Fórum » Návrhy a pripomienky

Polnočne Fotky

DjLuke9
DjLuke9 2010-01-14 01:15:26+01
Nerad zakladam nove vlakno ale nenasiel som zaidne ktore by to rozobrealo... Dnesne pripomenutie problemu komentom pod kazdu fotku pridanu okolo polnoci od uzivatela ,,strateny,, ma trosku donutilo zamylset sa nad tym. Jednanie uzivatela neodsudzujem ale jednalo s avlastne o spamerstvo. Viem ze chcel takto pokuazat na tento problem, forma to nie je prijemna. Podla mojej mienky. Problem je v uzivateloch a sam som dal fotku o polnoci. Nejdem sa ospravldlnovat ani nic podobne. Kazdopadne je vela ludi ako ja co dava fotky kade tade o polnoci a uz to ma ,,skrku,, . ephoto.sk je nastavene ako je v zmysle fotky dna. To ze sa dostane fotka do listy ovplyvni jej hodnotenie ano. Je to svak o uzivateloch... Nie o tych co davaju fotky ale o konkretnych. Zavisi na ludoch ze pozeraju len listu a nepozeraju na galerku. Avsak nemyslim ze ked vam niekto ohondoti fotku okolo polnoci je automaticky medzi najelpsie hodnotenymi cely den. Videl som fotky pridane o 11tej poobede a boli za chvilku fotkou dan... Pdola mna to je pol na pol. Vsade to tak je nastavene aj v inych galeriach. Preco vsak je tu par jedincov ktorym to vadi? Osobne si mylsim ze skor ich stve ze sa nevedia prebojovat do najlepsich a podobne. Fotka dna je nastavena ako je. Mylsim ze ak vymyslite iny system, rozumny administratorovia a redaktorovia vas vypocuju a zmenia to... Treab prist vsak s napadom a nie spravit hromadny spam utok na uzivatelov. Mne to soobne nevadi. Ale praveze mi tu vypisovalo apr ludi ze co to je? Treba najst formu. Ja som aspon zalozil diskusiu (nenasiel som diskusiu s podobnou temou a presiel som to komplet, keby je tak prepacte a admina prosim o zamzanie). Takze sa vyjadrite tu s tym ze ci navrhujete ako riesenie. Ale prikazovat niekomu kedy bude pridavat fotku je scestne....

Strhak
2010-01-24 10:15:58+01
príspevok od: JaroD.
Čoby sa nedalo, len sa ti nechce stávať do tej kosy ... :-)
ale ja netvrdím že sa nedá, ale že sa mi nechce a to fest ;-)))
stačí keď sa pozriem z okna von tak aj tá štipka ( tvrdé jadro ) fotenia ustupuje naspäť pod perinu :-)

beholder
2010-01-24 10:29:07+01
príspevok od: Strhak
OK veď ja by som hu ani neviedol, len vonku je taká zima že sa mi ani fotiť nechce ;-)))
...a ja veru idem, trochu sa schladiť a tú moju fotofosíliu D80 v mraze doraziť...nech mám dôvod novú mašinku kúpiť:))...

beholder
2010-01-24 10:33:21+01
príspevok od: JaroD.
Rado, neviem aký môže byť problém s tým, že čakám na polnoc a nepridám fotku o 23.30. Ak pridám po polnoci očakávam čo najviac komentov k fotke a len niektorí sú ochotní byť kritický, samozrejme celkom prirodzene očakávam, že sa fotka bude aj páčiť a dostane nejaké tie bodíky, ukáž mi človeka, ktorý sa nepoteší dobrému hodnoteniu.
Na druhej strane nevyčítam ani ľuďom, že cielene a zámerne pridávajú iba po polnoci, ja som ten posledný kto to urobí, systém ephota je nastavený tak, aby to umožňoval, bodka.
Každý nech sa pozrie sám na seba, ruku na srdce, nič ľudské nám predsa nie je cudzie a určitá forma prestíže, ctižiadosti tu musí existovať, ja osobne sa za to nehanbím, je to hnací motor, aby som sa dokázal zlepšovať.
Nemám rád falošnú skromnosť.
...máš pravdu.....každý z nás prispieva na verejné fotoservery aj kôli tomu, že ho zaujíma názor foto pospolitosti......a bodíky/kritika iste potešia.................ale z môjho pohľadu nie za každú cenu:)

...btw....osobne, som neskromný tak akurát:)

delfinmsvk
2010-01-24 12:58:23+01
OK veď ja by som hu ani neviedol, len vonku je taká zima že sa mi ani fotiť nechce ;-)))
Keď píšeš o tej zime že sa Ti ani foťiť nechce , som bol s 300 včera vonku od cca 14 do 18 a som si konce prstov necítil.Bol som aj na pizzu tak že z -7 do +22 a s5 a pohoda prežil to.Len sa mi tak od zimy triasli ruky že mi aj stabilizátor ´primrzol´ heh.Kamoš sa na mne rehlil až až.

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2010-01-24 18:19:59+01
Rado, všimol som si také niečo - prešiel som si zopár autorov, permanentne pridávajúcich na e-phote po polnoci, ktorí sú zároveň členmi portálu Vivo. Tie isté fotografie sú však tam pridané v úplne iné hodiny, doobedu, poobede, večer... Tak ja neviem...

beholder
2010-01-24 18:32:32+01
príspevok od: Stratený Stano
Rado, všimol som si také niečo - prešiel som si zopár autorov, permanentne pridávajúcich na e-phote po polnoci, ktorí sú zároveň členmi portálu Vivo. Tie isté fotografie sú však tam pridané v úplne iné hodiny, doobedu, poobede, večer... Tak ja neviem...
...no čo dodať?!...:))

Strhak
2010-01-24 20:15:07+01
príspevok od: beholder
...a ja veru idem, trochu sa schladiť a tú moju fotofosíliu D80 v mraze doraziť...nech mám dôvod novú mašinku kúpiť:))...
no aj ja som nakoniec bol celé poobedie von a celkom sa dalo až na tie moje omrznuté uši ;-) ja vôl som si doma nechal čiapku :-DDD

Strhak
2010-01-24 20:19:07+01
príspevok od: delfinmsvk
Keď píšeš o tej zime že sa Ti ani foťiť nechce , som bol s 300 včera vonku od cca 14 do 18 a som si konce prstov necítil.Bol som aj na pizzu tak že z -7 do +22 a s5 a pohoda prežil to.Len sa mi tak od zimy triasli ruky že mi aj stabilizátor ´primrzol´ heh.Kamoš sa na mne rehlil až až.
fotoaparáty ďaleko viacej znesú ako mi. Mi sme oproti ním len také slabé schránky, aj ja som dnes vymrzol ;-)

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2010-01-24 20:33:00+01
no aj ja som nakoniec bol celé poobedie von a celkom sa dalo až na tie moje omrznuté uši ;-) ja vôl som si doma nechal čiapku :-DDD
Tak prepnem i ja na debatu o zime - dnes som bol so psom na Kláštorisku v Slovenskom raji. Pani na chate mi na otázku, či je Hornád v Prielome zamrznutý odpovedala, že áno, tak sme zbehli po žltej značke k ústiu Kláštornej rokliny a ďalej som mal na pláne pochod po ľade. Figu, vodička si tiekla nezamrznutá, tak sme museli po stupačkách. Ale na jednom skalnom výbežku boli také obliate ľadom, že sa tam jednoducho nedalo prejsť a tak som brodil asi v 40 cm vode so psom na rukách. Potom som asi dve hodiny tancoval okolo ohníka, no, veselo dnes bolo... :-)

Strhak
2010-01-24 20:38:12+01
Tak prepnem i ja na debatu o zime - dnes som bol so psom na Kláštorisku v Slovenskom raji. Pani na chate mi na otázku, či je Hornád v Prielome zamrznutý odpovedala, že áno, tak sme zbehli po žltej značke k ústiu Kláštornej rokliny a ďalej som mal na pláne pochod po ľade. Figu, vodička si tiekla nezamrznutá, tak sme museli po stupačkách. Ale na jednom skalnom výbežku boli také obliate ľadom, že sa tam jednoducho nedalo prejsť a tak som brodil asi v 40 cm vode so psom na rukách. Potom som asi dve hodiny tancoval okolo ohníka, no, veselo dnes bolo... :-)
viem si predstaviť ako si pri tom ohníku dupal indiánske piesne a preklínal tích pánov z chaty :-DDD

beholder
2010-01-24 20:51:21+01
...a my dnes s Peťom (mlk) po ukrajinských hraniciach brúsili, cerkve fotili...., mysleli že najviac mrzli.........a vodku pili (takže pocitový chlad preto tak nepociťovali:))

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2010-01-24 20:57:17+01
viem si predstaviť ako si pri tom ohníku dupal indiánske piesne a preklínal tích pánov z chaty :-DDD
Neviem si predstaviť, čo by takáto mylná informácia spôsobila, keby sa tam vybrali ľudia náležite nevybavení - späť do kopca na Kláštorisko sa veľmi nedalo, pod tenkým nánosom snehu bol ľad a v rokline nie je signál. Pri stupačkách sú reťaze, ale tie boli v ľade a na exponovaných miestach prenášam psa pod pazuchou (20 kg živej váhy), viď foto, a nebolo sa čoho zachytiť. Brodenie vodou bolo nevyhnutné... Podobne ako dupanie a preklínanie... :-)

Dominik
2010-01-24 21:02:27+01
Neviem si predstaviť, čo by takáto mylná informácia spôsobila, keby sa tam vybrali ľudia náležite nevybavení - späť do kopca na Kláštorisko sa veľmi nedalo, pod tenkým nánosom snehu bol ľad a v rokline nie je signál. Pri stupačkách sú reťaze, ale tie boli v ľade a na exponovaných miestach prenášam psa pod pazuchou (20 kg živej váhy), viď foto, a nebolo sa čoho zachytiť. Brodenie vodou bolo nevyhnutné... Podobne ako dupanie a preklínanie... :-)
... niekedy by som aj chcel byť Tvoj pes :D:D:D

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2010-01-24 21:05:36+01
príspevok od: Dominik
... niekedy by som aj chcel byť Tvoj pes :D:D:D
Aj ja... :-)))

kralik_j
2010-01-24 21:24:56+01
...preco beries psa na teketo tury? Stale nechapem vsetkych tych turistov co trapia tie psy i v tatrach. Ved je to po prve zakazane a za druhe ten pes nevie po retaziach a stupackach...
Videl som niktorych ako psa trepali na tatransky krivan, toto je uz trapenie nielen pre majitela ale i psa

Dominik
2010-01-24 21:40:43+01
Hery je turista jak sa patrí :) keby sa mu nechcelo chodiť tak určite by to dal najavo :) ... a po psoch určite nenájdeme v prírode papieriky, flaše a iné odpadky :)

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2010-01-24 21:43:05+01
Reagujem - nie je to zakázané, pes síce vie po stupačkách, nevie po rebríkoch, ale vie ich šikovne obísť (i keď nie vždy) a zatiaľ sa nesťažoval... :-)
Teraz vážne - beriem psa na takmer všetky túry, zvláda ich v pohode, nabehá raz toľko čo ja, zje dvakrát toľko čo ja, ale najmä - je v prírode, cíti sa tam dobre, nenudí sa doma, nie je uviazaný na reťazi. A hlavne, je to o inom, keď ideš s niekym, u koho vidieť, ako sa na tej túre teší a ty nie si kdesi sám... Jednoducho, bez psíka si už neviem pobyt v lese či na kopcoch predstaviť... :-)

kralik_j
2010-01-24 22:00:44+01
jj, je to tvoja volba, ja mam niekedy zo sebou co robit :-o
My chodime dvaja traja na tury s batohmi a tymi vybavickami atd, a tiez je sranda a ked vidim ako kolega melie z posledneho tak je i zabava xixi :D

Zober nejaku kocku, ci sa pridaj k nejakej partii a psika daj na zahradu, den ci dva prezije bez teba, no do hor.. hm nee, sorac :-o

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2010-01-24 22:05:15+01
Kočku v okolí nepoznám, ale sused má kocúra, skúsim to s ním... :-)

Strhak
2010-01-24 23:21:13+01
teraz keď je takáto zima a idem na takú túru kde predpokladám komplikácie beriem zo sebou čižmy. Mám jedni špeciálne ktoré si poradia s fakt extrémnou zimou. Doniesol som si ich z nemecka a boli fest drahé ale tá investícia sa oplatila. Sú do -50°C a zatiaľ som mal možnosť ich vyskúšať len pri -20°C sú to Dunlop Thermo+. Vrelo odporúčam ;-)

Strana 7 z 15
1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 14 15

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()