ja ti dám mäsko...keď ti tupým príborovým nožíkom odkrojím niečo a zavesím ťa za zvyšok do prievanu :o)
maťo je na iné, to by si musel byť v KE, aby si vedel viac :o)
len tak informatívne, že sa pohybuješ na tenkom ľade...
len tak informatívne, akoby mrco povedal si asi štepený proti humoru.tak vysvetlím nadrzovku.
nemyslel som na tvoje zrakové schopnosti, ale na moje nevyvinuté telo. chápeš, alebo nakreslím ti? :)))))))))))
nechápavý si dnes.
kladivom hlavne veľkým netrafíš!!!!!!!!!!!!!!!!!!
či je ten ľad tenký alebo nie, bud prinesieš lupu, alebo nepochodíš. môžeš si vybrať :)))))))))
ej točí sa mi, točí, fotka dňa sťa na kolotoči ;o)
tak ale je to napinak az do sameho konca...no nicto bohovsky sa mi nechce ale idem stiahnut fotky...dnes mal drobec prve oficialne kupanie v bazene....pol hodku plakal a na zaverecnych 5 minut sa mu to zacalo aj pacit. :)
tak ale je to napinak az do sameho konca...no nicto bohovsky sa mi nechce ale idem stiahnut fotky...dnes mal drobec prve oficialne kupanie v bazene....pol hodku plakal a na zaverecnych 5 minut sa mu to zacalo aj pacit. :)
no ako guma v gatiach :o))
tak to je veľká chvíľa...ono to tak býva a keď sa má ísť už preč, tak ani keby čo bolo, lebo je to zrazu super :o)
offtopic 2 :o)
:))
ale maTTovi by si ju dal čo?
maťo je na iné, to by si musel byť v KE, aby si vedel viac :o)
nemyslel som na tvoje zrakové schopnosti, ale na moje nevyvinuté telo. chápeš, alebo nakreslím ti? :)))))))))))
šak povedz rovno - nenos príborový nožík ale veľké kladivo :o)
kladivom hlavne veľkým netrafíš!!!!!!!!!!!!!!!!!!
či je ten ľad tenký alebo nie, bud prinesieš lupu, alebo nepochodíš. môžeš si vybrať :)))))))))
tak to je veľká chvíľa...ono to tak býva a keď sa má ísť už preč, tak ani keby čo bolo, lebo je to zrazu super :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa