Fórum » Návrhy a pripomienky

Polnočne Fotky

DjLuke9
DjLuke9 2010-01-14 01:15:26+01
Nerad zakladam nove vlakno ale nenasiel som zaidne ktore by to rozobrealo... Dnesne pripomenutie problemu komentom pod kazdu fotku pridanu okolo polnoci od uzivatela ,,strateny,, ma trosku donutilo zamylset sa nad tym. Jednanie uzivatela neodsudzujem ale jednalo s avlastne o spamerstvo. Viem ze chcel takto pokuazat na tento problem, forma to nie je prijemna. Podla mojej mienky. Problem je v uzivateloch a sam som dal fotku o polnoci. Nejdem sa ospravldlnovat ani nic podobne. Kazdopadne je vela ludi ako ja co dava fotky kade tade o polnoci a uz to ma ,,skrku,, . ephoto.sk je nastavene ako je v zmysle fotky dna. To ze sa dostane fotka do listy ovplyvni jej hodnotenie ano. Je to svak o uzivateloch... Nie o tych co davaju fotky ale o konkretnych. Zavisi na ludoch ze pozeraju len listu a nepozeraju na galerku. Avsak nemyslim ze ked vam niekto ohondoti fotku okolo polnoci je automaticky medzi najelpsie hodnotenymi cely den. Videl som fotky pridane o 11tej poobede a boli za chvilku fotkou dan... Pdola mna to je pol na pol. Vsade to tak je nastavene aj v inych galeriach. Preco vsak je tu par jedincov ktorym to vadi? Osobne si mylsim ze skor ich stve ze sa nevedia prebojovat do najlepsich a podobne. Fotka dna je nastavena ako je. Mylsim ze ak vymyslite iny system, rozumny administratorovia a redaktorovia vas vypocuju a zmenia to... Treab prist vsak s napadom a nie spravit hromadny spam utok na uzivatelov. Mne to soobne nevadi. Ale praveze mi tu vypisovalo apr ludi ze co to je? Treba najst formu. Ja som aspon zalozil diskusiu (nenasiel som diskusiu s podobnou temou a presiel som to komplet, keby je tak prepacte a admina prosim o zamzanie). Takze sa vyjadrite tu s tym ze ci navrhujete ako riesenie. Ale prikazovat niekomu kedy bude pridavat fotku je scestne....

2010-02-15 19:12:01+01
príspevok od: maTTo_corp
nepochopil si ma, nevadí, ja sám sa čudujem, že mi ešte po dnešku ostal zmysel pre humor...ps: aj ja dávam po polnoci
mas pravdu, aj obed je po polnoci :-)

maTTo_corp
2010-02-15 19:16:20+01
príspevok od:
mas pravdu, aj obed je po polnoci :-)
heuréka, konečne niekto pochopil...:)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-02-15 19:35:49+01
príspevok od: Cako
preco nie :) ja suhlasim :P ale fakt...akurat maju smolu tí co budu v praci alebo sa im nebude dat ist za komp..ale pohybujem ze im by to trhalo zily :D
si zoberieš priepustku ne :)

Cako
ocenenie redakciou 2010-02-15 19:39:38+01
príspevok od: b.a.f.o.a.r.t.
si zoberieš priepustku ne :)
netaraj ja som bez prace momentalne :DD

b.a.f.o.a.r.t.
2010-02-15 19:44:10+01
príspevok od: Cako
netaraj ja som bez prace momentalne :DD
ja som to stále hovoril nech pracujú tý čo nemajú peniaze :)

atiart
2010-02-15 20:20:27+01
... OD PRVÉHO PÍSMENKA PO POSLEDNÉ SÚHLÁSIM S TEBOU IVAN !!!

2010-02-15 20:28:11+01
príspevok od: atiart
Ja suhlasim s Tebou, lebo suhlasis s Ivanom :-)

Strhak
2010-02-15 20:33:46+01
príspevok od: benvoluto
:D:D to co maju samostatnu vyhrievaciu jednotku a rukavice do minus 50 mas ,, lebo fotit sa daj aj bez noh ale bez ruk :P ee
aj staré matere vraveli: sinku nohy v teple maj a je na tom kopec pravdy. Ak ti je na nohy teplo tak potom ti nieje nikde zima. No ak ti začne od nôh mrznúť máš po peknom dni. Čižmy sú určené do extrémnych podmienok a preto sú aj ich parametre extrémne. Podrážka má od 5 do 8cm a hrúbka čižmy pri chodidle je viac ako 2cm, fakt vrelo odporúčam a aj cez ich parametre sú veľmi pohodlné. Dajú sa prirovnať k teniskám ;-)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-02-15 20:35:46+01
príspevok od:
Ja suhlasim s Tebou, lebo suhlasis s Ivanom :-)
je to zvláštne ale aj ja súhlasím :)

atiart
2010-02-15 20:37:00+01
príspevok od: dodo_bb
Ako vidím, polnočná trauma je stále živá :-))) Keď sa tu stále navrhujú nejaké riešenia - napadlo ma jedno demokratické. Fotky bude možné vkladať len raz za deň po dobu 15 minút. Aby sme boli demokrati (sloboda a demokracie nadevše), vypíše sa hlasovanie, kedy to má byť, čas ktorý dostane najviac hlasov sa prehlási za platný a všetci členovia ephoto budú mať týchto 15 minút na vloženie svojich veľdiel. A tak budú všetky fotky naraz v galérii, po 24 hodinách sa sa opäť galéria na 15 minút otvorí atak ďalej... Všetci budú mať rovnakú šancu, zvíťazia nespochybniteľne najväčšie skvosty našej tvorby a na svete opäť zavládne mier a pokoj :-)))) Pokiaľ by niekto čo len na sekundu myslel, že to myslím vážne, tak upozornujem - nie, je to len žart :-)))
dobrý žart :))))

Marcel Rebro
2010-02-15 21:07:10+01
príspevok od: atiart
mrzi ma to, ale suhlasim z atiartom

atiart
2010-02-15 21:11:48+01
príspevok od: Marcel Rebro
mrzi ma to, ale suhlasim z atiartom
dosť si oblečený mrco tak prečo Ťa to mrazí ???

walde
ocenenie redakciou 2010-02-16 11:50:48+01
Nie som odborník na softwarové riešenia takýchto portálov, ale možno by pomohlo, ak by sa redakcia dala doplniť jednu funkciu navyše: MOŽNOSŤ ZVOLIŤ SI ČAS PRIDANIA.
Ak má niekto problém byť hore do 24.00, pridá fotku o 21.00 a ide spať. Nastaví si čas pridania o 0:05, alebo akýkoľvek iný čas, ktorý by pokladal za ´najlukratívnejší´.

Cako
ocenenie redakciou 2010-02-16 12:13:17+01
príspevok od: walde
Nie som odborník na softwarové riešenia takýchto portálov, ale možno by pomohlo, ak by sa redakcia dala doplniť jednu funkciu navyše: MOŽNOSŤ ZVOLIŤ SI ČAS PRIDANIA.
Ak má niekto problém byť hore do 24.00, pridá fotku o 21.00 a ide spať. Nastaví si čas pridania o 0:05, alebo akýkoľvek iný čas, ktorý by pokladal za ´najlukratívnejší´.
zaujimavy napad :) no len pockajme kedy pride ten novy system...sa tesim ako maly chlapec co to bude zac

Marcel Rebro
2010-02-16 12:15:22+01
robil som raz na projekte z jednym ´panom´ konzultantom z nadnarodnej firmy a ten zasadne odosielal maily medzi jednou a tretou rano - jako ze bol taky pracovity. az kym som si raz na porade nevsimol ako posiela mail (poobede) ale nastavuje parameter ´odoslat o ...´ ... jepko

Marcel Rebro
2010-02-16 12:17:37+01
... a len tak medzi recu tycka : ze kedy bolo pridane dnesne foto dna? a kto ze je autorom? nuz ja nastastie vino kazem a nelako pivo pijem ...

Marcel Rebro
2010-02-16 12:19:14+01
príspevok od: Marcel Rebro
... a len tak medzi recu tycka : ze kedy bolo pridane dnesne foto dna? a kto ze je autorom? nuz ja nastastie vino kazem a nelako pivo pijem ...
beriem sa spat ... a idem spat ... neprecital som si (zabudol som) poriadne co autor vlakna pise ... vino kaze a vino pije ... mudro robi!

2010-02-16 12:22:46+01
Mne by sa pozdaval dynamicky prehlad dna, to znamena, ze by v nom boli najviac hodnotene fotky za 24 hod, po prekroceni tejto hodnoty by fotky z neho vypadavali a samozrejme novsie by tam pribudali. Tento system by uzivatelov viac smeroval na prezeranie galerie s novymi pribudajucimi fotkami. K mojej osobe chcem znovu pripomenut, ze chodim spat okolo druhej rano a prave v case okolo polnoci mam klud, venujem sa fotkam, ephotu.. Odkedy som sa zaregistroval, je tomu tak a bude aj nadalej, fotky budem pridavat po polnoci aj ked bude akykolvek system a neplette si ma so ziadnou midnight mafiou, THX..

beholder
2010-02-16 14:22:23+01
príspevok od: Ultra TXF
Ja neviem,čo stále máte s tým pridávaním fotiek po polnoci.je to trestné
alebo nemorálne alebo aký máte problém.
Po polnoci je logicky najskorší čas,kedy sem môže niekto dať fotku po predošlej.Má peknú fotku,alebo si to aspoň niekto myslí,tak je celý vytešený,
že ju sem dá ,tak padnutím polnoci ju sem naloaduje a ide spať.
Ráno beží do práce a celý deň nemá čas a okrem toho sa možno teší na komenty.
Má kvôli takým ako si ty čakať do 3.00 rána a potom ju tam dať pre pokoj vašej
duše? A ráno nevyspatý ísť do roboty?
Sa všetci ukľudnite a neotravujte tu ľudí nemiestnymi drístami.každý si môže dať fotku kedy chce a jeho pohnútky sú nepodstatné .
...si ma pobavil......ono ten ´chudák´ pracujúci si počká do odbitia pol noci ,pridá foto aby nemusel čakať do tretej a ide spať:).....

(čo už toto sú za argumenty?!)...

...ono, keď uploadne trebars o 21:00 môže ísť spať taktiež,..a čo tak uploadnúť fotografiu ráno, keď vstáva do práce?...

....a je viac než pravdepodobné, že pôjde do tej práce aj vyspatý o trochu viac....

..ale,.....hlavne je treba nedrístať:D

Ultra TXF
2010-02-16 14:41:20+01
´...ono, keď uploadne trebars o 21:00 môže ísť spať taktiež,..a čo tak uploadnúť fotografiu ráno, keď vstáva do práce?... ´

Problém je ten,že ďaľšiu fotku môžeš pridať zase až po 0.00 hod.
Je úplne jedno kedy si ju dával predošlý deň ,či ráno o 6.00 alebo 23.55 :)

A už je úplne jedno čo si kto o tom myslí :)Je to každého osobná vec kedy chodí spať a kedy vstáva a kedy je na nete a kedy na ephote :)

Takže nedrístaj :)

Strana 9 z 15
1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 14 15

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()