frajer niesom, mám aj jednu ako utekám od slovenského čuvača....riadne hovädo, nevedel som pri ňom vydržať dlhšie ako 3 sekundy :D
ale uznaj, kto sa ako 4-rocny foti s pytonom...len frajer :o)) my sme mali len dvoch hafanov, jeden teda jedna zila 13 rokov cize 91 psich, druhy bol jej nejaka rodina, no zil omnoho kratsie a obaja boli maleho vzrastu...no pamatam si na psa nasich znamych, tiez cuvac a bol taky velky ako ja, ked som mal 5 rokov...
ale uznaj, kto sa ako 4-rocny foti s pytonom...len frajer :o)) my sme mali len dvoch hafanov, jeden teda jedna zila 13 rokov cize 91 psich, druhy bol jej nejaka rodina, no zil omnoho kratsie a obaja boli maleho vzrastu...no pamatam si na psa nasich znamych, tiez cuvac a bol taky velky ako ja, ked som mal 5 rokov...
kto? celá škôlka ;))...prišli tam, mali hady, jašterice, korytnačky...a toto na nás ovešali a s tým nás fotili.......:)
...akurát som si bol jednu zapáliť na balkóne....a pred barakom stojí bielo-zelené auto s orgámni.....to znamená, že keď som si užíval cigaretku a pozeral na nich som toten voyeur?...
offtopic 2 :o)
dúfam že si myslela ironicky lebo tvoj posledný príspevok tiež dosť škrípe :)
.)
:)
tvoja noha je sex organ?
aaaale teoreticky by sa dalo uvažovať, vieš sú takí spoluobčania čo majú aj tretiu nohu, ja sa tam nezaraďujem :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa