nie celkom offtopic ... ale:
www.boston.com/bigpicture/2010/06/european_flooding.html
ani jedna fotka zo Slovenska ... naši fotoreportéri sa teda neukazali ... alebo nefotili, lebo záplavy boli mimo BA?
no možno...ale nemá sa to prečo zrútiť, fungovalo to bez ohľadu na to, či som tu bol alebo nie...
ty si taký hľadač :) bola už téma o nefungujúcom internom blesku tuto? :D :D
to som prišiel na to, že neviem otvoriť interný blesk!!! vymazal som všetky nastavenia, mám ako default všetko a neide mi otvoriť, možno šrobovákom ale to som neskúsil ;)
a v menu mi píše: neide použiť, lebo je pripojený externý blesk. a figu borovú...
:D :D si robíš srandu? :D
viem že v niektorých režimoch blesk nefunguje, ale s tým tlačítkom by sa mal dať otvoriť, ale ono nereaguje. :)j
ja som našiel toto:
http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1019&message=11696929
nerobím, nemám na to chuť...
nechce sa mi to čítať, ale potom môže byť tlačítko na sánkach nejak zaseknuté...keď sa pozrieš zo strany toho tlačítka blesku na sánky, v záhybe je také pierko, pod ním je spínač..ten môže byť zaseknutý, resp. pierko moc stlačené dole...
no sme asi blízko na dpreview tiež píšu že môže byť problém s tými microswitch-mi pri hotshoe.ty asi myslíš na to isté.a preto furt registruje prítomnosť externého blesku.
no sme asi blízko na dpreview tiež píšu že môže byť problém s tými microswitch-mi pri hotshoe.ty asi myslíš na to isté.a preto furt registruje prítomnosť externého blesku.
je to možné, ja to píšem po slovensky...no pozri sa na tie sánky zozadu a naľavo...a pod tým záhybom je také pierko, pod ním je šedá malá plôška - to je mikrospínač, čo indikuje zasunutie blesku a prepne sa aj ovládanie naň...ak je pierko unavené resp. stlačené, je viac dole a zasahuje do spínacej polohy mikrotospínača, čiže ti stále ukazuje, že je pripojený blesk, aj keď fyzicky nie je...stačí spredu to pierko podvihnúť - napr. kancelárskou spinkou a jemne poriešiť ku stredu, aby sa dostalo do normálnej polohy, čím by mal spínač znovu nabrať svoju funkciu...ale maj foťák vypnutý...
je to možné, ja to píšem po slovensky...no pozri sa na tie sánky zozadu a naľavo...a pod tým záhybom je také pierko, pod ním je šedá malá plôška - to je mikrospínač, čo indikuje zasunutie blesku a prepne sa aj ovládanie naň...ak je pierko unavené resp. stlačené, je viac dole a zasahuje do spínacej polohy mikrotospínača, čiže ti stále ukazuje, že je pripojený blesk, aj keď fyzicky nie je...stačí spredu to pierko podvihnúť - napr. kancelárskou spinkou a jemne poriešiť ku stredu, aby sa dostalo do normálnej polohy, čím by mal spínač znovu nabrať svoju funkciu...ale maj foťák vypnutý...
pôjdem domov, vyskúšam, pekne si to napísal :) ty raz budeš zamestnancom ephoto ;)
ja si myslím, že hej...je to normálny reflex človeka - nemať rád niečo, čo mu robí zle...viem to podľa seba - nepijem alkohol, lebo mám k nemu odpor...cítím rum alebo stačí aj trebárs zákusky, kde je (platí to aj na pralinky) a dvíha sa mi žalúdok...
nesúhlasím...príklad: niekomu chutia mliečne výrobky, no nemôže si ich nejak extra dopriať, ptm sú z toho zažívacie problémy...takže musí takéto veci obmedzovať...
ja na to pozerám podľa seba - pokiaľ mi niečo nerobí dobre - trebárs keď to prevediem na jedlo, nemám to rád...chuť ako taká navodzuje v človeku príjemné pocity...keď mi chutí horalka, tak ju jem preto, lebo mi nie je od nej zle, resp. nedostanem napr. alergickú reakciu, ktorá mi zhorší zdravotný stav atď...chuť nemôže mať negatívny vplyv...žiadny...
offtopic 2 :o)
www.boston.com/bigpicture/2010/06/european_flooding.html
ani jedna fotka zo Slovenska ... naši fotoreportéri sa teda neukazali ... alebo nefotili, lebo záplavy boli mimo BA?
to som prišiel na to, že neviem otvoriť interný blesk!!! vymazal som všetky nastavenia, mám ako default všetko a neide mi otvoriť, možno šrobovákom ale to som neskúsil ;)
a v menu mi píše: neide použiť, lebo je pripojený externý blesk. a figu borovú...
a čo tak si pozrieť s.62 v manuáli?
edit - strana 107 :o)
viem že v niektorých režimoch blesk nefunguje, ale s tým tlačítkom by sa mal dať otvoriť, ale ono nereaguje. :)j
ja som našiel toto:
http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1019&message=11696929
nechce sa mi to čítať, ale potom môže byť tlačítko na sánkach nejak zaseknuté...keď sa pozrieš zo strany toho tlačítka blesku na sánky, v záhybe je také pierko, pod ním je spínač..ten môže byť zaseknutý, resp. pierko moc stlačené dole...
...osobne takým ľuďom nezávidím...
http://sk.wikipedia.org/wiki/Internetov%C3%BD_slang
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie