Fórum » O TECHNIKE

Canon 5D MARK II

smoulinka 979
smoulinka 979 2008-12-17 17:04:55+01
Zdravim,chcela by som sa spytat ci ma niekto info o tejto novinke.Chcela by som si ho kupit,ale mam znameho predajcu a tvrdi mi ze sa neda nikde zohnat.Internetove obchody ho ponukaju,ale bojim sa aby mi neprislo nieco ine v baliku.Ak viete niekto kde sa da zadovazit poradte....moc dakujem

2008-12-21 23:24:34+01
fakt do toho nevidis, nemas zaujem zmenit nazor, tak debata na tuto temu je zbytocna.

Ultra TXF
2008-12-21 23:25:03+01
afkaa.i....to čo píšeš si môže dovoliť doktor súkromný alebo na voľnej nohe,ale nie lekári v nemocniciach...a tam sa odvádza najťažšia a najzodpovednejšia robota...keby všetci boli takí múdri ako ty,tak by sa na to vysrali a išli na privát,len potom neviem,kto by ti zoperoval zlomenú nohu.....
Je len šťastie,že nemôžu ísť všetci na privát a ešte väčšie,že väčšina z nich majú svoju robotu radi a obetujú svoj čas ,svoje rodiny .....
Tvoj pohľad je veľmi,veľmi skreslený.....ak chceš vybavím ti jednu 24 hodinovú služnu na štedrý večer u kamaráta chirurga....nebude sa ti po nej chcieť ani žiť....

katty
2008-12-21 23:25:54+01
haló, haló....o čom je táto téma?

2008-12-21 23:29:38+01
mozem zobrat aj fotak? ;)

Ultra TXF
2008-12-21 23:30:19+01
príspevok od:
fakt do toho nevidis, nemas zaujem zmenit nazor, tak debata na tuto temu je zbytocna.
Presne takúto reakciu som očakával.....názor máš zažratý práve že ty a ie si ochotný pripustiť ,že by to tak nemuselo byť ako tvrdíš.
Opýtam sa ťa ešte raz...robil by si štátneho lekára v nemocnici za 24.000 hrubého ?....odpovedz a nevykrúcaj sa....

Ultra TXF
2008-12-21 23:31:58+01
príspevok od:
mozem zobrat aj fotak? ;)
Nebudeš mať čas ho použiť.....pretože budeš dosraný a dogrcaný a po 24 hod. nebudeš vládať stlačiť spúšť :)

2008-12-21 23:37:31+01
pozri, nema tu zmysel sa hadat. viem o veciach, ktore ti zjavne ti tvoji znami nehovoria. alebo su presne taki priemerni a nezaujimavy, ako ti, o ktorych som pisal hore. alebo si proste vybrali zly smer. ale vzdy je tu cesta, ktorou mozu ist, aby sa mali dobre, alebo ta, aby mali na co nadavat. ex-spoluziak je nieco cez 2 roky vonku z mediciny a zaraba 3nasobok priemerneho platu. a ma kazdu nedelu a kazdu druhu sobotu volnu.

2008-12-21 23:42:56+01
príspevok od: katty
haló, haló....o čom je táto téma?
sorry za off-topic
kup nikon a nebudes mat taketo problemy v diskusiach ;) :-D

katty
2008-12-21 23:46:07+01
afkaa.i, dakujem za radu...že ma to ešte nenapadlo :-)))

Ultra TXF
2008-12-21 23:47:44+01
príspevok od:
pozri, nema tu zmysel sa hadat. viem o veciach, ktore ti zjavne ti tvoji znami nehovoria. alebo su presne taki priemerni a nezaujimavy, ako ti, o ktorych som pisal hore. alebo si proste vybrali zly smer. ale vzdy je tu cesta, ktorou mozu ist, aby sa mali dobre, alebo ta, aby mali na co nadavat. ex-spoluziak je nieco cez 2 roky vonku z mediciny a zaraba 3nasobok priemerneho platu. a ma kazdu nedelu a kazdu druhu sobotu volnu.
Hej ,lenže ten tvoj spolužiak neoperuje a nerozhoduje často o prežití ludí.....keby si všetci vybrali taký smer ako on,tak by sme zdochýnali v špitáloch......ja som v špitáli dlhé roky robil a viem ako to tam vyzerá.
Ja viem,že sa to ťažko chápe,ale ono to povolanie samé osebe je o obetovaní sa..... a nie je to len fráza...i keď v spoločnosti sa podarilo vytvoriť o lekároch samozrejme iný názor....ale to je asi normálne v spoločnosti,kde boli lekári ešte pred nedávnom triedni nepriatelia......a ako tak pozerám ešte aj sú....
A nie sú priemerní....(netvrdím,že takí nie sú,sú aj podpriemerný,ale to sa týka každého typu práce....aj fotografov,že ? )...a napriek tomu v každej krajine okolo zarobia viac ako na slovensku a to nemyslím v prostom prepočte na koruny (to je samozrejmé)ale v pomere k priemernej mzde....
Týmto som skončil a hovorím ti ešte raz...vieš o tom hovno :)

2008-12-21 23:48:24+01
katty, poziciam ti D700 s 24-70/2.8? ;) mozno nad tym zacnes realne uvazovat ;) :-D

katty
2008-12-21 23:49:59+01
afkaa.i, požičaj, ale počkám si ked si kupiš D3....ale nezaručujem, že aj vrátim .-))))

2008-12-21 23:51:42+01
pozri, ked sa chces dalej bavit na tuto temu, napis mi sukromnu spravu.
a jaki triedni nepriatelia, zas tu nerob z toho telenovelu.

moznost volby ma kazdy.

Ultra TXF
2008-12-21 23:52:37+01
A okrem toho si mi stále neodpovedal ...myslíš si,že rozhodovanie a zodpovednosť za to,či nejaká konkrétna osoba bude žiť alebo nie....a to myslím úplne doslovne.....je plat do 30.000,- dostatočný ?
Dobre si rozmysli a zváž ....mohlo by sa jednať aj o tvoje dieťa....

Ultra TXF
2008-12-21 23:55:03+01
No bohužiaľ nemá...ak si to ešte nepochopil....jedine,že by všetci odišli do čoech ,rakúska,anglicka a tak....lenýe ty toho nechápeš podstatne viac.....
Ty si to uvedomíš až keď budeš ležať na operačnom stole,nakoniec ako väčšina ľudí.......a bude sa nad tebou sklánať tvár človeka ,ktorý o tebe rozhodne...nepríjemné...ale v tej chvíli bude pre teba viac než boh...to mi ver.
skončil so ty telenovela :)

2008-12-21 23:55:14+01
keby sa jednalo o moje dieta, tak by som sa postaral o to, aby ho mali na starosti ti najlepsi a neriesil by som financie. a ci by som za operaciu zaplatil rakusakovi 30litrov, lebo mi ju neuhradi poistovna, alebo dal do vrecka slovenskemu expertovi tu istu sumu, v tom pripade nerozhoduje. som clovek, ktory si rad priplati za najvyssiu kvalitu. preto nefotim kopirkami :-D :-D :-D :-P

Ultra TXF
2008-12-21 23:56:12+01
príspevok od: katty
afkaa.i, požičaj, ale počkám si ked si kupiš D3....ale nezaručujem, že aj vrátim .-))))
Nikon si nekupuj....skončíš ako afkaa.i.....smutné :)

2008-12-21 23:59:36+01
ok, jasne, je len tvoja pravda :-D :-D :-D

Ultra TXF
2008-12-22 00:00:34+01
príspevok od:
keby sa jednalo o moje dieta, tak by som sa postaral o to, aby ho mali na starosti ti najlepsi a neriesil by som financie. a ci by som za operaciu zaplatil rakusakovi 30litrov, lebo mi ju neuhradi poistovna, alebo dal do vrecka slovenskemu expertovi tu istu sumu, v tom pripade nerozhoduje. som clovek, ktory si rad priplati za najvyssiu kvalitu. preto nefotim kopirkami :-D :-D :-D :-P
Jéééj ty to máš veľmi pomýlené.....lenže to chce každý aby dostal to najlepšie.....pokiaľ možno zadarmo a hneď :) Takže tým ,že by si mu dal do vrecka 30.000,- vlastne uznávaš cenu jeho práce.....a o tom hovorím,že tá cena je podstatne vyššia ako jeho reálny plat ty magor.....

2008-12-22 00:02:20+01
príspevok od: Ultra TXF
Jéééj ty to máš veľmi pomýlené.....lenže to chce každý aby dostal to najlepšie.....pokiaľ možno zadarmo a hneď :) Takže tým ,že by si mu dal do vrecka 30.000,- vlastne uznávaš cenu jeho práce.....a o tom hovorím,že tá cena je podstatne vyššia ako jeho reálny plat ty magor.....
ze som sa vlastne pustil do debaty s tebou, skoda casu...

Strana 3 z 7

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()