ja si myslím, že hej...je to normálny reflex človeka - nemať rád niečo, čo mu robí zle...viem to podľa seba - nepijem alkohol, lebo mám k nemu odpor...cítím rum alebo stačí aj trebárs zákusky, kde je (platí to aj na pralinky) a dvíha sa mi žalúdok...
ešte koňa k tomu a si komplet :o)) síce, keď tak tuho premýšľam, čo sa mi často nestáva, lebo myslenie bolí a ja nie som masochista, tak ti koňa ani netreba...divne by to vyzeralo, keby jeden sedel na druhom :o)))
ešte koňa k tomu a si komplet :o)) síce, keď tak tuho premýšľam, čo sa mi často nestáva, lebo myslenie bolí a ja nie som masochista, tak ti koňa ani netreba...divne by to vyzeralo, keby jeden sedel na druhom :o)))
keby som mal také parametre ako kôň, tak s tebou sa ani nebavím ;)
ja si myslím, že hej...je to normálny reflex človeka - nemať rád niečo, čo mu robí zle...viem to podľa seba - nepijem alkohol, lebo mám k nemu odpor...cítím rum alebo stačí aj trebárs zákusky, kde je (platí to aj na pralinky) a dvíha sa mi žalúdok...
Odpor a alergia sú dve rozdielne veci jedna je psychická a druhá fyzická tak nezamíenaj hrušky a jablká veď nie si hlúpos
offtopic 2 :o)
máš skúsenosti? :D
presne také niečo som myslel...čítal som originál čínsku knihu o terakotovej armáde a tam boli takéto obrázky :o)
V utorok alebo v stredu sa stanem šťastným majiteľom Canon ST-E2
to by som nechcel ani zadarmo...dúfam, že si dostal rozum a nekupoval nové...
to by som nechcel ani zadarmo...dúfam, že si dostal rozum a nekupoval nové...
mňa to veľmi fascinuje, ale skôr meče :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa