Fórum » Návrhy a pripomienky

Polnočne Fotky

DjLuke9
DjLuke9 2010-01-14 01:15:26+01
Nerad zakladam nove vlakno ale nenasiel som zaidne ktore by to rozobrealo... Dnesne pripomenutie problemu komentom pod kazdu fotku pridanu okolo polnoci od uzivatela ,,strateny,, ma trosku donutilo zamylset sa nad tym. Jednanie uzivatela neodsudzujem ale jednalo s avlastne o spamerstvo. Viem ze chcel takto pokuazat na tento problem, forma to nie je prijemna. Podla mojej mienky. Problem je v uzivateloch a sam som dal fotku o polnoci. Nejdem sa ospravldlnovat ani nic podobne. Kazdopadne je vela ludi ako ja co dava fotky kade tade o polnoci a uz to ma ,,skrku,, . ephoto.sk je nastavene ako je v zmysle fotky dna. To ze sa dostane fotka do listy ovplyvni jej hodnotenie ano. Je to svak o uzivateloch... Nie o tych co davaju fotky ale o konkretnych. Zavisi na ludoch ze pozeraju len listu a nepozeraju na galerku. Avsak nemyslim ze ked vam niekto ohondoti fotku okolo polnoci je automaticky medzi najelpsie hodnotenymi cely den. Videl som fotky pridane o 11tej poobede a boli za chvilku fotkou dan... Pdola mna to je pol na pol. Vsade to tak je nastavene aj v inych galeriach. Preco vsak je tu par jedincov ktorym to vadi? Osobne si mylsim ze skor ich stve ze sa nevedia prebojovat do najlepsich a podobne. Fotka dna je nastavena ako je. Mylsim ze ak vymyslite iny system, rozumny administratorovia a redaktorovia vas vypocuju a zmenia to... Treab prist vsak s napadom a nie spravit hromadny spam utok na uzivatelov. Mne to soobne nevadi. Ale praveze mi tu vypisovalo apr ludi ze co to je? Treba najst formu. Ja som aspon zalozil diskusiu (nenasiel som diskusiu s podobnou temou a presiel som to komplet, keby je tak prepacte a admina prosim o zamzanie). Takze sa vyjadrite tu s tym ze ci navrhujete ako riesenie. Ale prikazovat niekomu kedy bude pridavat fotku je scestne....

vorec
2010-02-20 11:49:24+01
Ešte dodám, že na niektorých serveroch ani neviem kde/či nejaká topka je, trebárs taký FA, prisám vačku do galérky sa tam chodím kochať ale kde tam je nejaká topka vážne netuším...

2010-02-20 11:51:03+01
príspevok od: vorec
Tuším o ktorý server sa jedná, vychytávky sú tam dobré, ale práve tá záplava pätiek pri každej foto (a to som len tak náhodne cez vyhľadávanie pozrel čo ma zaujíma) je tam úplne strašná... resp. čo tam po tých päťkách budiš, ale nájsť nájsť tam aj nejaký komentár je skôr rarita
hodnotenie a zvlast to ciselne bude vzdy subjektivne, tak ako sa tu rozdavaju 7-micky, tak tam 5-ky, akasi spatna vazba tam je - ja oznamkujem dobre tebe, automaticky aj ty mne...ale vzdy to je na uzivateloch - niektori si potrpia na dobre znamky, ini to maju v pazi a ovela viac daju na slovne hodnotenie (samozrejme nie jednoslovne)

maTTo_corp
2010-02-20 11:51:55+01
mňa napadlo toto, neviem či to niečkto navrhol.....nech top fotiek dňa ostane, ale nie je známy počet hodnotení, nech sa nezobrazuje ani počet otvorení, iba autorovi ale nie každému....a nech je ten top mix, aby to nebolo usporiadanie podľa poradia...a na druhý deň by bola niekde bokom vyhodnotená foto dňa, ktorá mala najviac hodnotení....

Strhak
2010-02-20 12:17:07+01
chalani veď je to blbosť od začiatku až po koniec. Trápime sa tu malichernosťami, ale podstata nám uniká. Veď už pomaly ani nieje čo hodnotiť v tej galérii. Pár výnimiek sa za ten deň tam nájde ale inak galéria ako celok má mizernú hodnotu. Toto by nás malo trápiť a nie to kto kedy pridá fotku :-(((

maTTo_corp
2010-02-20 12:19:35+01
príspevok od: Strhak
chalani veď je to blbosť od začiatku až po koniec. Trápime sa tu malichernosťami, ale podstata nám uniká. Veď už pomaly ani nieje čo hodnotiť v tej galérii. Pár výnimiek sa za ten deň tam nájde ale inak galéria ako celok má mizernú hodnotu. Toto by nás malo trápiť a nie to kto kedy pridá fotku :-(((
no zasa žeby ma to trápilo tak nie...ale ako tu Granko napísal v súvisloti s iným portálom - ľudia by mali viac premýšľať o tom čo vložia...a to ide ruka v ruke všetko, takže ak sa vyrieší jedna vec bude to mať aj dopad na iné...či? :)

Strhak
2010-02-20 12:23:10+01
príspevok od: maTTo_corp
no zasa žeby ma to trápilo tak nie...ale ako tu Granko napísal v súvisloti s iným portálom - ľudia by mali viac premýšľať o tom čo vložia...a to ide ruka v ruke všetko, takže ak sa vyrieší jedna vec bude to mať aj dopad na iné...či? :)
asi hej, neviem. Jediné čo viem že som hladný a je čas obedu.

IDEM JESŤ :-DDD

b.a.f.o.a.r.t.
2010-02-20 14:30:34+01
čo sa tu zas rieši :) a zas nič spolok ješitov :) :):) pali aký bol obed :)

Strhak
2010-02-20 14:33:16+01
príspevok od: b.a.f.o.a.r.t.
čo sa tu zas rieši :) a zas nič spolok ješitov :) :):) pali aký bol obed :)
dobrý, hneť som spokojnejší s plným bruchom ;-)))
Len keby sa tak nenudím

b.a.f.o.a.r.t.
2010-02-20 14:40:21+01
a čo nejdeš von ty šomroš veď si komplet vodo tesný nariekaš na počasie správny fotograf foti za každého počasia

Strhak
2010-02-20 14:44:23+01
príspevok od: b.a.f.o.a.r.t.
a čo nejdeš von ty šomroš veď si komplet vodo tesný nariekaš na počasie správny fotograf foti za každého počasia
priznám sa nechce sa mi ;-) a ani nemám inšpiráciu že čo ísť fotiť vonku. Odfotil som si jednu kytičku a možno ma ešte niečo napadne.

Linda Von Bergeraque
2010-05-29 14:22:32+02
príspevok od: Ultra TXF
Prosím ťa sa spamätaj.Čo nie je zakázané,je povolené a tvoje morálne pohnútky sú irelevantné.
Amen tato TXF-ova veta!. Ten socializmus, dieta komunizmu aj na nieco asi bol - povedalo sa a bolo:)))) takto to je a musis sa s tym zmierit. vyhoda demokracie je ze ked sa ti nepaci mozes odist. Ja si nezastavam ani jednu ani druhu skupinu, myslim ze TXF to vystihol. Takto ten system je nastaveny, takze je povoleny. Zatial ho ludia z ephoto nezmenili takze je co? povoleny! to ze ludia spekuluju nezmenite tym ze budete horekovat hore dole. Hodnotte tak ako to vy citite a co sa vam paci. Ja napriklad kazde ranu pri kave pozeram od foto dna az po celu galerku a komentujem a hodnotim len to co si to naozaj zasluzi.

Cyril
2010-05-29 16:45:30+02
príspevok od: Linda Von Bergeraque
Amen tato TXF-ova veta!. Ten socializmus, dieta komunizmu aj na nieco asi bol - povedalo sa a bolo:)))) takto to je a musis sa s tym zmierit. vyhoda demokracie je ze ked sa ti nepaci mozes odist. Ja si nezastavam ani jednu ani druhu skupinu, myslim ze TXF to vystihol. Takto ten system je nastaveny, takze je povoleny. Zatial ho ludia z ephoto nezmenili takze je co? povoleny! to ze ludia spekuluju nezmenite tym ze budete horekovat hore dole. Hodnotte tak ako to vy citite a co sa vam paci. Ja napriklad kazde ranu pri kave pozeram od foto dna az po celu galerku a komentujem a hodnotim len to co si to naozaj zasluzi.
Amen!

Linda Von Bergeraque
2010-05-29 17:32:01+02
príspevok od: Cyril
Amen!
Amen! :)

beholder
2010-05-29 17:50:49+02
...nemám rád slovo demokracia.......lebo mi to evokuje iba zneužívanie....a toto tu je toho živým príkladom...

...niekto horekuje....niekto poukazuje....a niekto zneužíva....

Linda Von Bergeraque
2010-05-29 19:38:01+02
demokracia a zneuzivanie su jedno a to iste a reprezentuju slovensko. Tento narod. Niekde su ludia vychovani tak ze na travnik nezahodia ani smietku aj ked na okoli neni smetiak a inde zase zahodia smeti aj ked o meter dalej maju smetiak. Takto je slovensky narod vychovany, prechcano. Preto sa ani nedivim polnocnej mafii. Ja by som mozno urobila to iste. Mozno z casovych dovodov a mozno z inych. Ale co inych do toho na to som este neprisla. Myslim ze miesto tohto vlakna zorganizujte peticiu alebo spiste navrhy pre adminov nech zmenia podmienky. Lebo toto co robite je len ciste horekovanie co nikam nevedie. mozte len pomoct proti tomuto fenomenu tym ze budete pozerat denne celu galerku a komentovat aj ine fotky nez fotky dna.

leto
2010-05-29 20:12:42+02
že sa vám to chce ešte stále riešiť,pridavajte kedy chcete,dobrá foto sa vraj presadi aj keď ju zavesím krátko po obede,,, či? :)

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2010-05-29 20:49:24+02
Aj by som dačo k tomu povedal, ale sa mi nechce, lebo ma nohy z dnešnej túry bolia... :-)

beholder
2010-05-29 20:52:45+02
demokracia a zneuzivanie su jedno a to iste a reprezentuju slovensko. Tento narod. Niekde su ludia vychovani tak ze na travnik nezahodia ani smietku aj ked na okoli neni smetiak a inde zase zahodia smeti aj ked o meter dalej maju smetiak. Takto je slovensky narod vychovany, prechcano. Preto sa ani nedivim polnocnej mafii. Ja by som mozno urobila to iste. Mozno z casovych dovodov a mozno z inych. Ale co inych do toho na to som este neprisla. Myslim ze miesto tohto vlakna zorganizujte peticiu alebo spiste navrhy pre adminov nech zmenia podmienky. Lebo toto co robite je len ciste horekovanie co nikam nevedie. mozte len pomoct proti tomuto fenomenu tym ze budete pozerat denne celu galerku a komentovat aj ine fotky nez fotky dna.
...keď to mieniš ticho tolerovať......toleruj.....neapeluj však na tých, ktorí sa na to snažia poukazovať.........aj horekujúci nech majú priestor na svoj názor.......toto vlákno je hádam vytvorené práve kôli tomu...

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2010-05-29 21:01:41+02
Rado, už toľko nehorekuj, lebo takto budeme horekujúci dvaja a to už znie hlasnejšie a mohli by to admini začuť... Kuš, nemáš čo fotiť...? :-)

beholder
2010-05-29 21:10:38+02
príspevok od: Stratený Stano
Rado, už toľko nehorekuj, lebo takto budeme horekujúci dvaja a to už znie hlasnejšie a mohli by to admini začuť... Kuš, nemáš čo fotiť...? :-)
...máš pravdu......se..m na to, nech sa tu v tej polnočnej stoke topia bez nás...

Strana 12 z 15

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()