Taký ako máš na obrázku? Tak to si priprav celoživotné úspory. :))
nie nie, neviem s tým narábať (hoci veľmi rád by som sa naučil), teda practical katana je mi k ničomu :)
ale z replík by som si vedel predstaviť zbierku. mám na ne slabosť :)
nie nie, neviem s tým narábať (hoci veľmi rád by som sa naučil), teda practical katana je mi k ničomu :)
Veď to je veľmi ľahké. Chytíš ho do oboch rúk a mlátiš tým na všetky strany, len musíš dávať pozor aby tachi bolo vonku. :)
neviem, čo je po...ť, lebo je dosť slovies, čo do toho zapadajú, ale ak myslíš posrať, tak ani nie, však to je 1,5% voda nie normálne mlieko :o)
Prééésne! :) A prečo do seba leješ málonotučné a nie tučnotučné 3,5%? Ušetril by si kopu času, miesta a čojeviem čo všetko ešte...
Ja osobne mlieko iba vo forme sýrov, jogurtov, apod. :)
to je ako z dažďa pod odkvap...plnotučné už viac pripomína prášok...nebol by rpoblém zohnať i kravské, no čo tvor, to iná chuť a konzistencia...a pokiaľ si človek zvykne na určitú kvalitu, ktorú už pre neexistenciu dotyčnej kravičky nemôže mať, ťažko sa hľadá náhrada...za tých 10-15 rokov som toho popil hodne, takže sa orientujem, čo mi vyhovuje najviac a čo sa i nepokazí rovno v krabici i keď je trvanlivé...a pre
syr i ja môžem, údený, korbáče, parenicu a tak...ale i normálny...400ml jogurt na raňajky či desiatu tiež padne vhod, milujem tvaroh - len tak s cukrom, škoricou, neznášam acidko, actimel a podobné blbosti...a prevarené mlieko či šupku na ňom...od toho ma vždy bolí žalúdok, čo je paradox, keďže tepelne neupravené konzumujem veľa..a samozrejme kyslé mlieko, ale to pravé, nie z obchodu...hlavne ku pečeným zemiakom v šupke a tak rôzne :o)
to je ako z dažďa pod odkvap...plnotučné už viac pripomína prášok...nebol by rpoblém zohnať i kravské, no čo tvor, to iná chuť a konzistencia...a pokiaľ si človek zvykne na určitú kvalitu, ktorú už pre neexistenciu dotyčnej kravičky nemôže mať, ťažko sa hľadá náhrada...za tých 10-15 rokov som toho popil hodne, takže sa orientujem, čo mi vyhovuje najviac a čo sa i nepokazí rovno v krabici i keď je trvanlivé...a pre
syr i ja môžem, údený, korbáče, parenicu a tak...ale i normálny...400ml jogurt na raňajky či desiatu tiež padne vhod, milujem tvaroh - len tak s cukrom, škoricou, neznášam acidko, actimel a podobné blbosti...a prevarené mlieko či šupku na ňom...od toho ma vždy bolí žalúdok, čo je paradox, keďže tepelne neupravené konzumujem veľa..a samozrejme kyslé mlieko, ale to pravé, nie z obchodu...hlavne ku pečeným zemiakom v šupke a tak rôzne :o)
Áno viem, že to dnešné krabicové mlieko neskysne, ale sa pokazí. Z toho tvaroh ani syr nezrobíš. Boh vie, čo za svinstvo do toho dávaju, aby sa tak neudialo.
(Tí bastardi to robia aj s syntetickými farbami. Nedajú sa farebne miešať.)
Tvaroh so žĺtkom a cukrom som miloval, pred 30 rokmi a 30 kilami. :) Teraz ho milujem v strapačkách. U Vás také auto z družstva nechodí, čo priamo nadojené nepasterizované mlieko čapuje?
hej, dokonca neotvorené a v chlade...čo mi pri trvanlivom mlieku absolútne nejde do makovice...nie, to sú veci pre veľkodedinčanov, ktoré poľnohospodári vymysleli, aby mali vyššiu cenu za liter...ja by som to riešil cez iné zdroje a len separátne, nie zlievaním dokopy, ako je to v tom aute či automate :o)
hej, dokonca neotvorené a v chlade...čo mi pri trvanlivom mlieku absolútne nejde do makovice...nie, to sú veci pre veľkodedinčanov, ktoré poľnohospodári vymysleli, aby mali vyššiu cenu za liter...ja by som to riešil cez iné zdroje a len separátne, nie zlievaním dokopy, ako je to v tom aute či automate :o)
Však všetky prežúvajú trávičku zo stejnej lúky, tak môžu byť v jednom auto-automate. :) Práve dnes som spomínal, že som mal pákovú batériu, jednu z prvých čo vyrobila armatúrka Myjava a tá začala pretekať okolo kartuše až po 11 rokoch!!!
Teraz sa chystám kúpiť pakové za 150-170 eur. Som zvedavý koľko vydržia. :)
offtopic 2 :o)
Ja osobne mlieko iba vo forme sýrov, jogurtov, apod. :)
ale ja si myslím že to nie je také lahké, nevieš o nejakom kurze? :)))))))
ale ja si myslím že to nie je také lahké, nevieš o nejakom kurze? :)))))))
Si srandista? Kurz??? Umenie Iaidó sa cvičí celý život. :)
(Tí bastardi to robia aj s syntetickými farbami. Nedajú sa farebne miešať.)
Tvaroh so žĺtkom a cukrom som miloval, pred 30 rokmi a 30 kilami. :) Teraz ho milujem v strapačkách. U Vás také auto z družstva nechodí, čo priamo nadojené nepasterizované mlieko čapuje?
Uživateľ conan7 si vás pridal do zoznamu blokovaných uživateľov.
A kukám, že to pravda je...
Teraz sa chystám kúpiť pakové za 150-170 eur. Som zvedavý koľko vydržia. :)
už mám 12 sklapov :)))))))))))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa