Fórum » Ankety

Anketa o pravidlách a postihoch

Granko
Granko 2011-02-23 14:24:48+01
Ste za zavedenie písaných pravidiel pre fórum, bazár, galériu, udelenie funkčného Ban-u za ich porušovanie bez výnimky, za zavedenie funkčného blokovania nielen na galérku a poštu, ale i na komenty kdekoľvek na portáli či vo vytvorených témach blokovača, mazanie účelovo zaregistrovaných nickov, nickov, ktorí druhým verejne vulgárne nadávajú, účelovo sa pokúšajú vyvolať hádku atď. - v princípe konečne zavedenia poriadku?

ps1: žiadnu takúto tému som vo fóre nenašiel, dokonca ani v archíve
ps2: provokatéri nie sú vítaní

Áno/Nie

Marcel Rebro
2011-02-23 18:41:53+01
PS :
komu to nedošlo, odpovedal som (vo vtipe) ÁNO ...

Cyril
2011-02-23 18:43:44+01
príspevok od: Stratený Stano
Hrávali sme cestou domov zo školy (až z Prahy, takže cesta dlhá bola...) takú hru - boli sme siedmi, ale v kupé vo vlaku bolo len 6 miest. Pri hre si musel jeden stáť (ináč sa tlačili dvaja na sedadle) a ten bol provokatér, ten mohol urážať, podrypovať a tak. Ostatní, ktorí sedeli, tí museli diskutovať slušne, bez emócií a hlavne k téme. Ak niekto vybuchol, vymenil sa so stojacim... A tak sme nahodili tému a debatovali. Provokatér vyvolával roztržky, len aby si mohol ísť sadnúť... Takto sme vedeli zabiť celý čas cestovania...
Teraz Cyril stojíš alebo sedíš...?
Dobra hra

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2011-02-23 18:49:02+01
príspevok od: Marcel Rebro
- Sex?
- Yes! Daily.
- Male or female?
- Doesn\'t metter ... male, female ... sometime camel
Je to trochu starší vtip, ale dobrý... Sa mi tak nejak vytvorila asociácia pri zadaní \\\"Áno/Nie\\\" ...

Marcel Rebro
2011-02-23 18:52:24+01
príspevok od: Stratený Stano
Je to trochu starší vtip, ale dobrý... Sa mi tak nejak vytvorila asociácia pri zadaní \\\"Áno/Nie\\\" ...
teraz aku hru hrame?

kralik_j
2011-02-23 18:54:27+01
teraz aku hru hrame?
o 19 na umelej, uz som obleceny a prcham

Marcel Rebro
2011-02-23 18:57:58+01
príspevok od: kralik_j
o 19 na umelej, uz som obleceny a prcham
a čo tak radšej na naturálnej 19ke a vyzlečený?

Peter Svoboda
ocenenie redakciou 2011-02-23 19:00:06+01
Jednoznačne áno, kto by predsa nechcel aby sa tu diskutovalo na úrovni a bez invektív, to je asi jediné, čo ma znechucuje na portáli...
Ide ale fakt o to, či je to technicky možné zabezpečiť a či sa to nebude dáť obísť vytváraním falošných nickov a či redakcii z toho nepuknú nervy a zrušia portál(by som sa ani nečudival)...

Granko
2011-02-23 19:02:44+01
príspevok od: mato.draho
Neboj, nie si sám komu sa *to* stalo. Dokonca pamätám časy, keď si aj ty riadne rozdával...
Na tú oporu u redakcie sa pýtam preto, lebo skultúrnenie fóra tu bolo rozoberané X krát. Ale nechce sa mi opäť drať klávesnicu, ak by toto mala byť len ďalšia z mnohých tém, ktoré časom zapadnú prachom.
Nápady, ktoré navrhuješ, sa mi pozdávajú, len sa neviem zbaviť pocitu, že je to výkrik do tmy a potenciálny zdroj nekonečného flamu. Preto sa pýtam - majú tvoje návrhy reálny základ a oporu v redakcii? áno/nie
A čo sa týka útokov na tvoju osobu - tiež som si mohol pár krát radšej zahrýznuť do jazyka, ale v princípe s týmito internetovými hrdinstvami rozhodne nesúhlasím. No v tomto konkrétnom prípade mám skôr pocit, že len žneš plody toho, čo si doteraz zasieval...
Rovnako pamätám všeličo.
Nie, táto anketa nemá základ v redakcií. Keby mala, nie je tu a tie veci sú už dávno logicky zavedené.
Po mojich nedávnych skúsenostiach kontaktu, odpovede (na veci pri nábehu nového systému či domáhania sa spravodlivosti) riešim veci od seba a vlastnou iniciatívou. Lebo tváriť sa, že sa nič nedeje a zavierať oči je nemysliteľné.
Ak žnem plody, mal som byť pokarhaný od vedenia za čokoľvek, čo som doteraz urobil. Ak nepočítam ten konkrétny rozhovor s Julom, tak v princípe nič nebolo.
Mazali/mažú sa tu nicky za úplne somariny (napr. za to, aký si človek dá), afkaa.i bol zmazaný, že sa ľudia naňho sťažovali, ale nevie sa zmazať nick, čo bol účelne proti mne založený a vyrýva, kade chodím, nevedia byť zamazané nicky, čo mi vynadajú do neviemkoho či použije na mňa vulgárne nadávky? Párkrát mi bolo vynadané do kokotov, od užívateľa PeterBB, čo aj sem napísal, som bol počastovaný ako dement, blbeček, zakomplexovaný trtko, neschopný debilko, pacient, kreatúra atď a čo sa s tým urobilo? Nič. A to nehovorím o ďalších. Aj známe mená, ktoré sú tu tak vehementne uznávané. Keby som si mal tie nadávky písať, tak už má Blurb pár objednávok. Bez ohľadu na to, kto za tými nickmi stojí, či tu má galérku alebo nie. Ak sa to stane mne, môže sa to stať hocikomu. A čo je veľa, to je veľa.

Matúš Koprda
2011-02-23 22:26:12+01
Nejak sa tu utlmila diskusia... šeci pozerajú futbal, či čo...

odpoveď: ÁNO

kralik_j
2011-02-23 22:44:03+01
a čo tak radšej na naturálnej 19ke a vyzlečený?
nie.. mas na mysli gay party?? :-o

Granko
2011-02-23 22:55:23+01
príspevok od: kralik_j
nie.. mas na mysli gay party?? :-o
Janči, Mrco myslel živú babu, 19-ročnú žiadnu gay párty :o)

mato.draho
2011-02-23 23:45:24+01
príspevok od: Granko
Rovnako pamätám všeličo.
Nie, táto anketa nemá základ v redakcií. Keby mala, nie je tu a tie veci sú už dávno logicky zavedené.
Po mojich nedávnych skúsenostiach kontaktu, odpovede (na veci pri nábehu nového systému či domáhania sa spravodlivosti) riešim veci od seba a vlastnou iniciatívou. Lebo tváriť sa, že sa nič nedeje a zavierať oči je nemysliteľné.
Ak žnem plody, mal som byť pokarhaný od vedenia za čokoľvek, čo som doteraz urobil. Ak nepočítam ten konkrétny rozhovor s Julom, tak v princípe nič nebolo.
Mazali/mažú sa tu nicky za úplne somariny (napr. za to, aký si človek dá), afkaa.i bol zmazaný, že sa ľudia naňho sťažovali, ale nevie sa zmazať nick, čo bol účelne proti mne založený a vyrýva, kade chodím, nevedia byť zamazané nicky, čo mi vynadajú do neviemkoho či použije na mňa vulgárne nadávky? Párkrát mi bolo vynadané do kokotov, od užívateľa PeterBB, čo aj sem napísal, som bol počastovaný ako dement, blbeček, zakomplexovaný trtko, neschopný debilko, pacient, kreatúra atď a čo sa s tým urobilo? Nič. A to nehovorím o ďalších. Aj známe mená, ktoré sú tu tak vehementne uznávané. Keby som si mal tie nadávky písať, tak už má Blurb pár objednávok. Bez ohľadu na to, kto za tými nickmi stojí, či tu má galérku alebo nie. Ak sa to stane mne, môže sa to stať hocikomu. A čo je veľa, to je veľa.
No to veru nie je bohvieaký argument, keď sa jedným dychom sťažuješ, že za vulgarizmy a nadávky sa tu nijak netrestá
Tak sa mi zdá, že ťa dobehla tvoja Ephoto minulosť, a možno aj preto končia tvoje požiadavky tak ako končia...

Granko
2011-02-24 00:22:01+01
príspevok od: mato.draho
No to veru nie je bohvieaký argument, keď sa jedným dychom sťažuješ, že za vulgarizmy a nadávky sa tu nijak netrestá
Tak sa mi zdá, že ťa dobehla tvoja Ephoto minulosť, a možno aj preto končia tvoje požiadavky tak ako končia...
Ten rozhovor s Julom bol v kamarátskom duchu a na adresu mňa a tých časov boli asi 3-4 vety v normálnom tóne nie v akomsi prísnom karhačskom. Odvtedy ubehlo veľa vody, pár vecí sa zmenilo i čo sa týka môjho vzťahu ku portálu či aktivity na ňom.
Ale viem, že toľko nadávok a pomenovaní, ako som ja odvtedy čítal na seba - nuž nechce sa mi to počítať a ani písať. A viem, že sa im nedostala ani taká odozva, aká sa dostala mne či pár iným užívateľom za podobné či omnoho slabšie záležitosti. Nakoľko tu neexistujú pravidlá resp. nepísané sa prispôsobujú podľa užívateľov či čohosi, nedá sa dovolať spravodlivosti.
Sudca si možno dobrý a som presvedčený, že pár ľudí sa isto rehlí za monitormi od škodoradosti, ale to iba dovtedy, kým sami nezažijú tie nadávky na vlastnej koži. A nebudú odo mňa.

anton julény
2011-02-24 01:59:41+01
príspevok od: Granko
Ste za zavedenie písaných pravidiel pre fórum, bazár, galériu, udelenie funkčného Ban-u za ich porušovanie bez výnimky, za zavedenie funkčného blokovania nielen na galérku a poštu, ale i na komenty kdekoľvek na portáli či vo vytvorených témach blokovača, mazanie účelovo zaregistrovaných nickov, nickov, ktorí druhým verejne vulgárne nadávajú, účelovo sa pokúšajú vyvolať hádku atď. - v princípe konečne zavedenia poriadku?

ps1: žiadnu takúto tému som vo fóre nenašiel, dokonca ani v archíve
ps2: provokatéri nie sú vítaní

Áno/Nie
na takto položenú otázku je moja odpoveď nie,

sunajn
2011-02-24 04:35:12+01
Áno. Vyčisťme Augiášov chliev

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2011-02-24 07:02:06+01
Akonáhle niekto na istom portáli odkazmi poukazuje na svoju foto, ktorá je aktuálne na kritike, tak táto foto je okamžite stiahnutá a autor dostáva 7 dňový dištanc. Zrejme nám Marcel chcel na jedno z takýchto pravidiel názorne, na vlastnom príklade poukázať...

lgsvgh
2011-02-24 07:50:11+01
príspevok od: Cyril
Dobra hra

tomasGalajda
2011-02-24 08:22:40+01
príspevok od: Cyril
Dobra hra
dobra hra...tiež si myslim

haplo602
2011-02-24 08:26:30+01
pozeram ze to nikam nevedie a stale sa to toci okolo toho isteho.

nezaoberajte s uz sakra tym, ze temu zalozil Granko !!! je dolezite ze ma pravdu. pravidla bud neexistuju alebo su velmi slabe.

nehovorim ze obcas mi na fore/v galerii nerupnu nervy, ale niektore veci su uz naozaj vela.

posledna kauza ktora ma presvedcila o \"Grankovej pravde\" bolo vlakno ohladne tamron portretnej sutaze a hodnoteni uzivatela xonanymx ... velka vacsina tam boli urazky.

Strana 3 z 6

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()