a špeciálne (okrem tých eFoťáckym) nasledovným Miškom a Miškám :
- Miška Pfaiferová
- Miško Džeksn (RIP)
- Miško el ex Prezidento
- Miško VysokéISOMacher
- Džordž Miško
- Miško Andželo
z dôvodu odpiatkovej absencie od internetu a včerajšieho doháňania 3-dňového spánkového deficitu, no lepšejšie neskoršie ako nikdy, rád by som zablahoželal jednému nášmu členovi rodinnému eFoťáckemu k jeho piatkovým narodeninám - že hodne zdravia (bo roky pribúdajú a on mladne ;o)), kilo peňeži na Leiku, manželke veľa trpezlivosti a kopec sympatických pomocníčok do ďalších dní, rokov, storočí :o)
z dôvodu odpiatkovej absencie od internetu a včerajšieho doháňania 3-dňového spánkového deficitu, no lepšejšie neskoršie ako nikdy, rád by som zablahoželal jednému nášmu členovi rodinnému eFoťáckemu k jeho piatkovým narodeninám - že hodne zdravia (bo roky pribúdajú a on mladne ;o)), kilo peňeži na Leiku, manželke veľa trpezlivosti a kopec sympatických pomocníčok do ďalších dní, rokov, storočí :o)
Mišo , Ty si jednoducho chodiaci Hárd disk....Ďakujem....a kedže sa tam tesne pri mojom Bŕŕzddej tujúuu, nachádza aj Mrcové tujúúú (rok tujúúú je rovnaký ako moj tujúúú a v dobrej rodine sa nespomíňa), tak rozšírim tvoje kongratuléjšn o moje kongratulejšn Mrcovi...A prajem mu chrípku iba raz do roka , čo je podľa mňa aj dosť...:))))
Mišo , Ty si jednoducho chodiaci Hárd disk....Ďakujem....a kedže sa tam tesne pri mojom Bŕŕzddej tujúuu, nachádza aj Mrcové tujúúú (rok tujúúú je rovnaký ako moj tujúúú a v dobrej rodine sa nespomíňa), tak rozšírim tvoje kongratuléjšn o moje kongratulejšn Mrcovi...A prajem mu chrípku iba raz do roka , čo je podľa mňa aj dosť...:))))
chcel som už v piatok, ale akosi nebolo odkiaľ :o) a nie som hárd, ani disk, len stačí pohľadať v archíve, tam je skoro fšetko :o)
tak už viem aj tvoj rok, lebo Marcelinov viem dávnejšie, len on má ešte pár dní čas :o)
kukám do kalendára a akosi mi nedá nezablahoželať jednému bohovskému človeku portálovému k jeho párnočíselnému sviatku hlavne kopec lásky, zdravia a ostatok netreba, lebo sa to dá kúpiť a aj tak všetko má :o)
nech si stále žiješ ako prasa v žite,
nech sa nikdy nepretrhnú rodinné nite,
nech na čo siahneš, premení sa v úrodu,
nech nikdy neprídeš do mŕtveho bodu,
nech láska a zdravie sprevádza tvoje chvíle,
nech sa okolo teba točia iba slečny krásne a milé,
a splní sa všetko, čo si praješ a čo si želáš,
keď príde ten správny čas a nech je toho veľa :o)
hráme jubilantom :o)
ps: čo bolo, bolo ;o)
kto by už mne čo závidel :o)
http://www.youtube.com/watch?v=G0qcqig2YnQ
PS : že jaké perfiš eFko to máš pri mene. to sa za čo priďeľuje? zalobuj plís, že aj ja by som chcel ...
- Miška Pfaiferová
- Miško Džeksn (RIP)
- Miško el ex Prezidento
- Miško VysokéISOMacher
- Džordž Miško
- Miško Andželo
ps: to musíš byť ftipná fešná ftierka fšetkých fičúrskych ftákov-fušerov na FotoSlovakií :o)
http://www.ephoto.sk/fotoslovakia-2010/?invite=1
tak už viem aj tvoj rok, lebo Marcelinov viem dávnejšie, len on má ešte pár dní čas :o)
nech si stále žiješ ako prasa v žite,
nech sa nikdy nepretrhnú rodinné nite,
nech na čo siahneš, premení sa v úrodu,
nech nikdy neprídeš do mŕtveho bodu,
nech láska a zdravie sprevádza tvoje chvíle,
nech sa okolo teba točia iba slečny krásne a milé,
a splní sa všetko, čo si praješ a čo si želáš,
keď príde ten správny čas a nech je toho veľa :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa