Nerad zakladam nove vlakno ale nenasiel som zaidne ktore by to rozobrealo... Dnesne pripomenutie problemu komentom pod kazdu fotku pridanu okolo polnoci od uzivatela ,,strateny,, ma trosku donutilo zamylset sa nad tym. Jednanie uzivatela neodsudzujem ale jednalo s avlastne o spamerstvo. Viem ze chcel takto pokuazat na tento problem, forma to nie je prijemna. Podla mojej mienky.
Problem je v uzivateloch a sam som dal fotku o polnoci. Nejdem sa ospravldlnovat ani nic podobne. Kazdopadne je vela ludi ako ja co dava fotky kade tade o polnoci a uz to ma ,,skrku,, . ephoto.sk je nastavene ako je v zmysle fotky dna. To ze sa dostane fotka do listy ovplyvni jej hodnotenie ano. Je to svak o uzivateloch... Nie o tych co davaju fotky ale o konkretnych. Zavisi na ludoch ze pozeraju len listu a nepozeraju na galerku. Avsak nemyslim ze ked vam niekto ohondoti fotku okolo polnoci je automaticky medzi najelpsie hodnotenymi cely den. Videl som fotky pridane o 11tej poobede a boli za chvilku fotkou dan... Pdola mna to je pol na pol. Vsade to tak je nastavene aj v inych galeriach. Preco vsak je tu par jedincov ktorym to vadi? Osobne si mylsim ze skor ich stve ze sa nevedia prebojovat do najlepsich a podobne.
Fotka dna je nastavena ako je. Mylsim ze ak vymyslite iny system, rozumny administratorovia a redaktorovia vas vypocuju a zmenia to... Treab prist vsak s napadom a nie spravit hromadny spam utok na uzivatelov. Mne to soobne nevadi. Ale praveze mi tu vypisovalo apr ludi ze co to je? Treba najst formu. Ja som aspon zalozil diskusiu (nenasiel som diskusiu s podobnou temou a presiel som to komplet, keby je tak prepacte a admina prosim o zamzanie). Takze sa vyjadrite tu s tym ze ci navrhujete ako riesenie. Ale prikazovat niekomu kedy bude pridavat fotku je scestne....
Úplne s tebou súhlasím,takto ako to funguje to je zle.Bez ohľadu na pohnútky popolnočných autorov.Inak ešte viac ako poločné pridávanie sa osvedčuje každému odpovedať na koment,čo sa tiež často zneužíva alebo vyvolávať nekončiace hádky medzi účastníkmi,čím narastá počet komentov a otvorení fotografie.Kto chce cestu si nájde :)
Mne sa hlavne zdá že tu prítomný národ nasraný je buď nezamestnaný,alebo v tej robote prd robí,lebo sa tu v tom hovne patlá už od skorého rána,byt tak šéf vás všetkých,som nasraný dvojnásob,,, :))
Mne sa hlavne zdá že tu prítomný národ nasraný je buď nezamestnaný,alebo v tej robote prd robí,lebo sa tu v tom hovne patlá už od skorého rána,byt tak šéf vás všetkých,som nasraný dvojnásob,,, :))
Som síce nezamestnaný, ale to neznamená, že stále vypisujem komenty a podobne... A nasrať ma môže len tak nula na výpise z účtu.
no ja celkom nechapem co to tu ludia preberate. akoze sa niekto snazi mat fotku dna a ovplyvni to tym, ze ju da tesne po polnoci? :DDDDD to myslite vazne? ved to je cisty nonsens :) ako to vobec moze niekoho napadnut... kazdopadne ma taketo zmyslanie neskutocne bavi :D ja sa k portalu dostavam kazdodenne az niekedy po 22.ej a je pre mna uplne logicke, ze ak tu nieco pridam, tak to bude po polnoci ked uz idem spat :)nikdy, ale nikdy by ma ani len nenapadlo, ze by som tym vedel ovplyvnit hodnotenie fotografie :))) hehe, prepacte, ale stale sa na tom smejem. to ste az taky jesitni, ze to chcete niekomu vycitat a zavidiet??? no mam dost.... aj keby, ale vazne iba hypoteticky ´keby´ to niekto chcel zneuzit, ved ludia, tu sa hodnoti fotografia, nie? no pobavili ste ma teda... a havne ´ti´ ktori tu vedia o tom tolko moralizovat a to pomenovanie ´polnocni fotografi´ a este sa budu na nich vyvrsovat, ze co oni pridavaju hned po polnoci.... ved ste ako deti, sa spamatajte trosku!!! uz aspon stokrat tu bola fotka dna ta fotka, ktora bola pridana aj ku veceru a nie je to vobec ziaden precendens :) no caute sa, a dobre svetlo kazdemu prajem...
Včera som si len tak hodnotil fotky, a dal som tej bratislavskej koze 4,4,5. Dnes si ma autor fotografie pridal do blokovaných užívateľov. Tak som si pozrel jeho profil a zistil som, že som mu dal na jednu predchádzajúcu fotografiu 4,4,4. Asi sa mu pri jeho polnočnom snažení nepáči tak ´málo´ bodov (keďže 6 a 7 dávam fakt len niečomu, čo ma veľmi zaujme a vyvolá emóci) a chce tomu v budúcnosti predísť. To je tu takéto sockárske chovanie bežné? Myslel som, že portál je o tom, aby svoje fotografie niekto prezentoval a niekto ich hodnotil a nie o detinskom chovaní dostať sa za každú cenu na prvú stranu a pridať fotku o 00:01.
Včera som si len tak hodnotil fotky, a dal som tej bratislavskej koze 4,4,5. Dnes si ma autor fotografie pridal do blokovaných užívateľov. Tak som si pozrel jeho profil a zistil som, že som mu dal na jednu predchádzajúcu fotografiu 4,4,4. Asi sa mu pri jeho polnočnom snažení nepáči tak ´málo´ bodov (keďže 6 a 7 dávam fakt len niečomu, čo ma veľmi zaujme a vyvolá emóci) a chce tomu v budúcnosti predísť. To je tu takéto sockárske chovanie bežné? Myslel som, že portál je o tom, aby svoje fotografie niekto prezentoval a niekto ich hodnotil a nie o detinskom chovaní dostať sa za každú cenu na prvú stranu a pridať fotku o 00:01.
ja som tu neobodoval ani 1 fotku a ani sa nechystam, max. napisem co sa mi (ne)paci :) nema to cenu, chovanie niektorych jedincov je vskutku detinske. najma ked ide o starsich panov okolo 40tky od ktorych by uz clovek cakal rozumny pristup :) zrejme ked ti pozrie profil, zisti ze mas ´horsiu´ techniku ako on a nemas nejaku super fotku, nie si hoden jeho pozornosti a prznenia jeho fotiek o ktorych kvalitach nemas paru! predpokladam ze takto nejak tito zvlastni jedinci uvazuju, ako sa hovori zabudol vol, ze telatom bol ;) nerobil by som z toho tragediu, je tu vela super ludi, ale aj vela jesitnych konzervativnych jedincov, ako vsade na Slovensku :)
Horšie body ako 5 a viac nedávam. Pokiaľ ma fotka zaujme a pritom sa mi niečo nepáči, skúšam skôr napísať koment a nebodujem. Zatiaľ sa mi nič také ako Tebe nestalo, neblokoval ma asi nikto. Ale pokiaľ by to spravil, je mi to úplne šumafuk. Zaoberal by som sa s tým asi 3 sekundy a potom na dotyčného zabudol (povedal by som si, že si dotyčný môj komentár ani nezaslúži :-)).
Horšie body ako 5 a viac nedávam. Pokiaľ ma fotka zaujme a pritom sa mi niečo nepáči, skúšam skôr napísať koment a nebodujem. Zatiaľ sa mi nič také ako Tebe nestalo, neblokoval ma asi nikto. Ale pokiaľ by to spravil, je mi to úplne šumafuk. Zaoberal by som sa s tým asi 3 sekundy a potom na dotyčného zabudol (povedal by som si, že si dotyčný môj komentár ani nezaslúži :-)).
Ide skôr o princíp ako o nejakého fagana, ktorý to nevedel prekusnúť. Ešte som nedal horšie ako 4, tiež už nechcem kaziť niekomu hodnotenie a buď ani nenapíšem, alebo iba okomentujem (začo mi je tiež vynadané, ako si to vôbec dovolím kritizovať:). Ale predpokladám, že keď dá niekto svoju foto o polnoci, tak silou-mocou chce, aby mu ju ľudia hodnotili, tak mu kľudne dám aj tie štyri. Bah, asi som moc zlý :)
ked ma pre mna fotka impakt mensi ako 5 ani sa k nej nevyjadrujem, lebo mi zjavne nic (resp) malo hovori ... snad len ak mam pocit ze by som mohol autorovi nieco poradit. ´buchanie´ bodov bez komentarov radsej nehodnotim ... a ´hodnotenim´ by som to nenazyval ... autora tym urcite neposunies ...
Ide skôr o princíp ako o nejakého fagana, ktorý to nevedel prekusnúť. Ešte som nedal horšie ako 4, tiež už nechcem kaziť niekomu hodnotenie a buď ani nenapíšem, alebo iba okomentujem (začo mi je tiež vynadané, ako si to vôbec dovolím kritizovať:). Ale predpokladám, že keď dá niekto svoju foto o polnoci, tak silou-mocou chce, aby mu ju ľudia hodnotili, tak mu kľudne dám aj tie štyri. Bah, asi som moc zlý :)
Tá polnoc sa mi tu zdá už príliš obkecávaná. Je to tu už nejak ako červené súkno :-))) Ja tiež dávam fotky po polnoci - jednoducho ku kompu sa súkromne dostávam len večer okolo deviatej - cez deň pracujem a nemám na to čas. Večer si popracujem na fotkách a keď sa náhodou niečo rozhodnem sem hodiť, tak mám možnosť to dať sem o pol dvanástej alebo po dvanástej. A je to jasné, počkám. Kto je profík a živí sa fotkou, kto nepracuje alebo namiesto práce v robote na služobnom kompe upravuje fotky a šmejdí po internete, ten má možnosť to sem dať kedykoľvek. Ja si to nejak nemôžem dovoliť. Ale sľubujem, že okamžite po odchode do dôchodku svoj denný režim kvôli ephotu zmením :-)))
´Ešte som nedal horšie ako 4´ ... prepac ale kecas!
....je mi to v kozach, ale historku ako si ´omylom´ na 7 klikov natabulatoroval 3x0 bez komentara ... to pri troche zdrabveho rozumu fakt zozrat nemozem ...
ked ma pre mna fotka impakt mensi ako 5 ani sa k nej nevyjadrujem, lebo mi zjavne nic (resp) malo hovori ... snad len ak mam pocit ze by som mohol autorovi nieco poradit. ´buchanie´ bodov bez komentarov radsej nehodnotim ... a ´hodnotenim´ by som to nenazyval ... autora tym urcite neposunies ...
Polnočne Fotky
a pozor na hrubky v texte :)
....je mi to v kozach, ale historku ako si ´omylom´ na 7 klikov natabulatoroval 3x0 bez komentara ... to pri troche zdrabveho rozumu fakt zozrat nemozem ...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa