teraz umreš. Dneska mi volali z regionálnych novín, že videli moje fotky na facebooku, čo som fotil posledný zápas, a že boli dosť dobré, či by som nechcel im občas fotiť zápasy :)
nechcel som im povedať že som bol mierne pod vplyvom, že dalo by sa aj lepšie, oni o tom nemusia vedieť :)
je mi jasné že ty uznávaš iba čaka norisa lebo vie vypadnúť z jamy a výkopnúť dvere do vnútra
a ešte MacGywera, lebo vie urobiť z hovna bombu a Peťa Novotného - ten naopak chutnú pomazánku...
zo slovenských selebrít uznávam pána Mrca - občas a sám seba, lebo keď sa už ja neuznám, tak nikto iný ma nebude :o))
tož máš pravdu - umrel som skoro...ale od smiechu :o) našťastie mi len cvrklo :o))
akože tí ľudia sú už takí zufalí, že sa ulakomili aj na tvoje oné...neviem ako to nazvať...výplody fotoaparátu? lebo na cvak to ani nemá :o)))
veď to, aj ja som sa pousmial v kútiku duše. to presne tá téma mnohokrát rozoberaná, že ľudia nevedia ako vyzerá kvalitná fotka...
a neurážaj fotoaparát, on za to nemôže
a zas do novín môžu ísť fotky aj z mobilu takže to nie je fotenie aktov v ateliér modelke dakej známej na kalendár :) rolo len hôr sa do toho a dostaneš ročné predplatné zdarma
a zas do novín môžu ísť fotky aj z mobilu takže to nie je fotenie aktov v ateliér modelke dakej známej na kalendár :) rolo len hôr sa do toho a dostaneš ročné predplatné zdarma
ja nechcem fotiť ženy a ani ženy nechcú aby som ich fotil :)
máš skúsenosti? :D
to tuto na fóre som čítal jednu múdrosť že mňa môže uraziť len inteligent...tuším to bolo od petttttttttttttttttttttttttttttttttry :)
pár strán dozadu si písal, že sa so mnou nebavíš, aby som ťa nesral, lebo s plačom pôjdeš do redakcie a tak :o))) ďakujem za potvrdenie toho, čo som si o sebe myslel už dávno :o)))
ona je viac profi :o))
offtopic 2 :o)
nechcel som im povedať že som bol mierne pod vplyvom, že dalo by sa aj lepšie, oni o tom nemusia vedieť :)
zo slovenských selebrít uznávam pána Mrca - občas a sám seba, lebo keď sa už ja neuznám, tak nikto iný ma nebude :o))
akože tí ľudia sú už takí zufalí, že sa ulakomili aj na tvoje oné...neviem ako to nazvať...výplody fotoaparátu? lebo na cvak to ani nemá :o)))
a neurážaj fotoaparát, on za to nemôže
nie, neurazil som fotoaparát, to by bolo nespravodlivé :o))
máš skúsenosti? :D
ona je viac profi :o))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie