Fórum » Návrhy a pripomienky

Polnočne Fotky

DjLuke9
DjLuke9 2010-01-14 01:15:26+01
Nerad zakladam nove vlakno ale nenasiel som zaidne ktore by to rozobrealo... Dnesne pripomenutie problemu komentom pod kazdu fotku pridanu okolo polnoci od uzivatela ,,strateny,, ma trosku donutilo zamylset sa nad tym. Jednanie uzivatela neodsudzujem ale jednalo s avlastne o spamerstvo. Viem ze chcel takto pokuazat na tento problem, forma to nie je prijemna. Podla mojej mienky. Problem je v uzivateloch a sam som dal fotku o polnoci. Nejdem sa ospravldlnovat ani nic podobne. Kazdopadne je vela ludi ako ja co dava fotky kade tade o polnoci a uz to ma ,,skrku,, . ephoto.sk je nastavene ako je v zmysle fotky dna. To ze sa dostane fotka do listy ovplyvni jej hodnotenie ano. Je to svak o uzivateloch... Nie o tych co davaju fotky ale o konkretnych. Zavisi na ludoch ze pozeraju len listu a nepozeraju na galerku. Avsak nemyslim ze ked vam niekto ohondoti fotku okolo polnoci je automaticky medzi najelpsie hodnotenymi cely den. Videl som fotky pridane o 11tej poobede a boli za chvilku fotkou dan... Pdola mna to je pol na pol. Vsade to tak je nastavene aj v inych galeriach. Preco vsak je tu par jedincov ktorym to vadi? Osobne si mylsim ze skor ich stve ze sa nevedia prebojovat do najlepsich a podobne. Fotka dna je nastavena ako je. Mylsim ze ak vymyslite iny system, rozumny administratorovia a redaktorovia vas vypocuju a zmenia to... Treab prist vsak s napadom a nie spravit hromadny spam utok na uzivatelov. Mne to soobne nevadi. Ale praveze mi tu vypisovalo apr ludi ze co to je? Treba najst formu. Ja som aspon zalozil diskusiu (nenasiel som diskusiu s podobnou temou a presiel som to komplet, keby je tak prepacte a admina prosim o zamzanie). Takze sa vyjadrite tu s tym ze ci navrhujete ako riesenie. Ale prikazovat niekomu kedy bude pridavat fotku je scestne....

Krtko fotografom
2010-01-25 08:53:55+01
Ja by som navrhoval napriklad takuto upravu. Tam, kde su teraz najviac hodnotene fotky dna, tam by sa zobrazovali fotky, ktore boli prave pridane na server. A kazda jedna nova fotka, by postupne posuvala dalsie a dalsie fotky dalej, az do galerie. Tym padom, by prave pridane fotky vydrzali na hlavnej stranke trosku dlhsie a mohla by si ich pozriet vacsina. A vsetky fotky by si mohol, aj tak, kazdy pozriet v galerii bez problemov. A az po 24 hodinach by bola vyhodnotena fotografia dna.
Chcel by som potom vidiet, ci by sa tu objavovali aj fotky pridane presne o polnoci, resp. niekolko minut po polnoci. Velmi o tom pochybujem. Konecne by sa mohla aj polnocna mafia kludne vyspat :-))).
Co Vy na to? :-).

Frola
2010-02-15 16:16:41+01
príspevok od: Cako
DjLuke9, tu je to o tom,ze skupinka uzivatelov si ohodnoti,oboduje svoje fotky pridane o polnoci a potom sa jasne,hned dostanu do topky..vsak si vsimni...len tak..komentare pod uzivatelmi ktory maju fotky pridane po polnoci.Tí isty a stale...neskor sa samozrejme pridaju aj ostatny ked ich vidia v topke,hned udru do oka...tak tu netrep ze pol na pol...to nie je pravda...Skus si pridat fotku o 23:00 ci sa stane fotkou dna.Nie ani ked sa dos...s ! pretoze fotka ma uz od polnoci aspon 40 hodnotení,z toho 10 tych co si dali navzajom hned po polnoci...A co t spominas ze si tu videl fotku ktora bola pridana aj poobede,ano,stane sa to,ale raz za sto rokov,ked je to fakt nejaka pecka a take sa tu casto nevidia...asi tak...ale toto sa tu uz rozoberalo,tak aj tvoje vlakno je zbytocne,nabuduce lepsie hladaj...
Cako, lépe bych to nenapsala promluvil jsi mi ze srdce. :))

benvoluto
2010-02-15 16:23:42+01
príspevok od: Strhak
teraz keď je takáto zima a idem na takú túru kde predpokladám komplikácie beriem zo sebou čižmy. Mám jedni špeciálne ktoré si poradia s fakt extrémnou zimou. Doniesol som si ich z nemecka a boli fest drahé ale tá investícia sa oplatila. Sú do -50°C a zatiaľ som mal možnosť ich vyskúšať len pri -20°C sú to Dunlop Thermo+. Vrelo odporúčam ;-)
:D:D to co maju samostatnu vyhrievaciu jednotku a rukavice do minus 50 mas ,, lebo fotit sa daj aj bez noh ale bez ruk :P ee

Cako
ocenenie redakciou 2010-02-15 16:28:18+01
príspevok od: Frola
Cako, lépe bych to nenapsala promluvil jsi mi ze srdce. :))
:)) tak som rad...ale sam rad pridavam po polnoci :(

b.a.f.o.a.r.t.
2010-02-15 16:37:58+01
príspevok od: Cako
:)) tak som rad...ale sam rad pridavam po polnoci :(
:)no comment

Jozef Peniak
redakcia ephoto.sk 2010-02-15 16:46:28+01
to su teda veci :) no schválne, skusim pridať foto po polnoci niekedy aj tak dovtedy retušujem, myslím, že to nebude mať žiadny vplyv na výsledok:)

wayne
2010-02-15 16:48:14+01
podla mna by mali vsetci pridavat foto po polnoci a nikto by nikomu nezavidel :)

maTTo_corp
2010-02-15 17:04:47+01
či chcete alebo nie, aj tak dávate všetci fotky po polnoci....

2010-02-15 17:12:55+01
príspevok od: maTTo_corp
preco by sme nechceli a co nam v tom brani, tieto vlakna?

maTTo_corp
2010-02-15 17:17:21+01
príspevok od:
preco by sme nechceli a co nam v tom brani, tieto vlakna?
nepochopil si ma, nevadí, ja sám sa čudujem, že mi ešte po dnešku ostal zmysel pre humor...ps: aj ja dávam po polnoci

Jozef Peniak
redakcia ephoto.sk 2010-02-15 17:31:04+01
ja napr. určite nie, veľmi ma pobavilo- takéto zistenie, ze polnocne foto a tak(už som to zachatil v komentoch ale nerozumel som o čo ide), ale fotka musi byť dobra aby bola v topkach aj ked ju pridáš po polnoci nie? :D

maTTo_corp
2010-02-15 17:36:49+01
príspevok od: Jozef Peniak
ja napr. určite nie, veľmi ma pobavilo- takéto zistenie, ze polnocne foto a tak(už som to zachatil v komentoch ale nerozumel som o čo ide), ale fotka musi byť dobra aby bola v topkach aj ked ju pridáš po polnoci nie? :D
asi ťa zarmútim ale aj ty dávaš po polnoci...a už sa mi to nesnaž vyhovoriť ;|

Jozef Peniak
redakcia ephoto.sk 2010-02-15 17:38:47+01
asi ťa zarmútim ale aj ty dávaš po polnoci...a už sa mi to nesnaž vyhovoriť ;|
no schválne idem sa pozrieť :)

Jozef Peniak
redakcia ephoto.sk 2010-02-15 17:43:21+01
to nemyslíš vážne - raz zo všetkých pridaní čo som našiel bolo 2:35, aj štatisticky čistý zámer, an v topkaách určite nebola, dnes som pridal poobede a je v topkach - sorry, ale polnocna teoria vyzera aspon z mojej skusenosti teda ako kravina:D

maTTo_corp
2010-02-15 17:49:03+01
to nemyslíš vážne - raz zo všetkých pridaní čo som našiel bolo 2:35, aj štatisticky čistý zámer, an v topkaách určite nebola, dnes som pridal poobede a je v topkach - sorry, ale polnocna teoria vyzera aspon z mojej skusenosti teda ako kravina:D
ja si schválne počkám kým ti dopne

dodo_bb
2010-02-15 17:51:32+01
Ako vidím, polnočná trauma je stále živá :-))) Keď sa tu stále navrhujú nejaké riešenia - napadlo ma jedno demokratické. Fotky bude možné vkladať len raz za deň po dobu 15 minút. Aby sme boli demokrati (sloboda a demokracie nadevše), vypíše sa hlasovanie, kedy to má byť, čas ktorý dostane najviac hlasov sa prehlási za platný a všetci členovia ephoto budú mať týchto 15 minút na vloženie svojich veľdiel. A tak budú všetky fotky naraz v galérii, po 24 hodinách sa sa opäť galéria na 15 minút otvorí atak ďalej... Všetci budú mať rovnakú šancu, zvíťazia nespochybniteľne najväčšie skvosty našej tvorby a na svete opäť zavládne mier a pokoj :-)))) Pokiaľ by niekto čo len na sekundu myslel, že to myslím vážne, tak upozornujem - nie, je to len žart :-)))

Palso
2010-02-15 17:59:21+01
ja si schválne počkám kým ti dopne
musím to písať takto v zákryte, kde nebudem nájdený... bojím sa o svoju bezpečnosť, dnes som nasral jedného vyholeného člena veľkého rodinného klanu.... odteraz môžem pridávať fotky len pred polnocou, aby som nebol odhalený ;/

Cako
ocenenie redakciou 2010-02-15 17:59:55+01
skus si pridat fotku o 23:40 ci bude v topke v ten den :)

Cako
ocenenie redakciou 2010-02-15 18:01:45+01
príspevok od: dodo_bb
Ako vidím, polnočná trauma je stále živá :-))) Keď sa tu stále navrhujú nejaké riešenia - napadlo ma jedno demokratické. Fotky bude možné vkladať len raz za deň po dobu 15 minút. Aby sme boli demokrati (sloboda a demokracie nadevše), vypíše sa hlasovanie, kedy to má byť, čas ktorý dostane najviac hlasov sa prehlási za platný a všetci členovia ephoto budú mať týchto 15 minút na vloženie svojich veľdiel. A tak budú všetky fotky naraz v galérii, po 24 hodinách sa sa opäť galéria na 15 minút otvorí atak ďalej... Všetci budú mať rovnakú šancu, zvíťazia nespochybniteľne najväčšie skvosty našej tvorby a na svete opäť zavládne mier a pokoj :-)))) Pokiaľ by niekto čo len na sekundu myslel, že to myslím vážne, tak upozornujem - nie, je to len žart :-)))
preco nie :) ja suhlasim :P ale fakt...akurat maju smolu tí co budu v praci alebo sa im nebude dat ist za komp..ale pohybujem ze im by to trhalo zily :D

Horak Martin
2010-02-15 19:03:38+01
Táto téme je samozrejme veľmi ošemetná. Tiež som si všimol (a som toho názoru), že fotografia vložená vo vhodnom čase ma oveľa väčšie šance stať sa viac hodnotenou ako fotka vložená inokedy. Ja by som navrhoval aby pod lištou s najviac hodnotenými fotografiami pribudla lišta s fotografiami ktoré server vyberie náhodne (aj pol roka staré). Dostanú sa teda na povrch a také ktoré by ste si možno inokedy nevšimli.

Strana 8 z 15
1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 14 15

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()