Fórum » Návrhy a pripomienky

offtopic 2 :o)

2009-09-29 21:23:38+02
Mili obyvatelia a obyvatelky :o) Prinasam vam pokracovanie oblubenej temy vo fore, takze sa mozte realizovat v tom spravnom vlakne :o)

Granko
2010-08-13 09:49:32+02
príspevok od: maTTo_corp
kua pozerám galérku, ale dnes je to strašná, nenormálna slabota...neviem či som našiel dnes jednu fotku ktorá by so mnou fakt urobila, že wow alebo nejak oslovila....hrúza des
ja som našiel jednu...zatiaľ...

Baluma
2010-08-13 09:53:58+02
Hm chlapci, ale sak je este skoro :D . . . a este k tomu piatok trinasteho sak nemozete byt taki narocni :)

Inak bry den :D

maTTo_corp
2010-08-13 09:54:41+02
príspevok od: Granko
ja som našiel jednu...zatiaľ...
hej pozerám ten portrét...ten je celkom fajn, ale...neviem, sú dni kedy sú tu toho mrte....dnes dokopy nič

maTTo_corp
2010-08-13 09:55:52+02
príspevok od: Baluma
Hm chlapci, ale sak je este skoro :D . . . a este k tomu piatok trinasteho sak nemozete byt taki narocni :)

Inak bry den :D
však normálny dátum....ľudia nie aby boli radi, že ide víkend, ale vadí im nejaké pripytomé číslo

Granko
2010-08-13 10:00:16+02
hej pozerám ten portrét...ten je celkom fajn, ale...neviem, sú dni kedy sú tu toho mrte....dnes dokopy nič
áno, portrét...aj keď možno napíšem niečo ku viacerým veciam, ale zatiaľ iba jedna sa mi naozaj páči...
minulý víkend bolo toho požehnane, čo bolo dosť nezvyčajné, lebo cez víkend býva aj málo fotiek, aj menej ľudí, tak je väčšia šanca na topku - to som si všimol u pár ľudí, že už to začali využívať :o)
ale napr. minulý týždeň v pondelok či dva dozadu - totálne nechápačky, dobrých fotiek v topke ako maku...

Baluma
2010-08-13 10:06:36+02
hehe nezavisly pozorovatel hej? :D
este dufam ze mas spravene aj nejake statistiky :)

maTTo_corp
2010-08-13 10:07:01+02
áno, portrét...aj keď možno napíšem niečo ku viacerým veciam, ale zatiaľ iba jedna sa mi naozaj páči...
minulý víkend bolo toho požehnane, čo bolo dosť nezvyčajné, lebo cez víkend býva aj málo fotiek, aj menej ľudí, tak je väčšia šanca na topku - to som si všimol u pár ľudí, že už to začali využívať :o)
ale napr. minulý týždeň v pondelok či dva dozadu - totálne nechápačky, dobrých fotiek v topke ako maku...
aj včera nebolo úplne zlé, celkom kvalitka........ale sa niekedy ozaj čudujem aké fotky sa dostanú na 2-3-4 pozíciu v tope, fakt občas neviem zavrieť ústa od údivu (viď Zuzkin obľúbený príklad s palmovými listami)...

Granko
2010-08-13 10:13:49+02
ale však polnoc už bola a aj ráno, na desiatu treba mať fotku pridanú :o)
fakt, dnes je môj šťastný deň, snáď ma neprejde rozbehnutá sliepka :o)
inak že vitaj u nás od minula :o)

Granko
2010-08-13 10:15:48+02
človek si všimne všeličo :o)
nie, nemám, to len tak, čo si zapamätám akési haluze :o)

Granko
2010-08-13 10:20:39+02
aj včera nebolo úplne zlé, celkom kvalitka........ale sa niekedy ozaj čudujem aké fotky sa dostanú na 2-3-4 pozíciu v tope, fakt občas neviem zavrieť ústa od údivu (viď Zuzkin obľúbený príklad s palmovými listami)...
hej, hlavne druhé miesto sa mi ľúbilo najviac :o)
to je bežná prax, som k tej fotke chcel aj čosi napísať, aj som to napísal, no reku zase budem za debila, čo furt buzeruje, tak som sa na to vykašlal...keď u niekoho nefunguje sebareflexia a každá fotka je v topke, či je dobrá alebo nie, tak nie je o čom...
ale som zvedavý na jednu štatistiku, ktorou užívateľ testoval, kam sa obyčajná fotka z kompaktu dostane...a bola vysoko...zatiaľ ju ešte nemám, musím sa na ňu opýtať...

Baluma
2010-08-13 10:20:50+02
Granko ze dakujem za privitanie :D
ono niektorym sa ale asi lepsie tvori vecer , resp rano neni casu ...
heh nechcem si ani predstavit ako by to vyzeralo kebyze ta prejde sliepka ... :D

maTTo_corp
2010-08-13 10:26:33+02
hej, hlavne druhé miesto sa mi ľúbilo najviac :o)
to je bežná prax, som k tej fotke chcel aj čosi napísať, aj som to napísal, no reku zase budem za debila, čo furt buzeruje, tak som sa na to vykašlal...keď u niekoho nefunguje sebareflexia a každá fotka je v topke, či je dobrá alebo nie, tak nie je o čom...
ale som zvedavý na jednu štatistiku, ktorou užívateľ testoval, kam sa obyčajná fotka z kompaktu dostane...a bola vysoko...zatiaľ ju ešte nemám, musím sa na ňu opýtať...
ono to je tá sranda...autorovi nemôžeš povedať pol slova, pretože on to tu nedáva s tým, aby to bolo v tope...a okrem toho si ju chcel uložiť TU, aby ju mal na pamiatku...neviem ako to tu u niektorých funguje, či ako fotoalbum alebo čo ale nie je problém nájsť pod fotkou v popise alebo komentoch podobný blábol, že ´chcel som ju tu mať, do zbierky aby sme si vedeli neskôr pozrieť´...WTF???

...na užívateľov apelovať nemôžeš, to je úplná samovražda, sprdnú ťa všetci, že tá fotka je tam preto lebo sa toľkým ľuďom páči (páči, páči, fajn..., prekrásne!!!, nádhera, sú také nežné......mohol by som pokračovať), samotná redakcia s tým tiež veľa neurobí...a pocit úspechu je na svete :)

Granko
2010-08-13 10:46:33+02
taký argument - že nedávam to pre top u mňa neobstojí...tak vypnem bodovanie - robí to pár ľudí, čo som si všimol, ktorým nejde o body, ale o koment...podvedome každý chce byť videný aj v galérke...
a fotoalbum? mám pocit, že áno, zatiaľ to mám asi 5ks či tak nejak...

ja viem, aké to je povedať si svoje a potom čítať na seba kde-čo, lebo som nešiel zo stádom...a nie raz...a najviac milujem tie jednoslovné haluze prípadne doslova rodinné obodovania sedmičkami, človek sa aspoň zasmeje :o)
to vieš, eFoťácka sláva v galérke je ako poľná tráva - nezvýši cholesterol, ale ego pomastí dostatočne :o)

maTTo_corp
2010-08-13 10:49:54+02
taký argument - že nedávam to pre top u mňa neobstojí...tak vypnem bodovanie - robí to pár ľudí, čo som si všimol, ktorým nejde o body, ale o koment...podvedome každý chce byť videný aj v galérke...

ja viem, aké to je povedať si svoje a potom čítať na seba kde-čo, lebo som nešiel zo stádom...a nie raz...a najviac milujem tie jednoslovné haluze prípadne doslova rodinné obodovania sedmičkami, človek sa aspoň zasmeje :o)
to vieš, eFoťácka sláva v galérke je ako poľná tráva - nezvýši cholesterol, ale ego pomastí dostatočne :o)
hej veru, nejdeš zo stádom....už mi beholder pár krát napísal na nejakú reakciu:

´nebuď zlý...nebudú ťa tu mať radi :)´

conan7
2010-08-13 10:51:52+02
keď sme pri galérke, ja to robím tak že cez filter odfajknem len kolónku ´šport´ a to viackrát za deň. ale je tam fakt málo. najviac športových fotiek je tam z oblasti, nazývam to ako feťák-skejťák.

maTTo_corp
2010-08-13 10:52:11+02

a inak hej každý chce byť v topke, ale inak som to myslel...že autor povie, veď za to môžu užívatelia nie ja, že sa dostala tak vysoko....

...lebo autori čakajú vždy, že sa dostane nižšie...preto nechávajú zapnuté bodovanie...aby sa dostali teesne pod topku :)...

maTTo_corp
2010-08-13 10:53:16+02
tak ja teraz idem pofotiť trochu šport cez víkend (ako sa to vezme, skôr to do tej kolónky dám ako recesiu:))....síce inscenačka ale keď sa podarí, bude to sranda :))

Granko
2010-08-13 10:53:54+02
mne sa tiež robí lepšie v noci, je kľud...ale všetko s mierou :o)
jak že nie - normálne...blonďatá sliepka s rúžom, očnými tieňami, psom ako štekajúca metla a handrami v jednej farbe za volantom veľkého auta, čo má samozrejme automat, najlepšie čierne, aby ju cez deň nebolo vidieť, lebo si pomýlila plyn s brzdou (asi sebou)...

Granko
2010-08-13 10:56:56+02
beholder je múdra hlava :o)
veľmi dobrá veta...občas sú tu také výroky, že si ich oplatí zapamätať :o)

Granko
2010-08-13 10:58:55+02
samozrejme, však skromnosť je pekná vlastnosť :o)

Strana 326 z 402

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()