dnes je práve deň v roku jediný,
keď sláviš sviatok zvaný meniny.
Preto mi dovoľ, Zuzanka naša, vzácna, milá,
keď nadišla táto slávnostná chvíľa,
popriať Ti všetko, po čom Tvoje srdce túži,
najprv zdravie, potom lásku a aj kyticu ruží,
aby sa splnili všetky Tvoje sny a priania,
nech Ťa všetko zlé obchádza a anjeli chránia,
v každom dni, noci alebo Tvojom kroku,
oporu v ľudoch, čo sú po Tvojom boku,
radosť v srdci, úsmev v duši i na perách,
nech sa každá chmára rozplynie v ranných hmlách,
by Tvoje fotky boli citu plné ako doteraz
a vyvolala si nimi emócie u každého z nás...
všetko najlepšie :o)
ty si chceš asi poriadne šplhnúť :))..ale snaha sa ti uprieť nedá, ja by som také nevedel :)
takto sa splha? to by si mal ty vediet, vsak jak vtedy v 68mom :))
p.s.: tak teda bejby palmy? :))) (sorry, proste ked musis tak musis :)))
vidím, že niekto šplhá a niekto vyrýva :)))...no však práveže neviem čo chcel, preto som to napísal tak neisto a koniec koncov možno sa to v dávnych epochách aj takto robilo :))..
...ďakujem, kokosovú fidorku som už mal :)...(ale poznám ten nutkavý pocit, je to hrozné svinstvo :))))))))))
dufam, ze davne epochy chapes minule a predminule storocia a nie len par rokov spat, ked ty si este tahal kacera za sebou, i ked, neni tam i teraz? :) - a mozno aj za mnou je nejaky, sa neajk suchce :))
...tu mam aj ja rada :) - tak nafidorkovanie :) - vies, ked sme sa dnes tak pekne zhodli pri tej fotke, netvar sa, ze ty si nemal tiez to nutkanie... ci ty si mal ine? - je streda :)))
dufam, ze davne epochy chapes minule a predminule storocia a nie len par rokov spat, ked ty si este tahal kacera za sebou, i ked, neni tam i teraz? :) - a mozno aj za mnou je nejaky, sa neajk suchce :))
...tu mam aj ja rada :) - tak nafidorkovanie :) - vies, ked sme sa dnes tak pekne zhodli pri tej fotke, netvar sa, ze ty si nemal tiez to nutkanie... ci ty si mal ine? - je streda :)))
no, momentálne som v takej situácii a prežívam takú epochu, že streda mi môže byť ukradnutá...
...mal som nutkanie, preto som si dal fidorku :))...ale chcel som byť aj slušný, resp chcel som byť dnes menej drzý sarkasta ako obyčajne...ale chtíč si vypýtal a dostalo sa mi nakoniec, telepatia je fasa vec, dobre že ovládaš ;)
kým sa zobudím, tak ma tu už ktosi predbehol ;o)
ale i ja že najprv alles gute, nech máš len tie správne chute, dovolím si citovať ´klasika´ - nech priateľka je vždy spokojná s veľkosťou tvojho čipu - ja doplním, že nech máš vždy narazenú pípu a všetko, čo si želáš, nech je to čokoľvek a nech je toho veľa :o)
hráme jubilantom :o)
keď sláviš sviatok zvaný meniny.
Preto mi dovoľ, Zuzanka naša, vzácna, milá,
keď nadišla táto slávnostná chvíľa,
popriať Ti všetko, po čom Tvoje srdce túži,
najprv zdravie, potom lásku a aj kyticu ruží,
aby sa splnili všetky Tvoje sny a priania,
nech Ťa všetko zlé obchádza a anjeli chránia,
v každom dni, noci alebo Tvojom kroku,
oporu v ľudoch, čo sú po Tvojom boku,
radosť v srdci, úsmev v duši i na perách,
nech sa každá chmára rozplynie v ranných hmlách,
by Tvoje fotky boli citu plné ako doteraz
a vyvolala si nimi emócie u každého z nás...
všetko najlepšie :o)
dakujeeem
nemáš za čo, rado sa stalo :o)
...ďakujem, kokosovú fidorku som už mal :)...(ale poznám ten nutkavý pocit, je to hrozné svinstvo :))))))))))
...mal som nutkanie, preto som si dal fidorku :))...ale chcel som byť aj slušný, resp chcel som byť dnes menej drzý sarkasta ako obyčajne...ale chtíč si vypýtal a dostalo sa mi nakoniec, telepatia je fasa vec, dobre že ovládaš ;)
p.s.: nastastie kazda epocha pominie
ale i ja že najprv alles gute, nech máš len tie správne chute, dovolím si citovať ´klasika´ - nech priateľka je vždy spokojná s veľkosťou tvojho čipu - ja doplním, že nech máš vždy narazenú pípu a všetko, čo si želáš, nech je to čokoľvek a nech je toho veľa :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa