to ani nechcem prezradiť :D :D rovno ma admin môže zmazať ale od hanby :)
všetko podla pánu podarilo sa mi nasadiť (!!!) no dajme prvú fotku, som v izbe, namierim len tak na vankúš nič, na notebook nič, k lampe nič.KUA TO NEOSTRÍ. dole z tela naspäť 17-85 ostrí. (hromada nadávak a studený pot), naspäť 135mm skúšam nič...no hovorím po pi*i, idem zmontovať clonu a čo vidím? na tele prepnuté min. zaostrovacia vzdialenosť na 1,6 m :)
to som fotil mobilom :)ale nieeeee, neviem či poznáš ten film :) ale chcel som dať Little Me a Dr Evil by bol Karol A. :D :D padli tu narážky že velice s nim sympatizujem tak som chcel vyjadriť svoje pocity :D ale Karol vybuchol teda Dr Evil som teraz jaaaaa ha ha ha ha ha
stale sa pohravam s tou myslienkou...a keby som bol kupil ten objektiv, tak mal fajn cenu, co by sa dalo vyuzit...
teraz nerozumiem (to je uz tou pokrocilou nocnou hodinou, uz aj slafco zalomil pri 7micke), pises ze sa pohravas s myslienkou na predaj, no chces kupit objektiv.. no, ale vsak nemusim vsetkemu rozumiet, bola by som este mudrejsia, a to by mi conan7 uz vonkncom nenapisal ;)
teraz nerozumiem (to je uz tou pokrocilou nocnou hodinou, uz aj slafco zalomil pri 7micke), pises ze sa pohravas s myslienkou na predaj, no chces kupit objektiv.. no, ale vsak nemusim vsetkemu rozumiet, bola by som este mudrejsia, a to by mi conan7 uz vonkncom nenapisal ;)
nezalomil, len v tichosti sledujem debatku ... tá noha je detská?
mne práve múdre ženy nevadia, mne vadia ženy ktoré majú sklon k odrbávaniu a takých je až príliš vela :) ja už žiadnej neverím pre istotu :)
nooo nehovoríš od veci, teraz mám dilemu či mám byť na zvieratká alebo na mrtvoly...ale zvieratká mám rád a mrtvoly...na to už treba silný žalúdok, neviem sa rozhodnúť. mám založiť vlákno?
ty si mudra i tak a Rolo to tazko znasa :o)))
kupit objektiv za dobru cenu, pouzivat ho chvilu a minimalne za nakupnu cenu ho predat :o))
offtopic 2 :o)
fiha, si musel dlho hladat, co tam supnes? - ci to bola taka rychla spasonosna myslienka? :)
všetko podla pánu podarilo sa mi nasadiť (!!!) no dajme prvú fotku, som v izbe, namierim len tak na vankúš nič, na notebook nič, k lampe nič.KUA TO NEOSTRÍ. dole z tela naspäť 17-85 ostrí. (hromada nadávak a studený pot), naspäť 135mm skúšam nič...no hovorím po pi*i, idem zmontovať clonu a čo vidím? na tele prepnuté min. zaostrovacia vzdialenosť na 1,6 m :)
ked budem chciet, tak ti aj poviem, kolko ma ta tvoja noha prstov ;o)))
kupit objektiv za dobru cenu, pouzivat ho chvilu a minimalne za nakupnu cenu ho predat :o))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa