Fórum » Návrhy a pripomienky

Polnočne Fotky

DjLuke9
DjLuke9 2010-01-14 01:15:26+01
Nerad zakladam nove vlakno ale nenasiel som zaidne ktore by to rozobrealo... Dnesne pripomenutie problemu komentom pod kazdu fotku pridanu okolo polnoci od uzivatela ,,strateny,, ma trosku donutilo zamylset sa nad tym. Jednanie uzivatela neodsudzujem ale jednalo s avlastne o spamerstvo. Viem ze chcel takto pokuazat na tento problem, forma to nie je prijemna. Podla mojej mienky. Problem je v uzivateloch a sam som dal fotku o polnoci. Nejdem sa ospravldlnovat ani nic podobne. Kazdopadne je vela ludi ako ja co dava fotky kade tade o polnoci a uz to ma ,,skrku,, . ephoto.sk je nastavene ako je v zmysle fotky dna. To ze sa dostane fotka do listy ovplyvni jej hodnotenie ano. Je to svak o uzivateloch... Nie o tych co davaju fotky ale o konkretnych. Zavisi na ludoch ze pozeraju len listu a nepozeraju na galerku. Avsak nemyslim ze ked vam niekto ohondoti fotku okolo polnoci je automaticky medzi najelpsie hodnotenymi cely den. Videl som fotky pridane o 11tej poobede a boli za chvilku fotkou dan... Pdola mna to je pol na pol. Vsade to tak je nastavene aj v inych galeriach. Preco vsak je tu par jedincov ktorym to vadi? Osobne si mylsim ze skor ich stve ze sa nevedia prebojovat do najlepsich a podobne. Fotka dna je nastavena ako je. Mylsim ze ak vymyslite iny system, rozumny administratorovia a redaktorovia vas vypocuju a zmenia to... Treab prist vsak s napadom a nie spravit hromadny spam utok na uzivatelov. Mne to soobne nevadi. Ale praveze mi tu vypisovalo apr ludi ze co to je? Treba najst formu. Ja som aspon zalozil diskusiu (nenasiel som diskusiu s podobnou temou a presiel som to komplet, keby je tak prepacte a admina prosim o zamzanie). Takze sa vyjadrite tu s tym ze ci navrhujete ako riesenie. Ale prikazovat niekomu kedy bude pridavat fotku je scestne....

JanoP
2010-01-14 09:07:12+01
Ak ma niekto fotku dna, znamena to iba tolko, ze ma fotku dna...

viator
2010-01-14 09:10:31+01
príspevok od: Ultra TXF
Prosím ťa sa spamätaj.Čo nie je zakázané,je povolené a tvoje morálne pohnútky sú irelevantné.
Nemám problém rešpektovať tvoj uhol pohľadu. Každý má naň právo a to ako sa človek hľadí určuje to, ako vidí a aj čosi o ňom...

Ultra TXF
2010-01-14 09:12:00+01
príspevok od: zezo
nie negerovi ale neferovi! sorry.
Vôbec neupopieram,že tu niektorí majú ´špekulatívne´ pohnútky.
Ale väčšina asi túžobne očakáva pád polnoci a celý nadržaný uploaduje.
A potom sa teší s komentov.
Okrem toho ,prečo si myslia všetci,že pre každého je byť umiestnený ako foto dňa nejakým meradlom .Často sú tam vtákoviny,ktoré majú len veľa komentov a často aj vďaka provokáciám a vyvolaním hádky,resp.výmeny názorov.
Možno by to chcelo zmeny systému ,ale nie je to vecou pridávania po polnoci.
nech si každý pridáva kedy chce.

Ultra TXF
2010-01-14 09:13:08+01
príspevok od: viator
Nemám problém rešpektovať tvoj uhol pohľadu. Každý má naň právo a to ako sa človek hľadí určuje to, ako vidí a aj čosi o ňom...
Nejde o uhol pohľadu,ale o to že to nie je zakázané a tým pádom akékoľvek výčitky v tomto smere sú nemiestne.

viator
2010-01-14 09:16:02+01
Veď vravím - rešpektujem to, no vravím tiež, že to o niečom svedčí...tiež som sa ´zaradil´ do tohoto systému po svojom...

Tomáš Machara
2010-01-14 09:18:25+01
Zas sa ide omielat to iste? Neotravujte prosimvas zivot uzivatelom ephota, oni nemozu za to, ako ten system funguje, oni sa mu len prisposobuju. Ak to moze fungovat lepsie, napiste vavrh adminovi a ked to neprejde, bude za tym len to, ze vas navrh stoji za ho*** alebo sa admin distancuje od toho a budte nahnevani nanho a nie na ludi tu s fotkami v prehlade. A vedzte, ze tie vase komenty pod fotkami narazajuce na cas uploadnutia foto, zacinaju byt uz trapne a vychadzate z toho len vy, akoze sa citite ukrivdeni. To je ten svet ale nespravodlivy, ze :) Ked sa neviete prisposobit fungovaniu ephota alebo si robite z toho tazko hlavu (bo si za to vazne nic nekupite, ze mate fotku v perhlade) tak ako sa obraciate a prisposobujete v zivote? :-)

viator
2010-01-14 09:19:24+01
Ad: nemiestne...
Nemôžem si pomôcť, ale akosi nemám chuti podrobovať sa pravidlám, s ktorými sa nemôžem stotožniť. Ale to je pravdaže môj názor. Mám za to, že fórum je miestom pre všetkých - teda nemiestne vo fóre...?

Ultra TXF
2010-01-14 09:24:18+01
Prosím ťa,dobre čítaj a nebuď vzťahovačný. Nie je to nemiestne vo fóre,ale je nemiestne niekomu vyčítať . To je rozdiel :)

viator
2010-01-14 09:30:49+01
OK. Nemali to byť výčitky, len konštatovanie. :)

Ultra TXF
2010-01-14 09:31:13+01
Prosím admina o zmazanie tejto nezmyselnej témy .

Martin P
2010-01-14 09:36:39+01
Arcibiskub Zvolenský exkomunikoval dvoch kňazov za kacírstvo

toto su problemy a nie polnocne foto. pche co tu riesime.

Krtko fotografom
2010-01-14 09:51:23+01
Ja to poviem jednoducho. Tu ide o to, ze nie vzdy prvy, znamena aj najlepsi. A suhlasim so Stratenym, ma abolutnu pravdu. Tiez som za zmenu topovania.

Slavo Jancisin
2010-01-14 09:55:45+01
Vás za tie fotky platia??? ... :)))

však počkajte už na novú verziu portálu ... trochu trpezlivosti ... v inom vlákne sa admin vyjadril, že aj TOP bude riešené ináč ... tak uvidíme ...

wayne
2010-01-14 10:01:31+01
bohovsky avatar :)))))))))) (sorry za offtopic, musel smo ti ho pochvalit:))))))

quintes
2010-01-14 10:09:27+01
heeeej, hosani, klud... zabomysie spory... dobra fotka je dobra fotka, zla fotka je zla, dobra zaujme, zla nie, to je cele...

Mat prisambohu vase problemy...

SHoDaN
2010-01-14 10:12:49+01
Admin určil pravidlá a každý užívateľ, ktorý tu je súhlasil s týmito pravidlami. Tak čo tu stále omieľate to isté dookola? Fotky si uploadujte kedy chcete, ja sem žiadne nedávam a s úspechom sa vyhýbam takýmto (akože) problémom.

DjLuke9
2010-01-14 10:16:39+01
Mne islo nie na poukazanie na strateneho a podobnych ludi aby som dal veci na pravu mieru. Islo mi ze aby strateny a podobny ludia neutocili na uzivatelov ale naprikald aby vypisovali adminom, zakladali nove vlakna a podobne. osobne prispievam na digiareu, fotoaparat atd. Ano je tam 24hodin (alebo 72hodin) presne od pridania do dalsieho. Lenze ked pridam o 00:01 tak dalsiu zas emozem pridat v rovnaky cas a ked si to tak naplanujem budu zase polnocne fotky. Myslim ze top by sa mal zrusit a fotka dna tiez a nechat len fotka tyzdna a mesiaca. bolo by to viac objektivne lebo aj fotka tydzna sa vlastne odvija od fotky dna...

kucerawa
ocenenie redakciou 2010-01-14 10:26:02+01
ďalšia debata tu: http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=98001
ak by to ešte niekoho zaujímalo...
ja som tam svoj názor vyjadrila

Ultra TXF
2010-01-14 10:27:55+01
Sere ma , že nemáš moje problémy :)

K veci ....je mi to úplne jedno či je moja fotka top dňa alebo týždňa alebo mesiaca.Nie je zato žiadne prémia i keď prémiou by mohol byť dobrý pocit autora fotografie a zvýšenie vlastného ega.
Osobne si viac vážim zmysluplné komentáre a hodnotenia pod mojou fotkou.
Za tú dobu,čo som tu už viem,že je tu pár ľudí,ktorých koment je pre mňa relevantný a aj pár ,ktorých nie je.
Už tu boli často foto dňa ´mobilové fotografie´,ktoré sa dostali na prvé miesto len vďaka množstvu komentov a nie svojou kvalitou.
V podstate viem,že všetky moje fotografie sú super a tí čo to aj uznajú a obodujú, evidentne fotografii rozumejú.Tí druhí jej absolútne nerozumejú.
Česť bohu !

Miro Bartánus
2010-01-14 10:34:09+01
Dávam na posúdenie jeden návrh od analytika, nazval by som ho princípom ´rovnakej štartovacej čiary´, je jednoduchý naprogramovať a kompatibilný so systémom čo tu beží:

Fotky ktoré sa uploadnu (napr. dnes) v ľubovoľnom čase od 0:00 do 23:59 sa zverejnia NARAZ na druhý deň o 0:00.

A je to. Funguje?

Strana 2 z 15

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()