jáj si náročný ja ani nemám širokáč. Inak poznám sklo ktoré je teraz nové a na fakt dobrej optickej úrovni ( pozor ale je trochu drahšie a v bazáre nemáš šancu ho zohnať ) EF-S 15-85mm f/3,5-5,6 IS USM žiaľ tak isto vysávač :-(
jaaaaj KESKO to už bolo :) prelistuj pár strán :) Granko vie tak dať link na konkrétne príspevky, neviem ako to robí, snáď pomôže :)
tajomstvo šéfkuchára :o) sa divím, že si sa to ešte nenaučil :o)
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=2980&action2=showComment&commentId=71026&page=48#comments71026
inak Avatar sa mi páčil, aj keď tieto fantasy filmy nejak nevyhľadávam...no bolo tam niekoľko pekných sekvencií...
mne sa páčili akurát tie scény v lese, kde bola trochu myšlienka, niečo pocitové...ale inak haluz z radu hollywoodskych prachofilmov :o)
ked uz sme pri tych lesnych scenach tak k zamysleniu ma donutila scena ked ho zachranila na zaciatku od tych divych psov?vlkov?hyen?,a potom mu vysvetlovala ako nerada ich zabijala....zaujimave podanie...
ked uz sme pri tych lesnych scenach tak k zamysleniu ma donutila scena ked ho zachranila na zaciatku od tych divych psov?vlkov?hyen?,a potom mu vysvetlovala ako nerada ich zabijala....zaujimave podanie...
veď práve, to bola jedna z nich...aj keď som to videl iba v 2D na počítači, možno by som si to išiel pozrieť v 3D, no musel by som zvládnuť jeho dĺžku...s pukancami, jedlom a dostatkom pitia by sa to hádam dalo prekonať :o)
veď práve, to bola jedna z nich...aj keď som to videl iba v 2D na počítači, možno by som si to išiel pozrieť v 3D, no musel by som zvládnuť jeho dĺžku...s pukancami, jedlom a dostatkom pitia by sa to hádam dalo prekonať :o)
s pukancami, jedlom a dostatkom pitia by sa to hádam dalo prekonať :o)--tak to ano,odporucam,s takymto dopingom sa to da....ja som zavahal...
offtopic 2 :o)
zatial stále ostávame pri ef-s 17-55 a čakáme na zázrak :)
zatial stále ostávame pri ef-s 17-55 a čakáme na zázrak :)
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=2980&action2=showComment&commentId=71026&page=48#comments71026
inak Avatar sa mi páčil, aj keď tieto fantasy filmy nejak nevyhľadávam...no bolo tam niekoľko pekných sekvencií...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa