najskor sa mi to ako zdalo divne vlakno, ale po precitani je to celkom sranda vediet kto co a ako... tak sa pripojim aj ja: student, graphic design in visual communication, DIT, Dublin , Irsko
Do 4000 m sa dostane za dvadsať minút , (nemusim si krátiť čas čitaním) cena 25Eur....a dá sa znej vyskočiť z nábehovej, rampy pod chvostom.....maš dva metre na rozbeh a jupííí, padáš minútu voľným pádom ,do nádhernej jamy.....
Nie som vadný....mam to fakt rád......:)))))))))))))))))))))))))
(asi sa to sem nehodi,ale predsa)V nedelu idem do Belfastu,porad nejake dobre ubytko:)))
cau hladas ubytko hmmmm...Neviem ako ti poradit napadol ma len hotel Europa ale myslim ze je dost drahy.prepac nic ma nenapada :( .nastastie taketo ubytovacie problemy som tu nikdy nemal :):):)
cau hladas ubytko hmmmm...Neviem ako ti poradit napadol ma len hotel Europa ale myslim ze je dost drahy.prepac nic ma nenapada :( .nastastie taketo ubytovacie problemy som tu nikdy nemal :):):)
Nazdarek to je v poho.Nakoniec nam poradili a vybavili v tom Belfast Welcome centre,tak sme mali vyborne ubytko na Cromwel street.Ale dik za info.
ale k teme : ja mam na vizitke napisane ze ´CEO´. neviem sice presne co to je (chemia nie je moja silna stranka takze viem len co je H2O a H2SO4), ale asi to bude cosi fakt dolezite, lebo mam aj taku slecnu co mi nosi kavu a caj do kanclu a prepaja mi horory ;-))
ja pracujem ako testovaci technik pre autosedacky :) takze testujeme autosedacky,tazke sa staram o vasu pohodlnu jazdu :) aby sa vam dobre pohodlne a hlavne bezpecne sedelo :)
Ake povolanie vykonavate?
mozno ma antivibracne mozno nie...
Nie som vadný....mam to fakt rád......:)))))))))))))))))))))))))
www.tjump.sk.....nie som na tom zainteresovaný, takže bez výčitiek svedomia dávam odporúčanie...:)))),
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa