neviem, či mám ísť na FOTO SLOVAKIA v piatok alebo sobotu.... jeden deň sa dá, dva dni manželka nedovolí....
Ty budeš mladoženáč - treba si vymyslieť fintu - napr. že piatkové vstupenky budú losované v sobotu spolu so sobotňajšími o zájazd pre dve osoby k moru a tak by si teda mal dvojnásobnú šancu... :-)
ešte si sa nie? síce už by si sa mohol...či už máš vlasy dlhé ako Pierre Brice, čo si dal pohár Šaratice? :o)) síce neučesaný si vyzeral viac kúlovejšie a andergraund...ja sa nečešem už asi 10 rokov :o)
ešte si sa nie? síce už by si sa mohol...či už máš vlasy dlhé ako Pierre Brice, čo si dal pohár Šaratice? :o)) síce neučesaný si vyzeral viac kúlovejšie a andergraund...ja sa nečešem už asi 10 rokov :o)
som rozmýšľal že cinknem rochniakovi a na slovakiu dám taký účes že ma nespoznáš .:).:).
on ma má v piči, teda to nie je motivácia pre neho. nechcem nič dopredu hovoriť, lebo aj na chatu som velmi chcel ísť, nakoniec som nemohol. ale tuto to vidím tak na 85%.
čo akože prachy by mali byť môj problém? neblázni, tu určite nie, nie som Rolo :o)
no veď to, že keď On príde, to už bude tá FotSlovakia fakt čosi dôležité ;o)
on ma má v piči, teda to nie je motivácia pre neho. nechcem nič dopredu hovoriť, lebo aj na chatu som velmi chcel ísť, nakoniec som nemohol. ale tuto to vidím tak na 85%.
no keby som ťa tam mal, tak by som ju najskôr musel mať a keby si tam bol, tak o 9 mesiacov krstíme, nie? ;o)) chcieť ísť a ísť sú dve rozdielne veci - to som sa naučil práve pri tých dvoch úspešných a jednej neúspešnej chate :o)
offtopic 2 :o)
shodan tak to asi znamena ze pojdes na oba dni :) len musis manzelku presvedcit
no postavila sa na hranu pri stene...asi je pokazená ;o))
no postavila sa na hranu pri stene...asi je pokazená ;o))
no veď to, že keď On príde, to už bude tá FotSlovakia fakt čosi dôležité ;o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa