Caute fotomaniaci a fotoamateri. chcem pocut vaas nazor na porovnanie tychto dvoch fotoaparatov. viem ze ani jeden nieje v konecnom dosledku nic moc ale chcem pocut hlavne vyhody, nevyhody, preco kupit alebo preco nie, + a -, vase postrehy, nazory,...
hoci aj sony a200 ti da viac ako canon 350D alebo nikon d40 ... sice objektivov nemas po bazaroch vela, no ked si nejaky starsi minoltacky zozenies, ziadny bf/ff. nehovoriac o krasnom kontraste a farbach... pokial by som siel cez bazar a s minimalnym rozpoctom, zrejme by som si zaobstaral sony, alebo novsi pentax. canon a nikon su mainstream, ked si vsak porovnas funkcie modelov v rovnakej triede, spolu s prislusenstvom, mozes byt prekvapeny...
mat sa rozhodnut medzi tymito dvoma, beriem canon.
Canon má to príslušenstvo na trhu najbohatšie. Na čo sú mi funkcie na zrkadlovke. aj na analógu mám len čas,clona,korekcia expozície a samospúšť,čo viac treba.
...ani jeden ani druhy, sú to dosť staré kúsky, aj keď je D40 technologicky vyspelejší budeš obmedzený výberom objektívov. Nikon D70 zoženieš za 150 e a D80 za niečo málo cez 200...
Canon 350D vs. Nikon D40
chcem pocut vaas nazor na porovnanie tychto dvoch fotoaparatov. viem ze ani jeden nieje v konecnom dosledku nic moc ale chcem pocut hlavne vyhody, nevyhody, preco kupit alebo preco nie, + a -, vase postrehy, nazory,...
za kazdy komentar vopred dakujem !
mat sa rozhodnut medzi tymito dvoma, beriem canon.
Na čo sú mi funkcie na zrkadlovke.
pravdupovediac ovladanie nikonu i canonu mi pride neuveritelne zlozite
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie