Dobrý večer. Chcel by som fotiť motocross, rally a rôzne športy a potom prírodu a zvieratá. Mám k dispozícii okolo 2000€ a chcel by som nejaké dobré telo a objektív tak vás prosím o radu že čo by ste mi odporučili ? Zatiaľ mám kompakt Panasonic FZ100 . Za info vopred ďakujem.
prečo málo? Zoberie si bazárový Canon 50D, k nemu 70-200 f2.8 bez IS a ešte mu aj ostane na nanuk...
Trosku okliestena kombinacia na to co by rad fotil .....ale zas na druhej strane to 50D a pevna 300/4 to by snad taky slo.....keby sekac tak bude este aj na nieco sirsie......som to asi trocha prehnal ze
za 2000E D7000 a dve slušné sklá? srandsta,ak bude na jedno bude rád. foták a sklo,tam to nekončí.
On nepíše, že tie 2 tisicky ma na všetko. Spomina na telo a sklo/á. Čiže by sa aj mohol vmestiť do tela+zakladak a to druhe by musel kupit cez bazar. Alebo obe bazarove.
On nepíše, že tie 2 tisicky ma na všetko. Spomina na telo a sklo/á. Čiže by sa aj mohol vmestiť do tela+zakladak a to druhe by musel kupit cez bazar. Alebo obe bazarove.
Zacinat s 2-voma tisickami je celkom slusne, urcite sa da slusne rozbehnut, D7000 je kompromis so slusnym vykonom za prijatelnu cenu. Nieco sa zvysi aj na skla. D7000 by som kupil novu, skla stacia aj bazarove.
Zacinat s 2-voma tisickami je celkom slusne, urcite sa da slusne rozbehnut, D7000 je kompromis so slusnym vykonom za prijatelnu cenu. Nieco sa zvysi aj na skla. D7000 by som kupil novu, skla stacia aj bazarove.
a ked k tomu vezmeš takú 70-200 F/2,8 tak si aj u bazárovej verzie skla a nového fotáku na 1800,-E a viac
Výber zrkadlovky
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa