Fórum » Objektívy a filtre

aký telezoom?

bobino38
bobino38 2024-03-15 11:31:38+01
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť k bezrkadlovke Nikon Z5 vybrať medzi týmito telezoomami?
Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD baj. Nikon Z alebo Nikon AF-S Nikkor 200-500mm f/5.6E ED VR ?
Ktorý z nich je lepší pre wildlife, fotenie vtáctva, prípadne i šport?...ďakujem

gytheio
2024-03-23 11:57:48+01
príspevok od: tyto
??? coooo???? zaberam miesto niekomu inemu???

mozes mi niekoho prosim predstavit, osobne sa mu chcem ospravedlnit a prenecham mu svoj ucet

A pre vsetkych....pripadne ak mate niekto pocit ze kvoli mne neviete nahrat fotku, alebo cokolvek ine, prosim dajte mi prosim vediet napisem adminovy nech to napravi.
aleluja, to si ty.. skor by bolo cudne keby si to pochopil
-2
0

gytheio
2024-03-23 11:59:24+01
príspevok od: jozef84
Mne je on ukradnutý a viem, čo od neho môžem čakať. A nemám rád, keď klame, vymýšľa a vyhráža sa. Aj Paladinovi sa vyhrážal ruskou prokurátorkou, že si po neho prídu. Vymyslel si nejakú historku o nej, potom sa mu to pomiešalo v hlave, tak začal aj do mňa, že ja som o nej niečo písal. Doložiť to samozrejme nevie. Ale aj tu klamal, akoby sa nechumelilo. Dá sem moju fotku, počmára ju, tvrdí, že som ju dal sem ja...Potom tvrdí, že na môj hnusný profil v živote nebol, ale fotku musel stiahnuť z môjho profilu, nie z linkových odkazov, čo bola debata o Nikone D5100... No skrátka klamár jak vyšitý. Je mi ho jedine ľúto. Nechcem by som byť v jeho koži. Musí to mať ťažké, keď aj z toho mála možných priateľov, si vie znepriateliť každého.Ak si tu tak dlho, tak by si mal poznať tú jeho históriu a spústu rôznych nickov, pod ktorými vystupoval.
ty mas naozaj seno v kalerabe
-2
0

Dumaru
2024-03-23 12:00:53+01
tiez som sa mu to zo zaciatku snazil vysvetlit v dorej viere...nech sa uvedomi. nie preto ze som ho chcel zhodit alebo ponizit, ale preto ze sa takymto spravanim forum ubera opacnym smerom. Ale jedoducho si neda povedat...forum je na pomoc ostatnym, nie na vybijanie si svojich komlexov a pomstu.
Aj tu boli tu 4komenty, ktore boli dostacujuce a vysvetlujuce vsetko co autor dopytoval. Ale zrazu sa pan G rozhodol ze je tu asi nuda alebo co...

tiez sa tesim ked to tu zije a komunikuje sa, ale nie spamovat temy. Ale jozef84 mal dobry napad ze mu zalozime temu a tam si moze vypisovat dosyta.

Ja doslova neznasam ked sa niekto nad niekoho povysuje, preto mam broblem nereagovat na to...

Som na tom presne rovnako ako ty, tiež neznášam keď sa niekto povyšuje nad iných a rozmýšľal som, či má vôbec zmysel reagovať. Nevadia mi srandičky, podpichovanie (sám mám cez 40 a som duchom mladý) ale keď niekto machruje že ja som toto a ty nie... Najhoršie na tom je to, že majster si urobí výcuc komunikácie, presvedčí sám seba že má vlastne pravdu a všetci mu ubližujú. Potom ako správny internetový hrdina spoza klávesnice to dá každému vyžrať a už asiani nemám k tomu čo dodať. Pekný víkend
0
5

tyto
2024-03-23 12:00:55+01
príspevok od: gytheio
Zo zaciatku si sa mi co snazil vysvetlit? Vies ako to zacalo medzi mnou a tebou? Bola rec o Olympuse, nijak sa ta to netykalo ani sme predtym nemali spolu knflikt.. ty si z nicoho nic na mna vybehol, zacal si mi nechutne nadavat a spominat moje portfolio, doslova si do tej debaty vygrcal svoju mozgovu koru... to ty povazujes za snazenie niekomu nieco vysvetlit. A do kazdej debaty si sa podobne naklonoval. Vies dobre, ze som si ta nikdy nevsimal, az pokym si tu nezacal nariekat, ze si nevsimam tvoje fotografie a nemam odvahu ich okomentovat. Ty si na debatu nechutny clovek lebo si vymyslas, nikdy nepriznas, ze ty si s tym zacal.
Je tu par ludi ako ty, ktori maju problem s kritikou, vacsinou vsetko miestni smejdi, majstri sveta ktorym zavidim ich super fotografie.
A to ako som ti okomentoval fotografiu je este nic ako si sa ty vyjadroval o mojich fotografiach, samozrejme ty mozes, ja nie
skoda slov
0
1

jozef84
2024-03-23 12:01:48+01
??? coooo???? zaberam miesto niekomu inemu???

mozes mi niekoho prosim predstavit, osobne sa mu chcem ospravedlnit a prenecham mu svoj ucet

A pre vsetkych....pripadne ak mate niekto pocit ze kvoli mne neviete nahrat fotku, alebo cokolvek ine, prosim dajte mi prosim vediet napisem adminovy nech to napravi.
Kašli na neho. Len si tu lieči svoje mindráky, nespokojnosť so svojim životom.
Kedže téma bola zodpovedaná už dávno a sa tu len už spamuje, tak admin by si mohol uzavrieť tému.
0
2

Paladin25
2024-03-23 12:02:28+01
príspevok od: Dumaru
Vyskočil som lebo sa snažíš radiť iným blbosti a pretláčať názory silou. Na fóre som registrovaný od roku 2012 a ospravedlňujem sa ti, že nesledujem celé dianie okolo Vašej osoby A klasický scenár, skôr obhajoba a plno kecov a hneď na to útok, ideš ako cez šablónu.
Nie obhajoba ale KLAMSTVÁ
0
3

gytheio
2024-03-23 12:03:29+01
skoda slov
Gott sei Dank
-1
0

jozef84
2024-03-23 12:03:35+01
Admin poprosím uzavrieť tému. Ďakujem.
0
2

gytheio
2024-03-23 12:06:26+01
Som na tom presne rovnako ako ty, tiež neznášam keď sa niekto povyšuje nad iných a rozmýšľal som, či má vôbec zmysel reagovať. Nevadia mi srandičky, podpichovanie (sám mám cez 40 a som duchom mladý) ale keď niekto machruje že ja som toto a ty nie... Najhoršie na tom je to, že majster si urobí výcuc komunikácie, presvedčí sám seba že má vlastne pravdu a všetci mu ubližujú. Potom ako správny internetový hrdina spoza klávesnice to dá každému vyžrať a už asiani nemám k tomu čo dodať. Pekný víkend
co keby si si prezrel tu debatu v ktorej to medzi nami zacalo, kto a akym sposobom sa snazil pretlacat svoj nazor
0
1

tyto
2024-03-23 12:08:17+01
...presne si to vystihol "presvedčí sám seba že má vlastne pravdu a všetci mu ubližujú." a nikto iny ho nepresvedci o opaku takze naozaj nema vyznam reagovat.
rad som pokecal a zabavil sa...idem robit daco uzitocne, mozno nejake mazanice skusim, aby som mal co pridat a obsadit niekomu miesto
0
3

gytheio
2024-03-23 12:16:16+01
0
0
editovaný

internetiko
2024-03-23 12:19:57+01
že Vás to ešte baví? je to úplne jednoduché, nereagovať na hlúposti ale striktne sa držať témy pekný deň
0
2

Dumaru
2024-03-23 12:21:58+01
co keby si si prezrel tu debatu v ktorej to medzi nami zacalo, kto a akym sposobom sa snazil pretlacat svoj nazor
Poviem ti jeden príbeh: Keď som vyrastal na dedine mali sme tam jedného experta. Rád sa počúval a na každú otázku mal hneď pripravenú odpoveď - lepšie povedané príbeh, ktorý samozrejme hral za každú cenu v jeho prospech. Po čase to samozrejme ostatných prestalo baviť počúvať. Vieš ako to dopadlo? Chlapa sme začali volať Ezop (bájkar) a prestali sme prisudzovať jeho názorom váhu.
0
3

jozef84
2024-03-23 12:32:10+01
Poviem ti jeden príbeh: Keď som vyrastal na dedine mali sme tam jedného experta. Rád sa počúval a na každú otázku mal hneď pripravenú odpoveď - lepšie povedané príbeh, ktorý samozrejme hral za každú cenu v jeho prospech. Po čase to samozrejme ostatných prestalo baviť počúvať. Vieš ako to dopadlo? Chlapa sme začali volať Ezop (bájkar) a prestali sme prisudzovať jeho názorom váhu.
Vieš, ale on nás predsa musí vyviesť z omylu. Tomu sa nedá odolať.
0
1

Dumaru
2024-03-23 12:34:16+01
Presne tak, som večný optimista a verím v dobro
0
2

gytheio
2024-03-23 12:39:16+01
to myslis ako teba tyta... to by bol hriech
-2
0

gytheio
2024-03-23 12:40:31+01
tak preco reagujes?
-2
0

gytheio
2024-03-23 12:41:50+01
ja som si nezacal vsimat teba ani tyta ani nijakeho smejda, lepite sa na mna ako ovady
-2
0

jozef84
2024-03-23 13:09:39+01
to myslis ako teba tyta... to by bol hriech
Aj čítaš po sebe čo napíšeš? Lebo sa tomu nedá rozumieť. To je z prekladača?
0
0

gytheio
2024-03-23 13:12:18+01
Aj čítaš po sebe čo napíšeš? Lebo sa tomu nedá rozumieť. To je z prekladača?
cudoval by som sa keby si to chapal, chcel by si vediet ako to pan boh s tebou zariadil?
0
0

Strana 5 z 12

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()