Ahojte, vedel by mi niekto poradiť k bezrkadlovke Nikon Z5 vybrať medzi týmito telezoomami? Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD baj. Nikon Z alebo Nikon AF-S Nikkor 200-500mm f/5.6E ED VR ? Ktorý z nich je lepší pre wildlife, fotenie vtáctva, prípadne i šport?...ďakujem
Keby som bol admin, v zárodku by som mazal nesúvisiace veci s témou, a akékoľvek odchýlky prípadne osobné osočovania, vinníka by som varoval presne 1 krát, na druhý krát by dostal ban na jeden týždeň, a na tretí krát by dostal BAN na vždy v danej téme resp. diskusii. Verím, že by tu bol poriadok. Slobodu slova si strčte do prdele, keď nemáte kultúru!
Keby som bol admin, v zárodku by som mazal nesúvisiace veci s témou, a akékoľvek odchýlky prípadne osobné osočovania, vinníka by som varoval presne 1 krát, na druhý krát by dostal ban na jeden týždeň, a na tretí krát by dostal BAN na vždy v danej téme resp. diskusii. Verím, že by tu bol poriadok. Slobodu slova si strčte do prdele, keď nemáte kultúru!
To mas pravdu, keby sa tu nieco take zaviedlo nikdy by tu taketo debaty neboli. Ma to vsak hacik, admin by musel byt nestranny. Vela krat som tu pisal, keby admin dusil tie utoky a narazky uz v zarodku, bolo by vsetko ok. A co s adminom? Ked on sam tu ludom nadaval do trollov? Sa necuduj, ze miestna komunita ma zelenu.
To mas pravdu, keby sa tu nieco take zaviedlo nikdy by tu taketo debaty neboli. Ma to vsak hacik, admin by musel byt nestranny. Vela krat som tu pisal, keby admin dusil tie utoky a narazky uz v zarodku, bolo by vsetko ok. A co s adminom? Ked on sam tu ludom nadaval do trollov? Sa necuduj, ze miestna komunita ma zelenu.
ver, že by som bol nestranný, viem sa odosobniť aj keby bolo útočené na moju osobu fotografujme, robme čo nás baví, a buďme ľudskými bytosťami, nedegradujme sa
ver, že by som bol nestranný, viem sa odosobniť aj keby bolo útočené na moju osobu fotografujme, robme čo nás baví, a buďme ľudskými bytosťami, nedegradujme sa
Ked uz admin tomu dal zelenu a podporoval to.. zaslo to prilis daleko, uz je to daleko za nejakou pomyslenou barierou.
tomu neverim, pravidelne kazdy tyzden ma miestny smejd da zablokovat.. takze to ma admina
nie som mravotvorca ale máš veľa chýb, mal by si sa zamyslieť, nie sme tvoji nepriatelia, iba trošička pokory, a to bez urážky. Ja mám tiež chyby, a snažím sa ich eliminovať. Všetci sa učíme celý život.
nie som mravotvorca ale máš veľa chýb, mal by si sa zamyslieť, nie sme tvoji nepriatelia, iba trošička pokory, a to bez urážky. Ja mám tiež chyby, a snažím sa ich eliminovať. Všetci sa učíme celý život.
spravam sa ku kazdemu tak ako sa on sprava ku mne, nikdy som nezacal prvy... nikto si v ziadnej debate nepamata kto to nastartoval a pri konci ked uz sa do mna pustia styria piati, vsetci z toho vinia mna, prejdi si vsetky debaty, uplne vzdy je to tak. Niekedy sa pozri do mojho portfolia co mi tam miestny smejd popisal, hoci kam, stare nove fotky, on to bere nahodne aby tu spinu udrzal v chode. vidite vzdy iba ten koniec, vobec nevies co tomu predchadza a robi to iba preto aby ma mohol dat zablokovat takze nesud ked nevies pisem to tu uplne vzdy, prejdite si debaty.. potom sudte
zober si tyta, vyplakaval tu, ze si nevsimam jeho fotografie, vo vsetkych debatach na mna kydal nadaval mi.. tak som mu okomentoval tak ako si to zelal, napisal som iba pravdu.. a ja som zly ani ty si nepamatas ako kydal na moje fotografie? a to vam nevadilo??? preco vam vadi, ze ja jemu okomentujem fotografiu?
aký telezoom?
Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD baj. Nikon Z alebo Nikon AF-S Nikkor 200-500mm f/5.6E ED VR ?
Ktorý z nich je lepší pre wildlife, fotenie vtáctva, prípadne i šport?...ďakujem
Raz si mi pod fotografiu napisal, ze vidis dvojmo
Raz si mi pod fotografiu napisal, ze vidis dvojmo
Niekedy sa pozri do mojho portfolia co mi tam miestny smejd popisal, hoci kam, stare nove fotky, on to bere nahodne aby tu spinu udrzal v chode.
vidite vzdy iba ten koniec, vobec nevies co tomu predchadza a robi to iba preto aby ma mohol dat zablokovat
takze nesud ked nevies
pisem to tu uplne vzdy, prejdite si debaty.. potom sudte
ani ty si nepamatas ako kydal na moje fotografie? a to vam nevadilo??? preco vam vadi, ze ja jemu okomentujem fotografiu?