Fórum » Vyberáme fotoaparát

Kupa zrkadlovky do 500 €

PartyAnimal
2011-07-24 00:38:40+02
Dobry vecer...Chcel by som sestre kupit nejaku zrkadlovku do 500 €..Zacina s fotenim takze myslim ze nepotrebuje nic specialne...Ja osobne sa do fotakov nevyznam vobec takze vas prosim piste neodborne bez vsetkych tych cisiel aj tak neviem co znamenaju ...skor aky fotak sa naco hodi a pod.

Za odpovede dakujem

LeTuCeR
2011-07-24 02:07:31+02
príspevok od: PartyAnimal
Dobry vecer...Chcel by som sestre kupit nejaku zrkadlovku do 500 €..Zacina s fotenim takze myslim ze nepotrebuje nic specialne...Ja osobne sa do fotakov nevyznam vobec takze vas prosim piste neodborne bez vsetkych tych cisiel aj tak neviem co znamenaju ...skor aky fotak sa naco hodi a pod.

Za odpovede dakujem
Canon eos 450D !! (predavam)

viking81
2011-07-24 09:16:23+02
tora z pol miliona variacii na temu fotak do xy eur tu na fore ti nestacila ? videl si aspon jednub z nich ? pochybujem...a piste mi neodborne....bez cisel ? tak to skusim....kup si prvy cerveny ktory najdes....ten sa hodi uplne na vsetko....

STUDUJ !!! potom sa skus nieco duchaplne tu spytat... a zacni s tym hned....na strabke je fotoskola..

viking81
2011-07-24 09:17:08+02
príspevok od: LeTuCeR
Canon eos 450D !! (predavam)
nerozumel si....nemas mu pisat cisla...takze este raz...

predam fotak canon....to mu staci..ostatnemu nerozumie

PartyAnimal
2011-07-24 09:26:05+02
Naco su potom fora ked clovek sa spyta normalne na radu a odpise mu len magor nepodstatne kraviny...taku radu som fakt nepotreboval...ale co viac cakat od fora sakze...plno mudrych ludi...

viking81
2011-07-24 09:41:08+02
Naco su potom fora ked clovek sa spyta normalne na radu a odpise mu len magor nepodstatne kraviny...taku radu som fakt nepotreboval...ale co viac cakat od fora sakze...plno mudrych ludi...
presne...na co su potom fora ? no na to aby si to tam clovek nasiel...a kedze sa to tu riesilo naozaj asi milion krat....minimalne 20x za posledny tyzden...tak nebud hnily a najdi si to sam...bud uz velky chlapec a nenechaj sa furt vodit mamickou za rucicku ze zober si toto...alebo toto...ked ti tu traja napiseme uplny blud ohladom fotaku...a ty si ho kupis....budes nespokojny tak vina bude na nas co ? bud samostatny a zodpovedny za svoje ciny....nastuduj si nieco a vyber si sam...alebo pridi aspon s dvoma troma modelmi ktore by sme pre tab mohli porovnat...

denySK
2011-07-24 09:48:56+02

Za odpovede dakujem
Novu urcite nie, za 500€ su najnizsie modely s jednym setovym objektivom.
Opytaj sa segry co by chcela fotit, ale odporucam ti toto

http://foto.bazos.sk/inzerat/9225580/Canon-EOS-1000D--Canon-50mm-f18.php

Mas k tomu i malu tasku, jeden zakladny setovy objektiv na krajinky a podobne, a druhy objektiv je vhodny na portrety, takze segre bude uz chybat iba nejaky telezoom (na fotenie "dalekych" objektov), mozes dokupit napr. canon 75-300 / 4-5.6 III, da sa zohnat novy kolo 200€ a si presne na svojom rozpocte. A segra s tym odfotit viacmenej "vsetko" (s prihladnutim na peniaze).

PartyAnimal
2011-07-24 09:49:13+02
príspevok od: viking81
presne...na co su potom fora ? no na to aby si to tam clovek nasiel...a kedze sa to tu riesilo naozaj asi milion krat....minimalne 20x za posledny tyzden...tak nebud hnily a najdi si to sam...bud uz velky chlapec a nenechaj sa furt vodit mamickou za rucicku ze zober si toto...alebo toto...ked ti tu traja napiseme uplny blud ohladom fotaku...a ty si ho kupis....budes nespokojny tak vina bude na nas co ? bud samostatny a zodpovedny za svoje ciny....nastuduj si nieco a vyber si sam...alebo pridi aspon s dvoma troma modelmi ktore by sme pre tab mohli porovnat...
No vidim ze si jeden z tych ktorym internet dal moc a citia sa dolezitejsi za obrazovkou...a 2,3 modely asi nedam ked viem hovno o fotakoch...chcem ho len kupit ako darcek to je vsetko...a cakal som na normalnej stranke reakciu nomralnych ludi co sa bohuzial nenaplnilo...

PartyAnimal
2011-07-24 09:59:53+02
príspevok od: denySK
Novu urcite nie, za 500€ su najnizsie modely s jednym setovym objektivom.
Opytaj sa segry co by chcela fotit, ale odporucam ti toto

http://foto.bazos.sk/inzerat/9225580/Canon-EOS-1000D--Canon-50mm-f18.php

Mas k tomu i malu tasku, jeden zakladny setovy objektiv na krajinky a podobne, a druhy objektiv je vhodny na portrety, takze segre bude uz chybat iba nejaky telezoom (na fotenie "dalekych" objektov), mozes dokupit napr. canon 75-300 / 4-5.6 III, da sa zohnat novy kolo 200€ a si presne na svojom rozpocte. A segra s tym odfotit viacmenej "vsetko" (s prihladnutim na peniaze).
Dakujem...no ja som rozmyslal nad novym kvoli tomu ze je tam zaruka...ak sa s tym nieco stane...neviem aka je tam mozna zavadnost a tak...

No co zatial fotila tak vacsinou ludia,krajinka a tak...vecerne mesto a pod...a na nasom fotaku vyuziva dost makro fotky...tak ze tak...

Slavo Jancisin
2011-07-24 10:15:48+02
Prečítaj si toto:

www.ephoto.sk/ephoto/redakcny-blog/koniec-vyhovorkam-uz-je-to-len-na-vas/

potom nájdi kámoča, čo fotí (a sa tomu aj rozumie) a choď s ním na pivo ... myslím to vážne, (nedávam ani smajlíka) ... a zober aj ségru

stráviš príjemný večer a dozvieš sa aj viac ako tu by sme ti len triafali odpovede

kaly20
2011-07-24 10:24:47+02
tak vies ked vzdy su tu nove temy tohto tipu a ked je tu niekto ako ja pravidelne kazdy den tak uz mu to ide na nervy

piggee
2011-07-24 10:29:21+02

Za odpovede dakujem
Vsetky tvoje otazky su zodpovedane v tejto rubrike, www.ephoto.sk/fotoskola/clanky/vyber-fotoaparatu/

Preto nemusis zakladat novu temu, hlavne, ked za posledny mesiac ich bolo na tuto temu asi 10

Dodo PO
2011-07-24 10:29:48+02
"Každý výrobca fotoaparátov vyrába rôzne modely a každý aparát má trochu iné vlastnosti. Málokedy sa nájde fotoaparát, ktorý ideálne splní všetky vaše predstavy a požiadavky.

Skúste si preto aspoň sformulovať, čo od fotoaparátu očakávate. S takto ujasneným názorom vám odporúčam navštíviť niektoré diskusné fórum, napríklad forum.digineff.cz. Nepíšte však otázku hneď, ale skúste sa najskôr poprehrabávať medzi staršími príspevkami – často na vašu otázku už sú napísané hotové odpovede. Ušetríte si čas." (c) http://www.digi-foto.sk/digitalny-fotoaparat/aky-fotoapart-kupit/

PartyAnimal
2011-07-24 10:36:26+02
príspevok od: Dodo PO
"Každý výrobca fotoaparátov vyrába rôzne modely a každý aparát má trochu iné vlastnosti. Málokedy sa nájde fotoaparát, ktorý ideálne splní všetky vaše predstavy a požiadavky.

Skúste si preto aspoň sformulovať, čo od fotoaparátu očakávate. S takto ujasneným názorom vám odporúčam navštíviť niektoré diskusné fórum, napríklad forum.digineff.cz. Nepíšte však otázku hneď, ale skúste sa najskôr poprehrabávať medzi staršími príspevkami – často na vašu otázku už sú napísané hotové odpovede. Ušetríte si čas." (c) http://www.digi-foto.sk/digitalny-fotoaparat/aky-fotoapart-kupit/
OK...trebars co tu boli spomenute Canon EOS 450D a Canon EOS 1000D

pozeral som recenzie,hodnotenia ci uz slovenske alebo zahranicne...Obidva su hodnotene velmi dobre...tak pre ktory by som sa mal rozhodnut z hladiska vyuzitelnosti do buducnosti,dokupovanie rozneho prislusenstva a pod.

PartyAnimal
2011-07-24 10:37:18+02
príspevok od: kaly20
tak vies ked vzdy su tu nove temy tohto tipu a ked je tu niekto ako ja pravidelne kazdy den tak uz mu to ide na nervy
ok ja to beriem...ale potom ked niekto komu to lezie na nervy a nevie to podat normalnym sposobom naco do takej temy vobec lezie?

Jozef Krajčo
externý redaktor
- moderator
2011-07-24 10:53:11+02
ok ja to beriem...ale potom ked niekto komu to lezie na nervy a nevie to podat normalnym sposobom naco do takej temy vobec lezie?
Zasah! na jednej strane..

Novym nevysvetlis ze by si mohli nieco najprv najst a precitat.
Starym zase nevysvetlis ze ked ich to irituje tak nech neroklikavaju podobne temy.

Takze kazda skupina ma svoje + a -. Zalezi uz na inteligencii reprezentanta kazdej skupiny ci to pochopi skor alebo neskor, alebo vobec..

V kazdom pripade je tento boj marny a prehraty pre kazdu skupinu. Takto to bolo pred 10timi rokmi a bude aj za 10...

denySK
2011-07-24 11:56:10+02
OK...trebars co tu boli spomenute Canon EOS 450D a Canon EOS 1000D

pozeral som recenzie,hodnotenia ci uz slovenske alebo zahranicne...Obidva su hodnotene velmi dobre...tak pre ktory by som sa mal rozhodnut z hladiska vyuzitelnosti do buducnosti,dokupovanie rozneho prislusenstva a pod.
To, ktore dokazes zohnat lacnejsie
Pokial trvas na novom fotaku, tak do 500eur kupis Canon 1100D (vynoveny model 1000D) + objektiv 18-55 IS, co je zpociatku dobra volba, ale ako si vravel, ze segra chce fotit krajinky, ludi a makro,tak budes musiet kupit dokupit este jeden objektiv a to 50/1.8 II (portretovy, cca 100€) a k tomu este bud medzikruzky alebo makro predsadku (vygoogli co to je a ako sa to pouziva, v praxi ti to dovoli ist k objektu blizsie a mozes fotit i makro).
Cize tvoj rozpocet 500€ na splnenie vsetkych poziadaviek segry (krajinky, ludia, makro) je maly, pokial chces kupovat nove veci, preto som ti vyssiel hodil link na pouzity 1000d s oboma spominanymi objektivami za 290€, naviac k tomu je i taska, ktora sa k novemu fotaku nedodava a musis ju kupit osobitne. Skus napisat tomu chlapikovi na inzerat ako dlho ma ten fotak, ci je v zaruke a pod...

denySK
2011-07-24 11:58:10+02
//aha pardon, ponuka len 1000D + 50/1.8, ten setovy 18-55 sa vsak da dokupit za par desiatok eur

LeTuCeR
2011-07-24 15:01:40+02
príspevok od: viking81
nerozumel si....nemas mu pisat cisla...takze este raz...

predam fotak canon....to mu staci..ostatnemu nerozumie

a potom ako bude vediet ze aky ?

LeTuCeR
2011-07-24 15:03:15+02
hahah ked beries moju odpoved že canon eos 450D ako kravinu a nepodstatnu odpoved potom uz nicomu nechapem

Strana 1 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()