Fórum » Ankety

Anketa o pravidlách a postihoch

Granko
Granko 2011-02-23 14:24:48+01
Ste za zavedenie písaných pravidiel pre fórum, bazár, galériu, udelenie funkčného Ban-u za ich porušovanie bez výnimky, za zavedenie funkčného blokovania nielen na galérku a poštu, ale i na komenty kdekoľvek na portáli či vo vytvorených témach blokovača, mazanie účelovo zaregistrovaných nickov, nickov, ktorí druhým verejne vulgárne nadávajú, účelovo sa pokúšajú vyvolať hádku atď. - v princípe konečne zavedenia poriadku?

ps1: žiadnu takúto tému som vo fóre nenašiel, dokonca ani v archíve
ps2: provokatéri nie sú vítaní

Áno/Nie

Marcel Rebro
2011-02-24 16:39:46+01
príspevok od: Stratený Stano
Akonáhle niekto na istom portáli odkazmi poukazuje na svoju foto, ktorá je aktuálne na kritike, tak táto foto je okamžite stiahnutá a autor dostáva 7 dňový dištanc. Zrejme nám Marcel chcel na jedno z takýchto pravidiel názorne, na vlastnom príklade poukázať...
Stano,

ak nevidis suvislost medzi tou fotografiou a oboma temami ktore zalozil Granko tak :
a) Ti nejak dosla predstavivost
b) nechces ju vidiet

Dovolujem si Ta este upozornit na skutocnost, ze fotografiu som vlozil tesne po pol noci co (podla Teba) tiez nie je eticke avsak tiez to nie je v rozpore s pravidlami portalu.

Marcel

PS : a este jedna vec Ti unikla ... nesutazim, ale sa zabavam. Mozno na hrane, ale zabavam sa. Sutazim len v tendroch. Tiez casto na hrane, ale vzdy v ramci zadefinovanych pravidiel.

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2011-02-24 16:54:06+01
príspevok od: Marcel Rebro
Stano,

ak nevidis suvislost medzi tou fotografiou a oboma temami ktore zalozil Granko tak :
a) Ti nejak dosla predstavivost
b) nechces ju vidiet

Dovolujem si Ta este upozornit na skutocnost, ze fotografiu som vlozil tesne po pol noci co (podla Teba) tiez nie je eticke avsak tiez to nie je v rozpore s pravidlami portalu.

Marcel

PS : a este jedna vec Ti unikla ... nesutazim, ale sa zabavam. Mozno na hrane, ale zabavam sa. Sutazim len v tendroch. Tiez casto na hrane, ale vzdy v ramci zadefinovanych pravidiel.
Marcel,
Tebe nie je potrebné vysvetľovať, že je tu isté tlačidlo pre vkladanie fotografií. Ty ho často využívaš, takže vieš... Bol problém vložiť priamo do témy túto foto, kde sa dá jedným klikom otvoriť...? Áno, dá sa už v tomto novom portáli otvoriť aj kliknutím na odkaz, iste namietneš, ale tam je už hodnotiteľná a bodovateľná...
Možno preto som sa nad tým pozastavil, že poznám prax z iných portálov, tam sa toto považuje za značný prehrešok a argument, že na tomto portáli voči tomuto nie je postavený mantinel mi príde ako čuranie do horskej bystriny, hoci tam nie je ceduľa Čurať zakázané...

Marcel Rebro
2011-02-24 17:03:06+01
Marcel,
Tebe nie je potrebné vysvetľovať, že je tu isté tlačidlo pre vkladanie fotografií. Ty ho často využívaš, takže vieš... Bol problém vložiť priamo do témy túto foto, kde sa dá jedným klikom otvoriť...? Áno, dá sa už v tomto novom portáli otvoriť aj kliknutím na odkaz, iste namietneš, ale tam je už hodnotiteľná a bodovateľná...
Možno preto som sa nad tým pozastavil, že poznám prax z iných portálov, tam sa toto považuje za značný prehrešok a argument, že na tomto portáli voči tomuto nie je postavený mantinel mi príde ako čuranie do horskej bystriny, hoci tam nie je ceduľa Čurať zakázané...
Stano,

vidím že Ti do dvíha tlak. Bol by som nerád keby Hery kôli mne prišiel o pána. Fotku som zmazal a vložil nanovo ...

www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/179100/strmhlav-do-kakauka/

... a mimo \"súťaže\" ...

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2011-02-24 17:12:05+01
Stano,

vidím že Ti do dvíha tlak. Bol by som nerád keby Hery kôli mne prišiel o pána. Fotku som zmazal a vložil nanovo ...

Nedvíha mi to tlak. Povedal som svoj názor, nič viac a nič menej. Vysvetlil som, ako to vidím a prečo mi to dvíha tlak... Aha, tlak mi to nemá dvíhať, tak čo by mohlo...? Dajme tomu, že mi zalieha v ušiach...

Nebol to výpad proti tvojej osobe, čosi, ešte ma stretneš v Tatrách a mačkou ma kopneš...

Keby toto urobil ktokoľvek, hoci aj Stratený, tak mu napíšem to isté...

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2011-02-24 17:14:51+01
Stano,

P.S. Zmieňoval som sa vo svojich príspevkoch o nejakej súťaži...? Neviem, asi nie, lebo ja fotky pridané do kritiky nepokladám za súťažné... Písal som len o kritike... A o mojom názore na rovnosť podmienok vieš svoje...

Marcel Rebro
2011-02-24 17:22:41+01
P.S. Zmieňoval som sa vo svojich príspevkoch o nejakej súťaži...? Neviem, asi nie, lebo ja fotky pridané do kritiky nepokladám za súťažné... Písal som len o kritike... A o mojom názore na rovnosť podmienok vieš svoje...
PS : zmieňuješ sa o bodovaní. Dajú sa snáď tie ePhoto body v Bille v Poprade vymeniť za (napríklad) Royal Canin, Eukanuba alebo niečo iné a užitočné?

... samozrejme že netvrdím, že fotky nepridávam preto aby som sa prezentoval a že mi nerobí radosť keď sa ľuďom páčia a keď svoj názor prejavia aj bodmi, ale tým to začína aj končí ...

kralik_j
2011-02-24 18:21:02+01
chlapi uz sa tu nato vykaslite, kurnik co mate 15?

Uz normalne v kazdej teme su dva fronty ktore idu proti sebe..
Normalne mam pocit ze niektori ludkovia sa tu potrebuju stretnut, opit sa a bud si dat po jednej do drzky, alebo si este raz strngnut a spolu sa jednoducho ozrat

Zbytocne napatie, ktore znasobuje tato pismenova komunikacia.
Miestami fotograficky portal straca svoje opodstatnenie a pripomina socialnu siet a vztahove otazky.

Zapnes telku, nepokoje, jeden tyzden v egypte, teraz uz i v Líbyi. Noviny su tiez plne somarin, shehrezada ani nehovorim.
Prihlasim sa na ephoto a co tema tak konflikt, a suboje. Co si nejdete radsje zasportovat, vybit do vreca ci zabehat, vysaunovat a potom vydrilovany a ukludneny sadnut k ephoto a pridat, okomentovat nejake foto, alebo to rozobrat na tych stretkach, ved su kazdy mesiac a skoro v kazdom kraji...

Marcel Rebro
2011-02-24 18:33:23+01
príspevok od: kralik_j

Normalne mam pocit ze niektori ludkovia sa tu potrebuju stretnut, opit sa a bud si dat po jednej do drzky, alebo si este raz strngnut a spolu sa jednoducho ozrat

Miestami fotograficky portal straca svoje opodstatnenie a pripomina socialnu siet a vztahove otazky.

Zapnes telku, nepokoje, jeden tyzden v egypte, teraz uz i v Líbyi. Noviny su tiez plne somarin, shehrezada ani nehovorim.
Prihlasim sa na ephoto a co tema tak konflikt, a suboje. Co si nejdete radsje zasportovat, vybit do vreca ci zabehat, vysaunovat a potom vydrilovany a ukludneny sadnut k ephoto a pridat, okomentovat nejake foto, alebo to rozobrat na tych stretkach, ved su kazdy mesiac a skoro v kazdom kraji...

zabudol si na sex ... ten tiez pomaha ... najlepsie s osobou opacneho pohlavia ...

kralik_j
2011-02-24 18:37:15+01
vidis zase najlepsie len pre teba :-o

hm... uf
ale i pre mna

conan7
2011-02-24 20:00:13+01
príspevok od: kralik_j

ja som už dávno meral, ale 15 asi budem mať. no aspoň dúfam :/

Marcel Rebro
2011-02-24 20:04:02+01
príspevok od: conan7
ja som už dávno meral, ale 15 asi budem mať. no aspoň dúfam :/
vrabec

conan7
2011-02-24 20:13:21+01
vrabec
no tak nejak...
ináč kde sa to dá objednať?

leto
2011-02-24 20:28:47+01
no tak nejak...
ináč kde sa to dá objednať?
radsej to nezhanaj, vyhnes sa sklamaniu,,,

leto
2011-02-24 20:29:23+01
zabudol si na sex ... ten tiez pomaha ... najlepsie s osobou opacneho pohlavia ...
popripade z lesbou,,,

conan7
2011-02-24 20:34:21+01
príspevok od: leto
radsej to nezhanaj, vyhnes sa sklamaniu,,,

hej hej to je pravda, je lepšie niektoré veci nevedieť....ale ževraj sú metódy, že sa to dá zväčšiť, neviem neskúšal som..........................................

Marcel Rebro
2011-02-24 20:36:14+01
hej hej to je pravda, je lepšie niektoré veci nevedieť....ale ževraj sú metódy, že sa to dá zväčšiť, neviem neskúšal som..........................................
Máš malého? Nezúfaj!
Strč do úľa, zabúchaj!

... spomienka na mladosť na dedine a ujove včely ...

leto
2011-02-24 20:49:45+01
Máš malého? Nezúfaj!
Strč do úľa, zabúchaj!

mrco, ty opichaný básnik, túto poznám z 3A,,,

leto
2011-02-24 20:50:44+01
o zmenšení, nevieš nič,,, ???

Dodo PO
2011-02-24 20:52:09+01
Máš malého? Nezúfaj!
Strč do úľa, zabúchaj!

Tak toto sa opäť podarilo od ucha k uchu
... skoro som opľ... display.

conan7
2011-02-24 20:57:33+01
príspevok od: leto
o zmenšení, nevieš nič,,, ???
ciboha, končím diskusiu s tebou ty černoch

Strana 5 z 6

Inzercia
  • ()

• ()

• ()