tak môžeš mi odprezentovať tvoj statív keby si chcel :D :D a predávaš svoj monopod? akú tam máš hlavu? :)
to mam kvoli tebe prist do BA? neblazni :o)) zatial nepredavam, za tu cenu, co som napisal, kupis momentalne novy...mam na nom klasicku hlavu Manfrotto 234RC...
to mam kvoli tebe prist do BA? neblazni :o)) zatial nepredavam, za tu cenu, co som napisal, kupis momentalne novy...mam na nom klasicku hlavu Manfrotto 234RC...
Prečo ty nie si z BA? mal si v profile že mesto: prezidentove :) to nie BA? :D :D
prečo zaťažuješ môj aj tak zdemolovaný mozog? :) ked rozmýšlam tak prežívam urputné bolesti čo potláčam potom červeným vínom, to je taký začarovaný kruh vieš ;) tak akože to je tvoja vec, ja len nechápem aký má to seriózny význam držať v tajnosti :)
prečo zaťažuješ môj aj tak zdemolovaný mozog? :) ked rozmýšlam tak prežívam urputné bolesti čo potláčam potom červeným vínom, to je taký začarovaný kruh vieš ;) tak akože to je tvoja vec, ja len nechápem aký má to seriózny význam držať v tajnosti :)
no nicto:)) ty budes asi vkuse naliaty s bolestou hlavy cooo :DDDDD
ja to nedrzim v tajnosti...vsak staci pouzit uja guugla :o)
hej, Levice mam v polovici cesty :o) vidis, ze si na to nakoniec prisiel :o)
offtopic 2 :o)
ale nie je to podstatne ci ano?
hej, Levice mam v polovici cesty :o) vidis, ze si na to nakoniec prisiel :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa