Dobre Granko, budem ťa odteraz sledovať, každý tvoj krok, keď vynecháš hoci len jedno písmenko, normálne ťa zažalujem, veď počkaj...
Rolo, ty ale trúba rúrová novodurová...šak keď neviem, čo to slovo znamená, tak čo mám robiť? a nenapíšeš, čo si tým myslel a ja neviem čítať myšlienky...dnes určite nie, som mimo prevádzky...preto mi je na smiech...ale zo mňa...chápala už?
Rolo, ty ale trúba rúrová novodurová...šak keď neviem, čo to slovo znamená, tak čo mám robiť? a nenapíšeš, čo si tým myslel a ja neviem čítať myšlienky...dnes určite nie, som mimo prevádzky...preto mi je na smiech...ale zo mňa...chápala už?
chýbalo tam jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a čo je to so? čo to znamená? nerozumiem ti? prečo píšeš ako hotentot? na čo je to dobré? vysvetli mi čo je to so! :)
či už po cigánsky píšeš? so more?
šak som ti napísal, že som hotentót, tak čo ti je zase divnô :o))
so znamená po nemecky tak...či nerozumieš po germánsky? :o))
tú poslednú vetu fakt nerozumiem...ale brúsku rozumiem :o)
ďalšie hnusné akronymum do zbierky - btw...samozrejme nesmiem zabudnúť na imho, rofl a lol...už je ich 9...no úžas...však my máme také pekné - lhk, dpč, ksč, njn (to tiež som nevedel, čo znamenalo donedávna)...ktovie, načo človek vôbec aj píše či rozpráva..však sa môžme dohovárať cez skratky ako neandertálci...
ale figu, používajú to normálni dospelí ľudia...chápem, že sa používajú anglické slová, tak ako sa používajú čechizmy...ale že niekto skracuje ešte aj to, čo chce napísať či povedať, to je zvláštne...čo sa ešte dá skrátiť, keď sa už skracuje rozhovor, čas venovaný rodine atď...najväčšia sranda je, keď začne anglické akronymá používať človek, čo neovláda ani slovenčinu...
a aby som nezabudol na bombové slovíčko - ee.
keď sme už pri téme. Mňa vie neskutočne dojať to keď niekto napíše že: Píšem ako maďar.
Tak ja som maďar ale dovolím si tvrdiť že v slovenskom pravopise a gramatike schovám 85% takých (hej)slovákov do vačku.
offtopic 2 :o)
chýbalo tam jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
stále nechápeš čo?
oné a ako sa dá plakať cez písmenká? a dá sa to? :o)
či už po cigánsky píšeš? so more?
tajčí delle kandobrúska...
so znamená po nemecky tak...či nerozumieš po germánsky? :o))
tú poslednú vetu fakt nerozumiem...ale brúsku rozumiem :o)
dik používam, však poďakovať ma učili :o)
o tom ti hovorím že vypatlané puberťáčky len k*k*ty fajčiť ale normálne písať to už nie je...
sorry to muselo von.
a aby som nezabudol na bombové slovíčko - ee.
Tak ja som maďar ale dovolím si tvrdiť že v slovenskom pravopise a gramatike schovám 85% takých (hej)slovákov do vačku.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa