Na d7000 som cital par negativnych skusenosti na CZ forach ale aj vo svete a to ze tam kvapka olej na snimac a v servisoch sa snazia nahovorit ze je to iba prach a iba to ocistia...nikto nevie ktore kusy su takto postihnute...pre toto som zavrhol kupu d7000
Na d7000 som cital par negativnych skusenosti na CZ forach ale aj vo svete a to ze tam kvapka olej na snimac a v servisoch sa snazia nahovorit ze je to iba prach a iba to ocistia...nikto nevie ktore kusy su takto postihnute...pre toto som zavrhol kupu d7000
Keď budeš kupovať všetko podľa toho čo píšu ľudia na fórach, tak čo si vlastne kedy kúpiš?
Buďme trošku slušní. Skrátka je trošku nezmysel pri dnešnej rovnakej technickej úrovni porovnávať inú triedu a to aj technickú aj cenovú. To rozlíšenie má svoj zmysel. A hlavne je dobré dávať otázky na mašinky, čo sú už na trhu a niekto ich aj má. Inak ti tu budú v lepšom prípade len verklíkovať múdra z netu, v horšom prípade ťa rovno vysmejú....
to je ako nejazdím v aute lebo občas môžem havarovať a niektorí sa už zabili som počul D7000 je tak skvelý foťák, že toto je posledný dôvod prečo si ho nekúpiť.Platí tiež, že nikdy si netreba kupovať prvé kusy hocičoho ale počkať aspoň pol roka na ďalšiu produkciu, - aj pri autách aj foťákoch
to je ako nejazdím v aute lebo občas môžem havarovať a niektorí sa už zabili som počul D7000 je tak skvelý foťák, že toto je posledný dôvod prečo si ho nekúpiť.Platí tiež, že nikdy si netreba kupovať prvé kusy hocičoho ale počkať aspoň pol roka na ďalšiu produkciu, - aj pri autách aj foťákoch
No vsak to ze aj mne sa ten fotak paci, len toto ma odradilo..Zase odkial zistim ktory kusok dostanem?
Tak dakujem...bo rozhodoval som sa medzi 7D a D7000...a Ty mas tiez d7000? a ked hej kedy si to kupoval a kde?
D7000 ma sice dobry obrazovy vystup,ale oproti 7D je ako hracka,komfortom ovladania, kvality prevedenia ,rychlostou.....samozrejme je lepsia pre mnoho ludi lebo je lacna ,ale tomu zodpoveda aj prevedenie..a funkcnost..
D7000 ma sice dobry obrazovy vystup,ale oproti 7D je ako hracka,komfortom ovladania, kvality prevedenia ,rychlostou.....samozrejme je lepsia pre mnoho ludi lebo je lacna ,ale tomu zodpoveda aj prevedenie..a funkcnost..
jasné presne ako píšeš je to hračka len má lepší AF, obraz a dva sloty na SD.
Prosim vas canonisti, berte to tak, ze uz N D3200 je o polku mozno o celu triedu lepsia ako hocijaky Canon, pocinajuc 1x triedou. Co na tom, ze konany maju novy ostriaci system atd. Furt su naprt. A to pisem len tak. V zivote som nemal nijaky kvanoon. O 7D som ani nechyroval .... Proste som nikonista a musim sa uistovat, ze mam najlepsi stroj. A basta.
jasné presne ako píšeš je to hračka len má lepší AF, obraz a dva sloty na SD.
,jasne neviem sice co by som mal AF na 7D vytknut,ale ok..a dva sloty na karty su mne ukradnute..pre mna je na tomto stroji dolezita ergonomia,praca s nim ,preto som do toho dal peniaze,inac by mi kludne stacil aj iny pristroj z nizsej triedy..Obrazovy vystup je vyborny,mne to daleko daleko staci..Fotilo sa s digi aj pred 10 rokmi a fotografi to vedeli a fotky aj vtedy boli vyborne.,dnes len behaju od znacky k znacke a vyhovaraju sa len na techniku.Moja rada znie,podme radsej fotit a nie tarat dve na tri o tom co je lepsie,lebo to uz davno nema zmyslel,pokial samozrejme nejde o biznis a tlaci do popredia toho kto mu najlepsie plati.
Na výslednej fotografii na papieri je úplne jedno čím to bolo fotené. Tam ide o výsledok. Môžete tu trollovať donekonečna, nič neporiešite.
Ved prave,neverim tomu ze ked dam vedla seba dve kvalitne fotografie ,fotene roznymi pristrojmi,nielen C a N ale aj inych znaciek tak nik spolahlivo neurci co bolo cim fotene,a hladat nejake mikroskopicke detajli lupou, je uz riadna uchylka..
Canon 650D vs Nikon D7000
Skrátka je trošku nezmysel pri dnešnej rovnakej technickej úrovni porovnávať inú triedu a to aj technickú aj cenovú. To rozlíšenie má svoj zmysel.
A hlavne je dobré dávať otázky na mašinky, čo sú už na trhu a niekto ich aj má. Inak ti tu budú v lepšom prípade len verklíkovať múdra z netu, v horšom prípade ťa rovno vysmejú....
D7000 je tak skvelý foťák, že toto je posledný dôvod prečo si ho nekúpiť.Platí tiež, že nikdy si netreba kupovať prvé kusy hocičoho ale počkať aspoň pol roka na ďalšiu produkciu, - aj pri autách aj foťákoch
D7000 je tak skvelý foťák, že toto je posledný dôvod prečo si ho nekúpiť.Platí tiež, že nikdy si netreba kupovať prvé kusy hocičoho ale počkať aspoň pol roka na ďalšiu produkciu, - aj pri autách aj foťákoch
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa