Nerad zakladam nove vlakno ale nenasiel som zaidne ktore by to rozobrealo... Dnesne pripomenutie problemu komentom pod kazdu fotku pridanu okolo polnoci od uzivatela ,,strateny,, ma trosku donutilo zamylset sa nad tym. Jednanie uzivatela neodsudzujem ale jednalo s avlastne o spamerstvo. Viem ze chcel takto pokuazat na tento problem, forma to nie je prijemna. Podla mojej mienky.
Problem je v uzivateloch a sam som dal fotku o polnoci. Nejdem sa ospravldlnovat ani nic podobne. Kazdopadne je vela ludi ako ja co dava fotky kade tade o polnoci a uz to ma ,,skrku,, . ephoto.sk je nastavene ako je v zmysle fotky dna. To ze sa dostane fotka do listy ovplyvni jej hodnotenie ano. Je to svak o uzivateloch... Nie o tych co davaju fotky ale o konkretnych. Zavisi na ludoch ze pozeraju len listu a nepozeraju na galerku. Avsak nemyslim ze ked vam niekto ohondoti fotku okolo polnoci je automaticky medzi najelpsie hodnotenymi cely den. Videl som fotky pridane o 11tej poobede a boli za chvilku fotkou dan... Pdola mna to je pol na pol. Vsade to tak je nastavene aj v inych galeriach. Preco vsak je tu par jedincov ktorym to vadi? Osobne si mylsim ze skor ich stve ze sa nevedia prebojovat do najlepsich a podobne.
Fotka dna je nastavena ako je. Mylsim ze ak vymyslite iny system, rozumny administratorovia a redaktorovia vas vypocuju a zmenia to... Treab prist vsak s napadom a nie spravit hromadny spam utok na uzivatelov. Mne to soobne nevadi. Ale praveze mi tu vypisovalo apr ludi ze co to je? Treba najst formu. Ja som aspon zalozil diskusiu (nenasiel som diskusiu s podobnou temou a presiel som to komplet, keby je tak prepacte a admina prosim o zamzanie). Takze sa vyjadrite tu s tym ze ci navrhujete ako riesenie. Ale prikazovat niekomu kedy bude pridavat fotku je scestne....
Včera som si len tak hodnotil fotky, a dal som tej bratislavskej koze 4,4,5. Dnes si ma autor fotografie pridal do blokovaných užívateľov. Tak som si pozrel jeho profil a zistil som, že som mu dal na jednu predchádzajúcu fotografiu 4,4,4. Asi sa mu pri jeho polnočnom snažení nepáči tak ´málo´ bodov (keďže 6 a 7 dávam fakt len niečomu, čo ma veľmi zaujme a vyvolá emóci) a chce tomu v budúcnosti predísť. To je tu takéto sockárske chovanie bežné? Myslel som, že portál je o tom, aby svoje fotografie niekto prezentoval a niekto ich hodnotil a nie o detinskom chovaní dostať sa za každú cenu na prvú stranu a pridať fotku o 00:01.
Prepáč, nepočítam, ako som bol druhý deň na stránke a niekomu failom zle ohodnotil fotografiu. Neboj sa, pre spokojnosť v jeho duší som mu dal potom 3x7 bez čo i len pohľadu na tú fotografiu. Inak smutné, že práve tí starší jedinci (minule mal chlapík 39 rokov) sa nechajú najviac vytočiť tými prihlúplymi hodnoteniami. Každopádne, ak to chceš ďalej rozoberať, nech sa páči súkromné správy, fakt sa nebudem dohadovať o nejakom stupídnom omyle na fóre, to že mi to nežerieš mi žily netrhá, rád sa poteším ďalšej psychoanalýze. Ale opatrne, čo povieš, pretože som čierny ninja a najbližšie zruinujem tvoje fotografie, to už budú traja nerváci na ephoto potom.
Tá polnoc sa mi tu zdá už príliš obkecávaná. Je to tu už nejak ako červené súkno :-))) Ja tiež dávam fotky po polnoci - jednoducho ku kompu sa súkromne dostávam len večer okolo deviatej - cez deň pracujem a nemám na to čas. Večer si popracujem na fotkách a keď sa náhodou niečo rozhodnem sem hodiť, tak mám možnosť to dať sem o pol dvanástej alebo po dvanástej. A je to jasné, počkám. Kto je profík a živí sa fotkou, kto nepracuje alebo namiesto práce v robote na služobnom kompe upravuje fotky a šmejdí po internete, ten má možnosť to sem dať kedykoľvek. Ja si to nejak nemôžem dovoliť. Ale sľubujem, že okamžite po odchode do dôchodku svoj denný režim kvôli ephotu zmením :-)))
je to tak ako píšeš, človek príde s práce domou, kým sa vydýcha a trochu si oddýchne je pomaly 11:00 a keď sa pozrie na hodinky tak radšej počká. Nerozumiem prečo stále do toho niekto rýpe. Ja tiež väčšinou pridávam po pol noci lebo je to čas keď už som všetko porobil a konečne mám aj na to čas. Pridám a idem spať, lebo ráno idem do práce. Neviem si predstaviť ako by som pridal fotku o 10:00 alebo na obed, asi si skočím kvôli e-photo a pár jedincov domov a tak pridám fotku. Veď čo kašlať na prácu, hlavne že tu budú dvaja traja ľudia spokojný. Je to choré že sa to vôbec rieši :-(((
Prepáč, nepočítam, ako som bol druhý deň na stránke a niekomu failom zle ohodnotil fotografiu. Neboj sa, pre spokojnosť v jeho duší som mu dal potom 3x7 bez čo i len pohľadu na tú fotografiu. Inak smutné, že práve tí starší jedinci (minule mal chlapík 39 rokov) sa nechajú najviac vytočiť tými prihlúplymi hodnoteniami. Každopádne, ak to chceš ďalej rozoberať, nech sa páči súkromné správy, fakt sa nebudem dohadovať o nejakom stupídnom omyle na fóre, to že mi to nežerieš mi žily netrhá, rád sa poteším ďalšej psychoanalýze. Ale opatrne, čo povieš, pretože som čierny ninja a najbližšie zruinujem tvoje fotografie, to už budú traja nerváci na ephoto potom.
nepocitas, ja mam zial velmi dobru pamat :(
takze nic osobneho len pamataj ze ja si pamatam ;-)
co poviem to poviem ... a ciernych ninjov sa nebojim, bo mam v pracovni dvoch asistentov. Katana a Wakizashi sa volaju ... ;-)
...hmm v prvom momente som myslel že fotenie o polnoci ( či pri 1/2 deci :-D) , v druhom momente a v inom commente som som dočítal o pridávaní po polnoci a konflikte bez pomoci.Tak som si to zhrnul skrátka ´polnočákov´ kúzlo zláka. :-)
Dobré polnočné svetlo a nezaspať 5.....4....3...2..1.0
:-) GL
Keď máš dobrú pamäť, tak si môžeš aj pamätať, ten obkec okolo toho :) Inak, pozná ma tu zopár ľudí a tí ti s kľudným svedomím povedia, že by som také niečo neurobil schválne (áno, hral som sa s hodnotením, hral som sa s tabulátorom, ale nikdy by som vedome neodoslal 3x0, nad tým sa fakt zamysli).
co tak zrusit foto dna? a miesto toho nahodnu z galerie? (otazka skor pre prevadzkovatela) no jo no len to by sa nemal kto rozculovat ci honit ego, zakladat temy,atd a za seba? uz dlhodobo sa nad fotom dna bavim beriem to ako prieskum vkusu, alebo, a to je skoda, nevkusu ..
je to tak ako píšeš, človek príde s práce domou, kým sa vydýcha a trochu si oddýchne je pomaly 11:00 a keď sa pozrie na hodinky tak radšej počká. Nerozumiem prečo stále do toho niekto rýpe. Ja tiež väčšinou pridávam po pol noci lebo je to čas keď už som všetko porobil a konečne mám aj na to čas. Pridám a idem spať, lebo ráno idem do práce. Neviem si predstaviť ako by som pridal fotku o 10:00 alebo na obed, asi si skočím kvôli e-photo a pár jedincov domov a tak pridám fotku. Veď čo kašlať na prácu, hlavne že tu budú dvaja traja ľudia spokojný. Je to choré že sa to vôbec rieši :-(((
Možno sme len my dvaja takí čudní, že cez deň pracujeme :-))) Ale jedno je mi na tej kampani divné - ten systém nastavil takto niekto. Konkrétne programátor, respektívne zadávateľ portálu. Návštevník sa môže tomuto režimu len prispôsobiť, niet možnosti na zmenu. Tak sa prispôsobím alebo odídem na tie ostatné skvelé portály, kde niet jediného problému. Lenže tu namiesto výčitiek pôvodcovi problému sa nadáva tým, čo sa naň prispôsobili (treba navrhnúť, aby sa od 23,00 do 8,30 vypínal server ephota, vtedy slušný človek spí. A v nedeľu dooobeda sa má ísť do kostola, tiež vypnúť :-))). Skôr rozmýšľam, prečo niekto posiela svoje fotky na tri, štyri, päť či viac portálov. To je skôr to, čomu sa tu hovorí ´hladenie ega´. Ak uverejním svoju fotku súčasne na piatich portáloch, tomu teda hovorím hlad po komente a bodoch :-))))
Možno sme len my dvaja takí čudní, že cez deň pracujeme :-))) Ale jedno je mi na tej kampani divné - ten systém nastavil takto niekto. Konkrétne programátor, respektívne zadávateľ portálu. Návštevník sa môže tomuto režimu len prispôsobiť, niet možnosti na zmenu. Tak sa prispôsobím alebo odídem na tie ostatné skvelé portály, kde niet jediného problému. Lenže tu namiesto výčitiek pôvodcovi problému sa nadáva tým, čo sa naň prispôsobili (treba navrhnúť, aby sa od 23,00 do 8,30 vypínal server ephota, vtedy slušný človek spí. A v nedeľu dooobeda sa má ísť do kostola, tiež vypnúť :-))). Skôr rozmýšľam, prečo niekto posiela svoje fotky na tri, štyri, päť či viac portálov. To je skôr to, čomu sa tu hovorí ´hladenie ega´. Ak uverejním svoju fotku súčasne na piatich portáloch, tomu teda hovorím hlad po komente a bodoch :-))))
trafil si hlavicku po klincovi ... hlavne s tymi ´multiportalovymi egoistami´ ;-)
Hornet ? (škoda že nemáš varezávanú pažbu ) ,swords,a pár drobností.Tak asi ostava predpokladat že mas na vse ZP a vse pod zamkom pod domom v pivnici a nedobytnom trezore :-)
už mesiace sa na to čaká...niečo sa stále zdokonaluje :)
Asi by sme mali prestať pridávať nové a nové podnety vo fóre, chudák programátor sa ide zblázniť a celé noci pracuje, len aby každému návrhu od užívateľov vyhovel. Chlapi dosť, inak sa nového ephota nedočkáme ani budúci rok !!!!!
...ja pridávam fotky na viac portálov...a problém v tom nevidím......
...na každom portály sú skupinky (jednotlivci), ktorí sú preferovanejší, k ich snímkom sa vyjadrujú ľudia častejšie nech pridajú doslova čokoľvek......
...(priznávam , ja sa vyjadrujem taktiež pomenej).....
...niekto to berie ako hladkanie si ega.....niekto ako objektívnejšiu kritiku/viac názorov....
...všeobecne sa na ephoto komentuje málo a ľudia sa vyjadrujú najmä k fotke dňa.........fotkou dňa sa poväčšine stáva fotka uploadnutá po polnoci...
...preto mám zato.....dozvedieť sa o tom ako sú na tom moje fotografie aj inde.........pokiaľ si myslíš, že si hladím ego....nech je tak..........podľa mňa sú ego-isti polnoční kovboji a pridávam sa jednoznačne na stranu Stana Strateného....
...keci typu.....´celý deň nemám na to času, tak preto´ u mňa neobstoja.....dá sa predsa uploadnúť aj o 23:00......ja s tým problém nemám, ale...asi si hladím iba ego:)...
Asi by sme mali prestať pridávať nové a nové podnety vo fóre, chudák programátor sa ide zblázniť a celé noci pracuje, len aby každému návrhu od užívateľov vyhovel. Chlapi dosť, inak sa nového ephota nedočkáme ani budúci rok !!!!!
ja to ináč nesilím, pri novej verzii zbytočne by som klávesnicu zodieral, keby mohli zadávatelia vymazávať príspevky v rámci svojich vlákien :)
Polnočne Fotky
takze nic osobneho len pamataj ze ja si pamatam ;-)
co poviem to poviem ... a ciernych ninjov sa nebojim, bo mam v pracovni dvoch asistentov. Katana a Wakizashi sa volaju ... ;-)
Dobré polnočné svetlo a nezaspať 5.....4....3...2..1.0
:-) GL
A pamätaj, na Jedi rytierov také kovy nestačia :)
... ked pridu jedi, otvorim zazracnu skrinku a v tej mam kovy co urychluju ine kovy na viac ako 800 m/s ... ;-)
...na každom portály sú skupinky (jednotlivci), ktorí sú preferovanejší, k ich snímkom sa vyjadrujú ľudia častejšie nech pridajú doslova čokoľvek......
...(priznávam , ja sa vyjadrujem taktiež pomenej).....
...niekto to berie ako hladkanie si ega.....niekto ako objektívnejšiu kritiku/viac názorov....
...všeobecne sa na ephoto komentuje málo a ľudia sa vyjadrujú najmä k fotke dňa.........fotkou dňa sa poväčšine stáva fotka uploadnutá po polnoci...
...preto mám zato.....dozvedieť sa o tom ako sú na tom moje fotografie aj inde.........pokiaľ si myslíš, že si hladím ego....nech je tak..........podľa mňa sú ego-isti polnoční kovboji a pridávam sa jednoznačne na stranu Stana Strateného....
...keci typu.....´celý deň nemám na to času, tak preto´ u mňa neobstoja.....dá sa predsa uploadnúť aj o 23:00......ja s tým problém nemám, ale...asi si hladím iba ego:)...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa