tatier a chcel si ten ploter :D :D
Harry ploter a Pali struhák :) poznám

Strhak
2010-05-28 22:19:58+02
áno je to tak, mal som toho fakt hodne rozrobeného, riešim teraz hodne vecí naraz a Roland ma zastihol na odchode z práce. Mi navyše sídlime v starej budove ktorá má ešte poctivo hrubé steny a tak som ho v podstate nič nerozumel v tom telefóne. K tomu ešte tá búrka čo bola, tak s toho telefonátu som zachytil že tokina 11-16 a že pre dakoho z e-phota. Áno spýtal som sa že či na Canon lebo nieje problém objednať sklo aj s opačným závitom ;-)))

Granko
2010-05-28 22:22:25+02
príspevok od: b.a.f.o.a.r.t.
Možno na nestlé sk alebo orion ani neviem kto robí granko :( no idem sa hanbiť
no Orion, čo patrí do koncernu Nestlé :o) sa potom odfoť a daj do galérky, že ako vypadá bafinko, keď sa hanbí v kúte :o)) aj na polienko si kľakneš? ;o)
viem iba o reklame, kde malé dievčatko počíta z hrnčeka - má ma rád, nemá ma rád a nakoniec jej zasvieti chalanisko zrkadlom do okna :o) o novšej neviem...

Strhak
2010-05-28 22:22:36+02
no jo stávajú sa aj horšie veci ;-))))

b.a.f.o.a.r.t.
2010-05-28 22:23:21+02
príspevok od: Strhak
áno je to tak, mal som toho fakt hodne rozrobeného, riešim teraz hodne vecí naraz a Roland ma zastihol na odchode z práce. Mi navyše sídlime v starej budove ktorá má ešte poctivo hrubé steny a tak som ho v podstate nič nerozumel v tom telefóne. K tomu ešte tá búrka čo bola, tak s toho telefonátu som zachytil že tokina 11-16 a že pre dakoho z e-phota. Áno spýtal som sa že či na Canon lebo nieje problém objednať sklo aj s opačným závitom ;-)))
Rolo vyčká tyčká :)

Granko
2010-05-28 22:23:43+02
tak som mal pravdu :o) asi sa od radosti sepálim pod obraz boží, že ma ani vlastná webkamera na notebooku nespozná :o)))

conan7
2010-05-28 22:25:11+02
Si raz rozprával že chceli kámoši fotku a mal si len tele a nechápali že sa tam nevojdú tak teraz pri tokine sa ti to určite nestane a vojdú sa tam aj s kolotočom :) už si pamätáš
už som v obraze, sorry že som zjavne pribrzdený :)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-05-28 22:26:15+02
no jo stávajú sa aj horšie veci ;-))))
Ježiš pali aj ty sem chodíš soráč :-):-):-):-):-). Mne sa to tvoje meno dáko poplietlo ale v tejto spolocnosti sa mi to stalo prvý krát

Strhak
2010-05-28 22:27:44+02
Rolo vyčká tyčká :)
Počkaj mu odmontujem posledný člen, ako sa mu zvýši svetelnosť a tá kresba ;-))))

b.a.f.o.a.r.t.
2010-05-28 22:29:15+02
príspevok od: Granko
no Orion, čo patrí do koncernu Nestlé :o) sa potom odfoť a daj do galérky, že ako vypadá bafinko, keď sa hanbí v kúte :o)) aj na polienko si kľakneš? ;o)
viem iba o reklame, kde malé dievčatko počíta z hrnčeka - má ma rád, nemá ma rád a nakoniec jej zasvieti chalanisko zrkadlom do okna :o) o novšej neviem...
Od včera je nová úplná šupa šleha :-):-):-):-):-):) a ja kľačím na kukurici ako gringo

Strhak
2010-05-28 22:29:19+02
tak som mal pravdu :o) asi sa od radosti sepálim pod obraz boží, že ma ani vlastná webkamera na notebooku nespozná :o)))
web kameru prelep páskov lebo ephoto server sa na teba nejde vynadívať a potom to tu ide strašne pomaly ;-DDD

conan7
2010-05-28 22:30:12+02
no tak teraz neviem, že ako budeš ten bagel s technikou vláčiť, keď si už tá troska...to aby si si zohnal taký golfový vozík a na tom to vozil, šak načo sa namáhať :o))
ved techniku nechávam vám, už ste v závete.

b.a.f.o.a.r.t.
2010-05-28 22:31:03+02
Počkaj mu odmontujem posledný člen, ako sa mu zvýši svetelnosť a tá kresba ;-))))
Si mu povedal že roland ako to že ešte negrcá?

conan7
2010-05-28 22:31:19+02
nevolaj ma roland lebo aha

Granko
2010-05-28 22:32:12+02
Od včera je nová úplná šupa šleha :-):-):-):-):-):) a ja kľačím na kukurici ako gringo
hej? snáď sa dostane i ku mne na zhliadnutie :o)
kukurica sa používa na iné veci ako na kľačanie...hlavne pre svoj zážitkový tvar :o)))

Strhak
2010-05-28 22:32:22+02
Ježiš pali aj ty sem chodíš soráč :-):-):-):-):-). Mne sa to tvoje meno dáko poplietlo ale v tejto spolocnosti sa mi to stalo prvý krát
to nevadí, inak ma napadlo ako pomôžem Rolandovi k lepším fotkám. Nasypem mu trochu toneru s kopírky pod uzávierku ;-))))
Že či sa s tým dokáže vyrovnať ten samočistiaci systém vo foťáku ;-)))

conan7
2010-05-28 22:32:26+02
no chcel som mu odpovedať že ja rozprávky nepozerám, ale ešte viac by som ho tým doplietol, tak som to nespravil :P

Granko
2010-05-28 22:33:07+02
web kameru prelep páskov lebo ephoto server sa na teba nejde vynadívať a potom to tu ide strašne pomaly ;-DDD
to vieš, je labužník - vychutnáva si krásu plnými dúškami :o)))

b.a.f.o.a.r.t.
2010-05-28 22:33:58+02
A bafinko ma môže volať iba bebelínka takže mišo prrrrr:)

Strhak
2010-05-28 22:34:28+02
Si mu povedal že roland ako to že ešte negrcá?
tak ja po tajme dúfam že už si za tie roky zvikóóól ;-)

Strana 218 z 402

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()