ale ja som bol stále sám sebou aj keď pod sombrerom:) ale túto fotku mi urobil jeden PÁN a dal som ju sem z rešpektu a je to aj môj veľký vzor a som rád že mám profilovku práve od tohoto pre mňa velikána
ale ja som bol stále sám sebou aj keď pod sombrerom:) ale túto fotku mi urobil jeden PÁN a dal som ju sem z rešpektu a je to aj môj veľký vzor a som rád že mám profilovku práve od tohoto pre mňa velikána
to mi je jasné, že si bol, lebo keby si nebol, tak si dáš napr. toť niečo v štýle detského ksichtu z kakaového nápoja a tak :o) síce aj ja raz zmením, ale to musím mať nejakú poriadnu :o)
je veľmi pekné, keď má i profilovka príbeh...
ja som myslel fotografa :) ne muzikanta čo foti :) a peťo od natálky ešte ani nežil keď tento Peťo fotil ľudí ako Šelinger Matuška Gott Jakubisko Lasica Filip a veľa veľa ďalších
ja som myslel fotografa :) ne muzikanta čo foti :) a peťo od natálky ešte ani nežil keď tento Peťo fotil ľudí ako Šelinger Matuška Gott Jakubisko Lasica Filip a veľa veľa ďalších
offtopic 2 :o)
no každý má svoj nejaký dôvod, prečo mení profilovky...
lebo tí majú auto (aj 2) peniaze atd...
je veľmi pekné, keď má i profilovka príbeh...
lebo o 100,5% návštevnosti prídu celkom isto :)
aj keď ma pomýlilo to, že ešte korálkový Peťo nebol na svete, lebo on mal minulý rok 50-tku...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa