...heej dnes čakám aj ja do polnoci a asi tu dám tú foto pre teba...;).....nechce sa mi čakať do 25 :D....sériu som aj tak nepridával zaradom.....tak si teda počkaj a hneď sa aj môžeš vyjadriť či to stálo za to :P
heh tak pridaj,no aspon nebudem zbytocne tu kysnut...Seriu si dokoncis inokedy :D
mne to pripada, akoby tu cestu niekto posolil...len na tych fotkach je cukor :o))
som si ju fotil ked bol sneh a dnes,ked sa uz roztopil...no aj ten cukor,myslim ten obal vyzera tak divne...sam som nevedel co to je ked som ho v spajzi hladal
som si ju fotil ked bol sneh a dnes,ked sa uz roztopil...no aj ten cukor,myslim ten obal vyzera tak divne...sam som nevedel co to je ked som ho v spajzi hladal
asi klobasu, ale ta nema za normalnych okolnosti modre balenie...iba ked je po zaruke :o)
co ty vies, mozno by mala nejaku vzacnu pliesen ako syr :o))
Som si spomenul,mama bola nedavno v obchode kupovat plesnivy syr,kupila ho,doniesla ho domov a zistila ze je fakt plesnivy :)) ale nieco s neho najprv zjedla,ani neviem ci jej uz nieco bolo..nic nehovorila :D Tazko to je rozoznat plesnive od plesniveho :)
Som si spomenul,mama bola nedavno v obchode kupovat plesnivy syr,kupila ho,doniesla ho domov a zistila ze je fakt plesnivy :)) ale nieco s neho najprv zjedla,ani neviem ci jej uz nieco bolo..nic nehovorila :D Tazko to je rozoznat plesnive od plesniveho :)
offtopic 2 :o)
...tak snáď neostaneš sklamaný...:P niesom v tých úrpavách ešte moc doma, neskúšal som predtým nič podobné, taže tak :)
..inak Cako...máš 1234tý príspevok v tomto vlákne, to nemôže byť náhoda ;DD
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa