Ahojte.... chcem poprosit o radu pri kupe kompaktu za cenu do cca 230 E - 250E ... ma byt pre sestru, ktora na nom bude fotit v automatickych rezimoch a zaujima ju zoom a pixely, rozmery a vaha aj ked viem, ze za tu cenu nic svetaborne nezozeniem, chcel som poprosit o radu tych , ktori take fotaky predavaju, ci sa do toho proste vyznaju. ja som sa nikdy v tejto cenovej hladine pri fotakoch nepohyboval, tak nemam absolutne predstavu, co je momentalne pouzitelne a zorientovat sa v tom je tak na tyzden pri tolkych lowcoastovych modeloch. takze prosim nejake navrhy, ak by ste boli taki zlati
nejaky iny tip jesto?? potreboval by som ho do tyzdna kupit a tento nemaju v ziadnom internetovom obchode, tvrdia, ze je to novinka ....tak neviem
ano je to novinka, ak nechces cakat, tak WB650, starsi typ tiez posluzi. myslim ze je na trhu este lacnejsi WB600, ktory nema amoled a GPS oproti WB650, ja by som si vsak za amoled priplatil, je to super vec.
ano je to novinka, ak nechces cakat, tak WB650, starsi typ tiez posluzi. myslim ze je na trhu este lacnejsi WB600, ktory nema amoled a GPS oproti WB650, ja by som si vsak za amoled priplatil, je to super vec.
diky moc.... a popravde... je to velky sunt? lebo si uvedomujem, ze za tu cenu nekupim nic extra
diky moc.... a popravde... je to velky sunt? lebo si uvedomujem, ze za tu cenu nekupim nic extra
....mám síce staršiu WB 1000...no pre známu som v zime kupoval WB 650ku.....a dovolím si napísať.....šunt to teda nie je....za tie peniaze ponúka toho skutočne veľa.....veľa muziky za málo peňazí...no a verím tomu, že sa bude aj páčiť: )
kompakt cca 230 E-250E
chcem poprosit o radu pri kupe kompaktu za cenu do cca 230 E - 250E ... ma byt pre sestru, ktora na nom bude fotit v automatickych rezimoch a zaujima ju zoom a pixely, rozmery a vaha
aj ked viem, ze za tu cenu nic svetaborne nezozeniem, chcel som poprosit o radu tych , ktori take fotaky predavaju, ci sa do toho proste vyznaju.
ja som sa nikdy v tejto cenovej hladine pri fotakoch nepohyboval, tak nemam absolutne predstavu, co je momentalne pouzitelne a zorientovat sa v tom je tak na tyzden pri tolkych lowcoastovych modeloch.
takze prosim nejake navrhy, ak by ste boli taki zlati
Dakujem pekne
Michal
http://www.kenrockwell.com/tech/recommended-cameras.htm
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie