Fórum » Návrhy a pripomienky

offtopic 2 :o)

2009-09-29 21:23:38+02
Mili obyvatelia a obyvatelky :o) Prinasam vam pokracovanie oblubenej temy vo fore, takze sa mozte realizovat v tom spravnom vlakne :o)

conan7
2010-09-07 22:01:22+02
príspevok od: sunajn
Taký ako máš na obrázku? Tak to si priprav celoživotné úspory. :))
nie nie, neviem s tým narábať (hoci veľmi rád by som sa naučil), teda practical katana je mi k ničomu :)
ale z replík by som si vedel predstaviť zbierku. mám na ne slabosť :)

Granko
2010-09-07 22:06:27+02
Toľkóóó??? Veď to sa musíš z neho po....ť. :)
neviem, čo je po...ť, lebo je dosť slovies, čo do toho zapadajú, ale ak myslíš posrať, tak ani nie, však to je 1,5% voda nie normálne mlieko :o)

sunajn
2010-09-07 22:18:32+02
príspevok od: conan7
nie nie, neviem s tým narábať (hoci veľmi rád by som sa naučil), teda practical katana je mi k ničomu :)
ale z replík by som si vedel predstaviť zbierku. mám na ne slabosť :)
Veď to je veľmi ľahké. Chytíš ho do oboch rúk a mlátiš tým na všetky strany, len musíš dávať pozor aby tachi bolo vonku. :)

sunajn
2010-09-07 22:25:25+02
príspevok od: Granko
neviem, čo je po...ť, lebo je dosť slovies, čo do toho zapadajú, ale ak myslíš posrať, tak ani nie, však to je 1,5% voda nie normálne mlieko :o)
Prééésne! :) A prečo do seba leješ málonotučné a nie tučnotučné 3,5%? Ušetril by si kopu času, miesta a čojeviem čo všetko ešte...
Ja osobne mlieko iba vo forme sýrov, jogurtov, apod. :)

conan7
2010-09-07 22:39:15+02
Veď to je veľmi ľahké. Chytíš ho do oboch rúk a mlátiš tým na všetky strany, len musíš dávať pozor aby tachi bolo vonku. :)
ale tachi je niečo iné ako katana nie?
ale ja si myslím že to nie je také lahké, nevieš o nejakom kurze? :)))))))

Granko
2010-09-07 22:39:19+02
to je ako z dažďa pod odkvap...plnotučné už viac pripomína prášok...nebol by rpoblém zohnať i kravské, no čo tvor, to iná chuť a konzistencia...a pokiaľ si človek zvykne na určitú kvalitu, ktorú už pre neexistenciu dotyčnej kravičky nemôže mať, ťažko sa hľadá náhrada...za tých 10-15 rokov som toho popil hodne, takže sa orientujem, čo mi vyhovuje najviac a čo sa i nepokazí rovno v krabici i keď je trvanlivé...a pre
syr i ja môžem, údený, korbáče, parenicu a tak...ale i normálny...400ml jogurt na raňajky či desiatu tiež padne vhod, milujem tvaroh - len tak s cukrom, škoricou, neznášam acidko, actimel a podobné blbosti...a prevarené mlieko či šupku na ňom...od toho ma vždy bolí žalúdok, čo je paradox, keďže tepelne neupravené konzumujem veľa..a samozrejme kyslé mlieko, ale to pravé, nie z obchodu...hlavne ku pečeným zemiakom v šupke a tak rôzne :o)

conan7
2010-09-07 22:39:50+02
jaj a ešte darček na dnešok :)

sunajn
2010-09-07 22:57:44+02
ale tachi je niečo iné ako katana nie?
ale ja si myslím že to nie je také lahké, nevieš o nejakom kurze? :)))))))
Čo ja viem, tachi je ostrie.
Si srandista? Kurz??? Umenie Iaidó sa cvičí celý život. :)

sunajn
2010-09-07 23:24:46+02
to je ako z dažďa pod odkvap...plnotučné už viac pripomína prášok...nebol by rpoblém zohnať i kravské, no čo tvor, to iná chuť a konzistencia...a pokiaľ si človek zvykne na určitú kvalitu, ktorú už pre neexistenciu dotyčnej kravičky nemôže mať, ťažko sa hľadá náhrada...za tých 10-15 rokov som toho popil hodne, takže sa orientujem, čo mi vyhovuje najviac a čo sa i nepokazí rovno v krabici i keď je trvanlivé...a pre
syr i ja môžem, údený, korbáče, parenicu a tak...ale i normálny...400ml jogurt na raňajky či desiatu tiež padne vhod, milujem tvaroh - len tak s cukrom, škoricou, neznášam acidko, actimel a podobné blbosti...a prevarené mlieko či šupku na ňom...od toho ma vždy bolí žalúdok, čo je paradox, keďže tepelne neupravené konzumujem veľa..a samozrejme kyslé mlieko, ale to pravé, nie z obchodu...hlavne ku pečeným zemiakom v šupke a tak rôzne :o)
Áno viem, že to dnešné krabicové mlieko neskysne, ale sa pokazí. Z toho tvaroh ani syr nezrobíš. Boh vie, čo za svinstvo do toho dávaju, aby sa tak neudialo.
(Tí bastardi to robia aj s syntetickými farbami. Nedajú sa farebne miešať.)
Tvaroh so žĺtkom a cukrom som miloval, pred 30 rokmi a 30 kilami. :) Teraz ho milujem v strapačkách. U Vás také auto z družstva nechodí, čo priamo nadojené nepasterizované mlieko čapuje?

conan7
2010-09-07 23:28:48+02
a ja som si myslel, čítal že to je viac ohnutý braček katany, ale ja nie som doma v téme tak naozaj. skôr vôbec :) mne sa len páčia tie meče :)

sunajn
2010-09-07 23:29:27+02
Aký darček, nechápem. Jáj! Žeby si parafrázoval tých čo dávajú niektorým pod všetky fotky jedničky a Ty mi dáš pod všetky fotky sedmičky? :)

conan7
2010-09-07 23:30:29+02
Aký darček, nechápem. Jáj! Žeby si parafrázoval tých čo dávajú niektorým pod všetky fotky jedničky a Ty mi dáš pod všetky fotky sedmičky? :)
už nemôžem hodnotiť tvoje fotky :)))))))))))

Granko
2010-09-07 23:35:46+02
hej, dokonca neotvorené a v chlade...čo mi pri trvanlivom mlieku absolútne nejde do makovice...nie, to sú veci pre veľkodedinčanov, ktoré poľnohospodári vymysleli, aby mali vyššiu cenu za liter...ja by som to riešil cez iné zdroje a len separátne, nie zlievaním dokopy, ako je to v tom aute či automate :o)

sunajn
2010-09-07 23:46:11+02
Heh! Čím sa previnila moja maličkosť, že som dostal od uja admina takúto správu?

Uživateľ conan7 si vás pridal do zoznamu blokovaných uživateľov.

A kukám, že to pravda je...

sunajn
2010-09-07 23:48:06+02
a ja som si myslel, čítal že to je viac ohnutý braček katany, ale ja nie som doma v téme tak naozaj. skôr vôbec :) mne sa len páčia tie meče :)
Heh! Čím sa previnila moja maličkosť, že som dostal od uja admina takúto správu?

sunajn
2010-09-07 23:48:40+02

sunajn
2010-09-07 23:49:59+02
Patrón. Ja dilko som si nefšimol, že to už druhá strana naskočila. :))

sunajn
2010-09-07 23:57:04+02
Tiež sa v tom nevyznám. Šabľa jak šabľa. Mne sa aj tak najviac páči Ninja To. :)

sunajn
2010-09-08 00:07:05+02
hej, dokonca neotvorené a v chlade...čo mi pri trvanlivom mlieku absolútne nejde do makovice...nie, to sú veci pre veľkodedinčanov, ktoré poľnohospodári vymysleli, aby mali vyššiu cenu za liter...ja by som to riešil cez iné zdroje a len separátne, nie zlievaním dokopy, ako je to v tom aute či automate :o)
Však všetky prežúvajú trávičku zo stejnej lúky, tak môžu byť v jednom auto-automate. :) Práve dnes som spomínal, že som mal pákovú batériu, jednu z prvých čo vyrobila armatúrka Myjava a tá začala pretekať okolo kartuše až po 11 rokoch!!!
Teraz sa chystám kúpiť pakové za 150-170 eur. Som zvedavý koľko vydržia. :)

conan7
2010-09-08 00:25:26+02
to granko má takú súťaž o cenu pre naj-blokovača :) a kandidujem tiež :)
už mám 12 sklapov :)))))))))))

Strana 350 z 402

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()