planujem kupit full frame konecne... precital som nejake recenzie, dokonca aj porovnania oboch zrkadloviek ale stale sa neviem rozhodnut, ci D3 ma o tolko viac vyhod o co viac stoji zrkadlovku vyuzijem najma pri foteni svadieb a stuzkovych, kde mi velmi pomoze prave dobra kvalita fotiek aj pri ISO 1600...nerad blyskam, pokial to netreba... preto by som bol rad, keby mi vedel niekto poradit z praktickych skusenosti, ci sa oplati priplatit na D3 Vdaka
to je tak, nikdy nevies kedy ti nahodou fotak padne (ocovi sa to na svadbe stalo, takze viem co hovorim) alebo ti odide karta a kym vymenis mozes prist o nenavratny moment...proste istota je istota,aspon mna to vzdy tak ucili okrem toho, mat nahradne telo sa vzdy hodi
Suhlas. Ak za to niekto inkasuje prasule mal by mat nieco s cim vie dokoncit pracu aj v pripade nejakej nehody. Nemusi ist len o pokazenie. Moze clupnut aj do fontany a pod. ako sme ti nedavno mali videa z youtube.
to je tak, nikdy nevies kedy ti nahodou fotak padne (ocovi sa to na svadbe stalo, takze viem co hovorim) alebo ti odide karta a kym vymenis mozes prist o nenavratny moment...proste istota je istota,aspon mna to vzdy tak ucili okrem toho, mat nahradne telo sa vzdy hodi
Nehadam sa ze nieje potrebne mat druhe telo, ale to aby uz fotograf mal aj za seba nahradu ak nahodou na takej svadbe spadne na neho luster v kostole .... ta sanca tam stale je ... ))))
Nehadam sa ze nieje potrebne mat druhe telo, ale to aby uz fotograf mal aj za seba nahradu ak nahodou na takej svadbe spadne na neho luster v kostole .... ta sanca tam stale je ... ))))
preto chodia s pomocnikmi vacsinou, ved koniec koncov su za to plateni
preto chodia s pomocnikmi vacsinou, ved koniec koncov su za to plateni
...a ked tak rozmyslam aj pomocnik by mal mat nahradnika, lebo co ak.... ale k teme myslim, ze D 700 staci bohate a vice-mene na vsetko. D700 mam a problem nemam.
Ahoj takze vela tipov - len si vybrat vsak Fotim svadby a mam D700 a zalozne telo d90 skla 24-70, 50 1,4, 105tku macro a 70-300 VR Teraz budem menit 70-300 VR za 70-200 VRII + 14-24 S tou zostavou som nafotil dost svadieb a necitil som sa obmedzeny Hlavne je tak ci tak fotit a snazit sa aspon trosku odlisit a ponuknut nieco nove, zaujmave. D3 je super ale radsej D700vku a kooopec skiel
...a ked tak rozmyslam aj pomocnik by mal mat nahradnika, lebo co ak.... ale k teme myslim, ze D 700 staci bohate a vice-mene na vsetko. D700 mam a problem nemam.
tak niektori maju dvoch, vid Mrco a uz viac mat to by bolo zamotanjesie ako inception
D700 mam aj ja, aj ked kratko,ale spokojnost mimoriadna
dakujem za rady vsetkym, asi to dam na tu D 700... skla mam tri pevne 35 1.8,50 1.4,85 1.8, zoom 17-50 2.8, a planujem kupit este 12-24 a s tym by som mohol vystacit, tiez zalozne telo si necham D 90 ma niekto info o tom ze tento rok by mala prist na trh D 800??
a este mimo temy... na tuto vybavu s troma externasmi potrebujem nejaku kabelu na plece, mate prosim nejaky typ?
dakujem za rady vsetkym, asi to dam na tu D 700... skla mam tri pevne 35 1.8,50 1.4,85 1.8, zoom 17-50 2.8, a planujem kupit este 12-24 a s tym by som mohol vystacit, tiez zalozne telo si necham D 90 ma niekto info o tom ze tento rok by mala prist na trh D 800??
a este mimo temy... na tuto vybavu s troma externasmi potrebujem nejaku kabelu na plece, mate prosim nejaky typ?
nechcem Ti do toho kecat, ale konretne 35/1.8 a 17-50(55)/2.8 Ti asi na D700 budu ako platne matadorky na Poresaku ... jazdit sa na tom da, ale ....
nic oficialne som o D800 nepocul iba same rumors a teraz najnovsie, ze bude vonku 7.9.2011 podla francuzskeho amazonu,ale to su take JPP informacie...
Na FX pouzijes zo svojich skiel len 50 1.4,85 1.8, ostatne nie... To iste 12-24/4 nepouzijes.
tamrona sa chcem zbavit a 35 1.8? pokial viem tak na D3 ho ma obcas nasadeny aj jano cechovsky, ale nechcem zavadzat... ale zase necham si v tomto poradit, kedze som este nemal FF
tamrona sa chcem zbavit a 35 1.8? pokial viem tak na D3 ho ma obcas nasadeny aj jano cechovsky, ale nechcem zavadzat... ale zase necham si v tomto poradit, kedze som este nemal FF
a nic som nepovedal... zrejme to bude 1.4 35 mm a ked som sa ho pytal, tak som si to zrejme zle zapamatal...sorry
Dodo chvalabu sa tym nezivim. 1-2 do roka kamosom a potom mi je este par mesiacov zle z toho. Okrem toho 9 z 10, ktorich som fotil su uz rozvedeni.
Mas Ty teda dobre referencie. Ale viem si predstavit, ze si v tomto nasiel dieru na trhu a bude o Teba prave kvoli tomtuo velky zaujem ...Ale spat k teme>> Kupit D700 a nechat ju zarobit na D3s
Mas Ty teda dobre referencie. Ale viem si predstavit, ze si v tomto nasiel dieru na trhu a bude o Teba prave kvoli tomtuo velky zaujem ...Ale spat k teme>> Kupit D700 a nechat ju zarobit na D3s
D3 vs. D700
Vdaka
okrem toho, mat nahradne telo sa vzdy hodi
okrem toho, mat nahradne telo sa vzdy hodi
Fotim svadby a mam D700 a zalozne telo d90
skla 24-70, 50 1,4, 105tku macro a 70-300 VR
Teraz budem menit 70-300 VR za 70-200 VRII
+ 14-24
S tou zostavou som nafotil dost svadieb a necitil som sa obmedzeny
Hlavne je tak ci tak fotit a snazit sa aspon trosku odlisit a ponuknut nieco
nove, zaujmave.
D3 je super ale radsej D700vku a kooopec skiel
o
ooo
oooooo
nikkor 600mm sa mi tam uz nevosiel xixixi
D700 mam aj ja, aj ked kratko,ale spokojnost mimoriadna
nastupcu d700vky cakame vsetci uz asi rok xixii
ma niekto info o tom ze tento rok by mala prist na trh D 800??
Mozno ma ale 35/1.4 AIS ...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa