Nerad zakladam nove vlakno ale nenasiel som zaidne ktore by to rozobrealo... Dnesne pripomenutie problemu komentom pod kazdu fotku pridanu okolo polnoci od uzivatela ,,strateny,, ma trosku donutilo zamylset sa nad tym. Jednanie uzivatela neodsudzujem ale jednalo s avlastne o spamerstvo. Viem ze chcel takto pokuazat na tento problem, forma to nie je prijemna. Podla mojej mienky.
Problem je v uzivateloch a sam som dal fotku o polnoci. Nejdem sa ospravldlnovat ani nic podobne. Kazdopadne je vela ludi ako ja co dava fotky kade tade o polnoci a uz to ma ,,skrku,, . ephoto.sk je nastavene ako je v zmysle fotky dna. To ze sa dostane fotka do listy ovplyvni jej hodnotenie ano. Je to svak o uzivateloch... Nie o tych co davaju fotky ale o konkretnych. Zavisi na ludoch ze pozeraju len listu a nepozeraju na galerku. Avsak nemyslim ze ked vam niekto ohondoti fotku okolo polnoci je automaticky medzi najelpsie hodnotenymi cely den. Videl som fotky pridane o 11tej poobede a boli za chvilku fotkou dan... Pdola mna to je pol na pol. Vsade to tak je nastavene aj v inych galeriach. Preco vsak je tu par jedincov ktorym to vadi? Osobne si mylsim ze skor ich stve ze sa nevedia prebojovat do najlepsich a podobne.
Fotka dna je nastavena ako je. Mylsim ze ak vymyslite iny system, rozumny administratorovia a redaktorovia vas vypocuju a zmenia to... Treab prist vsak s napadom a nie spravit hromadny spam utok na uzivatelov. Mne to soobne nevadi. Ale praveze mi tu vypisovalo apr ludi ze co to je? Treba najst formu. Ja som aspon zalozil diskusiu (nenasiel som diskusiu s podobnou temou a presiel som to komplet, keby je tak prepacte a admina prosim o zamzanie). Takze sa vyjadrite tu s tym ze ci navrhujete ako riesenie. Ale prikazovat niekomu kedy bude pridavat fotku je scestne....
ahojte. som tu novy a chcel by som uploadnut fotku mesiaca...to ju musim tiez nahrat po polnoci? ;o)) ujo gúgel mi nic nenasiel, kukal som aj v archive a nic, ani mudrost ephota nic nevie, tak sa radsej opytam :o))
ahojte. som tu novy a chcel by som uploadnut fotku mesiaca...to ju musim tiez nahrat po polnoci? ;o)) ujo gúgel mi nic nenasiel, kukal som aj v archive a nic, ani mudrost ephota nic nevie, tak sa radsej opytam :o))
Fotku mesiaca treba dať logicky 1. v mesiaci aby sa do konca mesiaca nastihlo nazbierať dostatok hodnotení.
No keď dáš fotku po polnoci a nájdú sa dvaja čo ju obodujú , tak sa dostane do užšieho výberu a ten čo vstáva rano si ju hned všimne a ohodnotí......ja to za teba gúúúgliť nebudem....:)))))))))
Ovce Ti nedávam....si nedovolím...:)))))
a hlavne musí byť spln ináč to fungovať nebude na to si daj veľký pozor :D
Tak toto je iná téma! atiart súhlasí s Ultrom, mrco súhlasí s atiartom, Zolec súhlasí s atiartom, lebo ten súhlasí s Ivanom... kua, musím sa pozrieť o čom to tu vlastne je, keď to tak spája ľudí...
Mne by sa pozdaval dynamicky prehlad dna, to znamena, ze by v nom boli najviac hodnotene fotky za 24 hod, po prekroceni tejto hodnoty by fotky z neho vypadavali a samozrejme novsie by tam pribudali. Tento system by uzivatelov viac smeroval na prezeranie galerie s novymi pribudajucimi fotkami. K mojej osobe chcem znovu pripomenut, ze chodim spat okolo druhej rano a prave v case okolo polnoci mam klud, venujem sa fotkam, ephotu.. Odkedy som sa zaregistroval, je tomu tak a bude aj nadalej, fotky budem pridavat po polnoci aj ked bude akykolvek system a neplette si ma so ziadnou midnight mafiou, THX..
tento tvoj návrh na dynamický systém je cool, nikto by nemal pocit že je ´diskriminovaný´. Podporil by aj začínajúcich autorov, lebo by sa viac prezdrala galeria, takže týmto by teoreticky stúpla šanca dostať sa do topky.
My tu možeme meditovať, uvidime čo spravi redakcia. Ak to to niekto z nich čita, možno najdu aj nejaku inšpiraciu. Okrem toho je po svete vela takychto portalov, takže o inšpiraciu nie je nudza. Ale ten súťaživý prvok , ktory funguje tu nie je na škodu.
Tak toto je iná téma! atiart súhlasí s Ultrom, mrco súhlasí s atiartom, Zolec súhlasí s atiartom, lebo ten súhlasí s Ivanom... kua, musím sa pozrieť o čom to tu vlastne je, keď to tak spája ľudí...
No vida! (Inak dovolil som si tu prezentovať tvoje myšlienky spred niekoľkých dní). Tak ty si už stihol hovoriť aj s redakciou a zmena je na svete. Ja k tomu len toľko že butón je nespisovné a že mafia si hovorí ´rodina´, takže by to mohlo znieť: ´stisni si aj ty gombíček polnočnej rodiny´ a nedostaneme pokutu podľa jazykového zákona :-)))))))))
...to prvé ...strašná múdrosť,keby si nepovedal,ani tu nevieme....
...to druhé...radosť z fotografovania a obyčajná ľudská vlastnosť - očakávanie
uznania a pochvaly :)
...to tretie...prečo si kladieš takéto otázky ,keď ako sám píšeš si drístač :)
...to prvé ...strašná múdrosť,keby si nepovedal,ani tu nevieme....
...to prvé ...napísal som ´hovorí sa´....(použité parafrázovanie)..žiadna moja múdrosť...(v civilizovanom svete v komunikácii často používané)...
...to druhé......nepopiera to ale proklamované bodohoničstvo a špekulatívnosť, kôli čomu vlastne táto polemika vznikla........radosť z fotografovania, očakávanie uznania a pochvaly zrejme tí nepolnoční nemajú:D
...to tretie....po tej hlúposti (mimochodom vtipnej), čo si o pracujúcich uploaderoch a obave o ich zdravý spánok napísal neberiem za kompetentného zodpovedať danú otázku veru ani Teba:)...
Polnočne Fotky
Ovce Ti nedávam....si nedovolím...:)))))
...čo teda vedie ľudí prezentovať sa denno denne a počítať hodiny, kedy je ten najbližší upload možný?...
...ale, to asi nie je otázka postavená pre drístačov:)
..to by mohlo byť pre tých ´polnočných´ hodenou rukavicou...nech už to ich ponocovanie má aj zmysel:D
My tu možeme meditovať, uvidime čo spravi redakcia. Ak to to niekto z nich čita, možno najdu aj nejaku inšpiraciu. Okrem toho je po svete vela takychto portalov, takže o inšpiraciu nie je nudza. Ale ten súťaživý prvok , ktory funguje tu nie je na škodu.
:)
šak my sme fšetci jedna ´POLNOČNÁ RODINA´...
...a nikdo tu s nami neni stratený
...to druhé......nepopiera to ale proklamované bodohoničstvo a špekulatívnosť, kôli čomu vlastne táto polemika vznikla........radosť z fotografovania, očakávanie uznania a pochvaly zrejme tí nepolnoční nemajú:D
...to tretie....po tej hlúposti (mimochodom vtipnej), čo si o pracujúcich uploaderoch a obave o ich zdravý spánok napísal neberiem za kompetentného zodpovedať danú otázku veru ani Teba:)...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa