Caute fotomaniaci a fotoamateri. chcem pocut vaas nazor na porovnanie tychto dvoch fotoaparatov. viem ze ani jeden nieje v konecnom dosledku nic moc ale chcem pocut hlavne vyhody, nevyhody, preco kupit alebo preco nie, + a -, vase postrehy, nazory,...
Caute fotomaniaci a fotoamateri. chcem pocut vaas nazor na porovnanie tychto dvoch fotoaparatov. viem ze ani jeden nieje v konecnom dosledku nic moc ale chcem pocut hlavne vyhody, nevyhody, preco kupit alebo preco nie, + a -, vase postrehy, nazory,...
vyhody Nikon D40: - lepsie automaticke ISO (v 350D vybera len z rozdahu 100-400) - lepsi LCD - lepsi setovy objektiv
vyhody Canon 350D: - stavody display - viac AF bodov - nizsi sum pri vyssej citlivosti (CMOS senzor) - AF bude fungovat aj s lacnymi objektivmi ako 50/1.8
vyhody Nikon D40: - lepsie automaticke ISO (v 350D vybera len z rozdahu 100-400) - lepsi LCD - lepsi setovy objektiv
vyhody Canon 350D: - stavody display - viac AF bodov - nizsi sum pri vyssej citlivosti (CMOS senzor) - AF bude fungovat aj s lacnymi objektivmi ako 50/1.8
Ich cena by mala byt max 180 EUR.
Canon má ale mänší snímač a používa drahé CF karty
to je neico take ako u nas vo vlade, kto je najviac skorumpovany tak vyhra. nejde mi o prestiz jednej alebo druhej znacky skor sa mi jedna o kvalitu alebo funkcie, neocakavam nic extra, budem radsej ked ma vysledok milo prekvapi
to je neico take ako u nas vo vlade, kto je najviac skorumpovany tak vyhra. nejde mi o prestiz jednej alebo druhej znacky skor sa mi jedna o kvalitu alebo funkcie, neocakavam nic extra, budem radsej ked ma vysledok milo prekvapi
....ani jeden, ani druhý....v tejto dobe napredovania technológií a zostatkovej hodnoty použitej zastaralej techniky by som rozmýšľal aspoň nad D80 alebo 450D.....o výhodách a nevýhodách sa rozpisovať nebudem...sú ľahko dostupné na internete....
Canon má ale mänší snímač a používa drahé CF karty
CF tak drahé zasa niesu,ale sú spolahlivejšie a rýchlejšie. crop 1,6 oproti 1,5 je už teda rozdiel k čomu Ti je o milimeter vačší snímač keď to i tak šumí 2x ciac )
hoci aj sony a200 ti da viac ako canon 350D alebo nikon d40 ... sice objektivov nemas po bazaroch vela, no ked si nejaky starsi minoltacky zozenies, ziadny bf/ff. nehovoriac o krasnom kontraste a farbach... pokial by som siel cez bazar a s minimalnym rozpoctom, zrejme by som si zaobstaral sony, alebo novsi pentax. canon a nikon su mainstream, ked si vsak porovnas funkcie modelov v rovnakej triede, spolu s prislusenstvom, mozes byt prekvapeny...
mat sa rozhodnut medzi tymito dvoma, beriem canon.
Canon 350D vs. Nikon D40
chcem pocut vaas nazor na porovnanie tychto dvoch fotoaparatov. viem ze ani jeden nieje v konecnom dosledku nic moc ale chcem pocut hlavne vyhody, nevyhody, preco kupit alebo preco nie, + a -, vase postrehy, nazory,...
za kazdy komentar vopred dakujem !
Malsom NIKON D40 a je to dobrý foťáčik jediné minusje že nemá ostriaci motor v tele a musis kupit objektiv s motorom tzv AF-S
Otec má Canon 350D a tiež je dobrý
chcem pocut vaas nazor na porovnanie tychto dvoch fotoaparatov. viem ze ani jeden nieje v konecnom dosledku nic moc ale chcem pocut hlavne vyhody, nevyhody, preco kupit alebo preco nie, + a -, vase postrehy, nazory,...
za kazdy komentar vopred dakujem !
vyhody Nikon D40:
- lepsie automaticke ISO (v 350D vybera len z rozdahu 100-400)
- lepsi LCD
- lepsi setovy objektiv
vyhody Canon 350D:
- stavody display
- viac AF bodov
- nizsi sum pri vyssej citlivosti (CMOS senzor)
- AF bude fungovat aj s lacnymi objektivmi ako 50/1.8
vyhody Nikon D40:
- lepsie automaticke ISO (v 350D vybera len z rozdahu 100-400)
- lepsi LCD
- lepsi setovy objektiv
vyhody Canon 350D:
- stavody display
- viac AF bodov
- nizsi sum pri vyssej citlivosti (CMOS senzor)
- AF bude fungovat aj s lacnymi objektivmi ako 50/1.8
Prečo asi ?
Prečo asi ?
Prečo asi ?
Prečo asi ?
mat sa rozhodnut medzi tymito dvoma, beriem canon.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa