Fórum » Návrhy a pripomienky

offtopic 2 :o)

2009-09-29 21:23:38+02
Mili obyvatelia a obyvatelky :o) Prinasam vam pokracovanie oblubenej temy vo fore, takze sa mozte realizovat v tom spravnom vlakne :o)

Granko
2010-06-14 12:04:22+02
príspevok od: conan7
Dobre Granko, budem ťa odteraz sledovať, každý tvoj krok, keď vynecháš hoci len jedno písmenko, normálne ťa zažalujem, veď počkaj...
Rolo, ty ale trúba rúrová novodurová...šak keď neviem, čo to slovo znamená, tak čo mám robiť? a nenapíšeš, čo si tým myslel a ja neviem čítať myšlienky...dnes určite nie, som mimo prevádzky...preto mi je na smiech...ale zo mňa...chápala už?

conan7
2010-06-14 12:08:14+02
príspevok od: Granko
Rolo, ty ale trúba rúrová novodurová...šak keď neviem, čo to slovo znamená, tak čo mám robiť? a nenapíšeš, čo si tým myslel a ja neviem čítať myšlienky...dnes určite nie, som mimo prevádzky...preto mi je na smiech...ale zo mňa...chápala už?
zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_zhnije_

chýbalo tam jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

stále nechápeš čo?

Granko
2010-06-14 12:14:02+02
šak teraz už chápem, si to mohol hneĎ napísať, no :o) a ďakujem, že si mi dal vedieť, ako dobre ti funguje Ctrl+C i Ctrl+V, tiež to často používam :o)

conan7
2010-06-14 12:26:36+02
neser ma , lebo idem plačom na redakciu, aj zápis dostaneš do registru trestov, policajný štát to istí :)

Granko
2010-06-14 12:39:27+02
neser ma , lebo idem plačom na redakciu, aj zápis dostaneš do registru trestov, policajný štát to istí :)
:o))) ma tak napadlo, že ako by so asi vyzeralo - ty a plač dokopy, hneď mám lepšiu náladu :o)
oné a ako sa dá plakať cez písmenká? a dá sa to? :o)

conan7
2010-06-14 12:49:44+02
a čo je to so? čo to znamená? nerozumiem ti? prečo píšeš ako hotentot? na čo je to dobré? vysvetli mi čo je to so! :)
či už po cigánsky píšeš? so more?

tajčí delle kandobrúska...

Granko
2010-06-14 12:53:34+02
šak som ti napísal, že som hotentót, tak čo ti je zase divnô :o))
so znamená po nemecky tak...či nerozumieš po germánsky? :o))
tú poslednú vetu fakt nerozumiem...ale brúsku rozumiem :o)

conan7
2010-06-14 12:57:06+02
tak sa rýchlo začni učiť, ako to bude vyzerať, ked nebudeš vedieť jazyk väčšiny? :)

Granko
2010-06-14 13:00:37+02
tak sa rýchlo začni učiť, ako to bude vyzerať, ked nebudeš vedieť jazyk väčšiny? :)
ani teraz neviem, lebo nepoužívam omg, thx, etc, wtf :o)

conan7
2010-06-14 13:04:41+02
ani teraz neviem, lebo nepoužívam omg, thx, etc, wtf :o)
a dik,more, sohi, sopenaf, temerav používaš? lebo to bude tiež stačiť :)

Granko
2010-06-14 13:46:18+02
koho zabilo? :o))
dik používam, však poďakovať ma učili :o)

Granko
2010-06-14 14:11:52+02
počuj ty talent...vysvetli mi, čo znamená slovíčko jop...to je od akej somariny odvodené?

Granko
2010-06-14 14:17:44+02
mi našlo že Java Optimized Processor...ale to asi nebude každý IT-čkár...či?

Granko
2010-06-14 14:28:41+02
ďalšie hnusné akronymum do zbierky - btw...samozrejme nesmiem zabudnúť na imho, rofl a lol...už je ich 9...no úžas...však my máme také pekné - lhk, dpč, ksč, njn (to tiež som nevedel, čo znamenalo donedávna)...ktovie, načo človek vôbec aj píše či rozpráva..však sa môžme dohovárať cez skratky ako neandertálci...

conan7
2010-06-14 14:57:23+02
avel ole vonato, avel ola pirano, avel tutikamavá, miro giz gereva, hoppááááá

conan7
2010-06-14 15:00:06+02
počuj ty talent...vysvetli mi, čo znamená slovíčko jop...to je od akej somariny odvodené?
to je niečo ako ´jj´ nie?
o tom ti hovorím že vypatlané puberťáčky len k*k*ty fajčiť ale normálne písať to už nie je...
sorry to muselo von.

Granko
2010-06-14 15:13:08+02
avel ole vonato, avel ola pirano, avel tutikamavá, miro giz gereva, hoppááááá
tak to je z nejakej pesničky, dobrý spôsob :o)

Granko
2010-06-14 15:18:51+02
ale figu, používajú to normálni dospelí ľudia...chápem, že sa používajú anglické slová, tak ako sa používajú čechizmy...ale že niekto skracuje ešte aj to, čo chce napísať či povedať, to je zvláštne...čo sa ešte dá skrátiť, keď sa už skracuje rozhovor, čas venovaný rodine atď...najväčšia sranda je, keď začne anglické akronymá používať človek, čo neovláda ani slovenčinu...
a aby som nezabudol na bombové slovíčko - ee.

conan7
2010-06-14 15:27:44+02
keď sme už pri téme. Mňa vie neskutočne dojať to keď niekto napíše že: Píšem ako maďar.
Tak ja som maďar ale dovolím si tvrdiť že v slovenskom pravopise a gramatike schovám 85% takých (hej)slovákov do vačku.

Granko
2010-06-14 15:30:28+02
by si neveril, ale polovica Maďarov píše lepšie ako polovica Slovákov :o)

Strana 253 z 402

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()