Fórum » Návrhy a pripomienky

offtopic 2 :o)

2009-09-29 21:23:38+02
Mili obyvatelia a obyvatelky :o) Prinasam vam pokracovanie oblubenej temy vo fore, takze sa mozte realizovat v tom spravnom vlakne :o)

conan7
2009-12-12 00:16:19+01
príspevok od:
vidis a ja som to pochopil...aspon si to myslim :o)))
a dnes som ani nepil :/ ;)

conan7
2009-12-12 09:58:25+01
príspevok od:
vidis a ja som to pochopil...aspon si to myslim :o)))
no pozri sa akú moralizáciu som dostal :)

Ahoj,

mozem sa ta spytat na jednu vec?
Citis take obrovske nutkanie napisat nieco takmer do kazdeho vlakna? V tvojom pripade kvantita neskutocne prevysuje kvalitu. V globale to potom vypada otrasne..

Samozrejme kazdy moze pisat prispevkov kolko sa mu hrdlo raci. Nepoznam ta a mozno si fajn chalan. Pre mna osobne si skor profispamer tohto portalu, robis tu z toho doslova chat. Keby aspon tretina toho co popises mala nejaky prinos a vela krat aspon hlavu alebo patu. btw, to pchanie sa do zadku par jedincom tu na fore je dost okate :)

Zakladat kvoli tomu vlakno by bola hlupost, to uznas :)
Bolo by nekonecne, nakolko si vzdy donekonecna melies svoje a nevies kedy prestat.

Dovod preco ti to pisem? Rusim ucet. Som amater, a vraciam sa do povodneho stavu, cize len citat forum, bez moznosti prispievat.
Som mierumilovny clovek, a predsa ma vytaca to, co robis. Takto nebudem mat moznost neovladnut sa a vybuchnut v nejakom vlakne.

Nech sa na toto pozres akokolvek, ci sa zasmejes, urazis, nahnevas..mi je v podstate jedno. Ale ja osobne by som bol za takuto spravu vdacny, samozrejme po vyprchani prvotnych emocii :) Clovek si z pochvaly toho moc nevezme, kritika je motor a nieco, co drzi cloveka pri zemi.

Drzim ti palce, snad tu najdem aj od teba vela dobrych rad a tipov, a mozno niekedy, ked budem moct tomuto portalu sam nieco ponuknut, sa regnem znovu, oslovim ta, a zasmejeme sa tejto sprave.. jeden nikdy nevie.

Sprava je urcena tebe, tak bud prosim tej lasky a nesir ju tu ako svoju trofej :) Nie si jediny dovod.

Dobre svetlo, a vela peknych zaberov.

Juraj

Máš dosť veľký amál Mišo lebo inak sa potrápim? :D :D :D

sankiakis
ocenenie redakciou 2009-12-12 11:08:08+01
Na vlakno to neni tak hadzem sem, neboli ste niekto vcera na satyricone fotit v SNV?

2009-12-12 11:16:05+01
Pekne...
Mozno viem, odkial vietor fuka, ten styl pisania mi je znamy...aj ked mi je nepochopitelny dovod takejto spravy...Je zaujimave, ze niekto rusi ucet pre ironiu, niekto pre urazky a niekto pre to, ze niekto druhy vobec pise...potom kto ma problem sam so sebou...ale kto chce psa bit, palicu si najde...a cim dalej, tym viac mam pocit, ze palice rastu na stromoch...
vzdy je moznost - ovladat svoje emocie, vymazat prihlasovacie udaje z prehliadaca alebo nechodit na stranku, ale udavat dovod zrusenia uctu nejaku osobu, je problemom toho cloveka, ktory to chce zrusit, ze sa nevie ovladnut od moznej straty nervov...to je jeho problem...co s tym mas ty? nechapem...je zaujimave, ze kazdy ma taku istu moznost pisat, ako hocikto iny...ale kvoli tomu, ze to nerobi, obvinuje a hlada chyby na tych, co to robia...a vzdy je to nejaky clovek, co pise o sebe, ze je amater, ze nema co napisat, lebo nevie poradit...ok, ja to beriem...ale nech potom neriesi ludi, co chcu alebo vedia napisat...toto ja nikdy nepochopim...keby neexistovalo slovo pokec ci chat, som zvedavy, na co by sa niekto vyhovoril...
kazdy hlada odbornost na fore, no ludia nepochopili, ze toto je komercny web urceny pre siroku komunitu ludi, kde je ta odbornost s enormnym narastom pouzivatelov digitalnych fotoaparatov minimalna...
nikto, kto ma ake take vedomosti, ti ich neda zadarmo, lebo si ich nastudoval sam-musel tomu venovat cas, energiu, usilie...a ak aj ano, len do urcitej miery, mozno kym ho to bude bavit a potom pojde inam...som zvedavy, co ti, co im vadi, ze clovek nieco napise, potom budu citat...
nema to vyznam riesit, k nicomu to nevedie...

kralik_j
2009-12-12 11:20:32+01
nooo, vies co to znamena?este jeden ci dvaja taky a ´ides´ za afkom .. nie si vulgarny a ani nenapadas, jednoducho niekoho len vytacas :-o

kralik_j
2009-12-12 11:23:02+01
suhlas, ja som tolko pismeniek nenasiel,.. mas uplnu pravdu

conan7
2009-12-12 11:46:51+01
Jano som si vedomý svojho osudu :) ale ja to nevidím nejak tragicky, ešte som nedostal nejaké upozornenia z redakcie, teda ja tomu verím že som ešte v rámci normy v najhoršom prípade na hrane :)
ale čo sa týka vytvárania offtopicu a spamu, to si aj sčasti priznám, ale treba sa na to pozrieť že offtopic sa vo väčšine prípadov tvorí po vyriešení ´hlavného problému´...

mato.draho
2009-12-12 11:55:42+01
Odhliadnuc od toho, ze zverejnenie sukromnej komunikacie povazujem za prejav nezrelosti a nevyrovnanosti, dost dobre nechapem, naco stale prilievas olej do ohna. Aby bolo o com pisat? Aby rec nestala? Aby si bol rebel, velky macho a nakoniec mucenik? Aby si bol silou-mocou zaujimavy ked uz nie fotkami, tak aspon recami? Naco?
Na rozdiel od inych ja Jurajovym pohnutkam rozumiem, a co je najpodstatnejsie -ocividne im zacali rozumiet aj administratori. A to mi staci...

conan7
2009-12-12 12:00:15+01
práve aj ja nechápem ten cirkus s tým rušením účtov že ja idem verejne vyplakávať (aj u redakcii!!!)že ja zruším účet, ba ešte o to prosia admina :D :D ja som z fakebooku odišiel lebo mi to robilo nervy a nešiel som písať ľuďom čo ma štvali že ja kvôli vám ruším účet ani na centrálu som nepísal že žiadam vás o zrušenie účtu preto lebo...jednoducho som vymazal údaje a viac som sa neprihlásil dovidopo.
a čo sa týka príspevkov písal som vo väčšine prípadov vlastné skúsenosti, potom čo som čítal tu niekde na fóre od skúsenejších, čo som čítal v literatúre alebo čo zažili moji známi. Keď sa to niekomu zdá ako ´superspam´, a keď to nemalo hlavu a pätu a ani ´tretina´ nemala z toho význam, sa ospravedlňujem. Ba to ma najviac prekvapovalo priam šokovalo, že niektorí v súkromnej správe ma prosili o radu čo sa týka nejakej problematiky a boli vďační že som im pomohol, aj ja som bol rád, lebo je známe že zrkadlovku mám tak 4,5 mesiaca a som full začiatočník, tak mňa to veľmi prekvapilo že odo mňa čakali pomoc a nakoniec aj sa im podarilo pomôcť :)

conan7
2009-12-12 12:06:16+01
keby nenapísal že to nemám zverejňovať ani by som to nespravil. Veľmi to predramatizuješ. Len si vyjadrím svoj názor a to sa určitej skupine nepáči, niektorí to akceptujú, niektorí to majú v pi*i...
a nehnevaj sa vaše moralizovanie absolútne neberiem vážne ste tu na to aby ste sa do mňa a niektorých iných púšťali dennodenne, nepoznáme sa, v živote ste mi nepomohli ani súkromne ani radami ani cez net ani nijako teda zbytočne to silíte.

2009-12-12 12:19:52+01
príspevok od: mato.draho
Odhliadnuc od toho, ze zverejnenie sukromnej komunikacie povazujem za prejav nezrelosti a nevyrovnanosti, dost dobre nechapem, naco stale prilievas olej do ohna. Aby bolo o com pisat? Aby rec nestala? Aby si bol rebel, velky macho a nakoniec mucenik? Aby si bol silou-mocou zaujimavy ked uz nie fotkami, tak aspon recami? Naco?
Na rozdiel od inych ja Jurajovym pohnutkam rozumiem, a co je najpodstatnejsie -ocividne im zacali rozumiet aj administratori. A to mi staci...
pisal som mu to ja, vystihol si to dobre. To ze to zverejnil, ani ma to neprekvapuje, skoda k tomu nieco pisat.

2009-12-12 12:23:53+01
príspevok od: conan7
keby nenapísal že to nemám zverejňovať ani by som to nespravil. Veľmi to predramatizuješ. Len si vyjadrím svoj názor a to sa určitej skupine nepáči, niektorí to akceptujú, niektorí to majú v pi*i...
a nehnevaj sa vaše moralizovanie absolútne neberiem vážne ste tu na to aby ste sa do mňa a niektorých iných púšťali dennodenne, nepoznáme sa, v živote ste mi nepomohli ani súkromne ani radami ani cez net ani nijako teda zbytočne to silíte.
pocuj ty expert :) na konci som ti pisal:
´Sprava je urcena tebe, tak bud prosim tej lasky a nesir ju tu ako svoju trofej :) Nie si jediny dovod.´ Zrejme si nepochopil.

Tiez tu mozem zverejnit tvoju odpoved, ale az tak hlboko som neklesol.
Maj sa pekne.

mato.draho
2009-12-12 12:24:48+01
Ja mam prave pocit, ze to silis ty sam - od toho nedavneho BAN-u, cez stelovanie sa do pozicie ´asi vyhodia aj mna´ az po zverejnenie SS od Juraja. Prepac, ale je to smiesne a priehladne...

conan7
2009-12-12 12:29:11+01
Ďalšia na pobavenie:

nie nie, nestazujem sa u admina, aky by to malo zmysel?
Ako som pisal, sprava bola urcena len tebe, a tak to ostane.
A ked si toto docitas, zmaz to a odomna mas nadobro pokoj, s odpovedou sa uz namahat nemusis, popravde o nu nestojim, a viem presne co by v nej bolo :)

Dovolil si napisat nejaky ten offtopic? hahaaaa, ty si cely jeden velky offtopic :)

Priznavam ze som sa ozval par krat na to urazanie, a malo to zmysel, na par dni je a este urcite bude klud. To ale ty s tvojim myslenim nemas sancu postrehnut, lebo dookola tliachas kraviny, a vypustis nieco skor, nez nad tym porozmyslas :) Potom to tak vypada, sa tahas za par jedincami ako cecok :) Ale jedneho dna budes mat mozno aj svoj vlastny nazor a vybehne z teba aj nieco poucne a duchaplne, tesim sa na to :)

Ty si sa postavil na stranu tych, co ti pomohli? Budis, ale len prazdnymi a bezvyznamnymi recami. Mylis si toto forum s pokecom.

Tak sa mozes vytesovat, ze je o dalsieho ´moralizatora´ menej :)
V podstate z fora neodchadzam, len nebudem pisat, ostanem ho citat, teda aspon tie prispevky ktore nestihnes zasrat svojimi duchaplnymi komentami.

Te buh.

conan7
2009-12-12 12:30:33+01
kľudne môžeš zverejňovať ja sa za svoj názor nehanbím na rozdiel od teba

2009-12-12 12:35:53+01
myslim si, ze stacilo...Rolo, aj od teba i od inych zucastnenych vratane mna...toto je offtopic, kde sa ludia chodia vykecat, odreagovat, hadky su v inych vlaknach na dennom poriadku, tak aspon toto jedno nechajte na pokoji...

mato.draho
2009-12-12 12:41:09+01
práve aj ja nechápem ten cirkus s tým rušením účtov že ja idem verejne vyplakávať (aj u redakcii!!!)že ja zruším účet, ba ešte o to prosia admina :D :D ja som z fakebooku odišiel lebo mi to robilo nervy a nešiel som písať ľuďom čo ma štvali že ja kvôli vám ruším účet ani na centrálu som nepísal že žiadam vás o zrušenie účtu preto lebo...jednoducho som vymazal údaje a viac som sa neprihlásil dovidopo.
a čo sa týka príspevkov písal som vo väčšine prípadov vlastné skúsenosti, potom čo som čítal tu niekde na fóre od skúsenejších, čo som čítal v literatúre alebo čo zažili moji známi. Keď sa to niekomu zdá ako ´superspam´, a keď to nemalo hlavu a pätu a ani ´tretina´ nemala z toho význam, sa ospravedlňujem. Ba to ma najviac prekvapovalo priam šokovalo, že niektorí v súkromnej správe ma prosili o radu čo sa týka nejakej problematiky a boli vďační že som im pomohol, aj ja som bol rád, lebo je známe že zrkadlovku mám tak 4,5 mesiaca a som full začiatočník, tak mňa to veľmi prekvapilo že odo mňa čakali pomoc a nakoniec aj sa im podarilo pomôcť :)
Ty si to stale nepochopil, napriek tomu, ze to tu uz viackrat vysvetloval aj admin. Tak to skusim zopakovat:
Ludia sa nevyplakavali ´u redakcii´, a uz vobec nepodmienovali svoje zotrvanie vyhodenim afkku, ako si na nam to neuspesne snazil podsunut. Ludia ziadali o zrusenie konta u admina, pretoze na ephoto ina moznost nie je - na rozdiel od FB si tuto uzivatel nemoze svoje konto zmazat sam.
Och och och...

conan7
2009-12-12 12:52:16+01
existuje iná možnosť. neprihlásim sa viac a je to. a nehrám tu divadlo ako som strašne urazený.

conan7
2009-12-12 12:55:21+01
áno Mišo aj ja som si to myslel, kým tí dvaja pápežskí internunciovia sem neprišli hlásať sväté písmo.
doteraz to bolo fakt veselé vlákno ale ked im ide o vyváranie konfliktov, tak nech sa radujú a prečo by som mal prikyvovať na ich bludy?

mato.draho
2009-12-12 12:56:05+01
existuje iná možnosť. neprihlásim sa viac a je to. a nehrám tu divadlo ako som strašne urazený.
To, ze kade chodis, tade po sebe zanechavas nefunkcne konta, je tvoj sposob fungovania. Ini chcu mat vo veciach poriadok...

Strana 45 z 402

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()