ja na to pozerám podľa seba - pokiaľ mi niečo nerobí dobre - trebárs keď to prevediem na jedlo, nemám to rád...chuť ako taká navodzuje v človeku príjemné pocity...keď mi chutí horalka, tak ju jem preto, lebo mi nie je od nej zle, resp. nedostanem napr. alergickú reakciu, ktorá mi zhorší zdravotný stav atď...chuť nemôže mať negatívny vplyv...žiadny...
tak ide na koľko vážne sú ťažkosti ktoré to oné spôsobuje...napr mama má trochu problém s laktózou, nie je to vyslovene alergia alebo niečo podobné...len skrátka musí niektoré veci obmedzovať a dopriať si len v menšom množstve ako by to bolo za iných okolností...
tak ide na koľko vážne sú ťažkosti ktoré to oné spôsobuje...napr mama má trochu problém s laktózou, nie je to vyslovene alergia alebo niečo podobné...len skrátka musí niektoré veci obmedzovať a dopriať si len v menšom množstve ako by to bolo za iných okolností...
pri jedle je to o množstve...sú ľudia, ktorí nemôžu vôbec nič, lebo im to spôsobí problémy, sú aj takí, čo môžu trošku atď...ale všeobecne pri ostatných veciach, keď ti niečo spôsobuje negatívne pocity nielen myšlienkovo ale aj fyzicky, nedá sa hovoriť o chuti...chuť je slovom z kategórie pozitívnych, nie negatívnych...tak ako slovo mať rád...
pri jedle je to o množstve...sú ľudia, ktorí nemôžu vôbec nič, lebo im to spôsobí problémy, sú aj takí, čo môžu trošku atď...ale všeobecne pri ostatných veciach, keď ti niečo spôsobuje negatívne pocity nielen myšlienkovo ale aj fyzicky, nedá sa hovoriť o chuti...chuť je slovom z kategórie pozitívnych, nie negatívnych...tak ako slovo mať rád...
a teraz ma také napadlo: Rolo nemá rád ženy, lebo pokiaľ ich má rád, spôsobujú mu bolesť...
ked je to tam tak ma sere že prečo neide. a pre otca externý ttl blesk je španielskou dedinou :)
možno cez leto pojdem s ním do prolaiky, čo na to hovoria...
nie, resetovať som resetoval potom. nie nepadol. možno vlhkosť, nemám krytku na sánkach.
ani ja nemám a krytka ti aj tak houby pomôže, je to kus plastu nie gumy...
ťažko takto na diaľku, možno by sa s ním ešte niečo dalo urobiť, ale možno mu len servis pomôže...sak do NZ nemáš ďaleko, zbehni za matuňákom a máš pokoj...
čo iné by si navrhol? chcem to kvôli spôsobu nosenia a rýchlosti prístupu a aby som tam narval aj notebook.
ja som nič iné nenašiel. tvar neriešim. nepatrím medzi tých pacientov, ktorí vyberajú fototechniku podľa toho ako to vyzerá :)
offtopic 2 :o)
..dobre som pochopil tvoj model? :))))))))
možno cez leto pojdem s ním do prolaiky, čo na to hovoria...
ťažko takto na diaľku, možno by sa s ním ešte niečo dalo urobiť, ale možno mu len servis pomôže...sak do NZ nemáš ďaleko, zbehni za matuňákom a máš pokoj...
ved možna aj do BA skočím...
a prečo chceš 33-ku? mne sa nepáči jej tvar...ja mám radšej také oblejšie hrany ;o)))
ja som nič iné nenašiel. tvar neriešim. nepatrím medzi tých pacientov, ktorí vyberajú fototechniku podľa toho ako to vyzerá :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa