[reply0=WildSammy]ale pri cenach orig. kripov k7/k5 sa neoriginaly neviem ci oplatia.. jedine, ze by boli vyrazne lacnejsie[/reply0]no tak original z exapra stoji 199+posta a neoriginal meike stoji 105+posta, cize rozdiel je viac nez velky
[reply0=zelovoc]no tak original z exapra stoji 199+posta a neoriginal meike stoji 105+posta, cize rozdiel je viac nez velky[/reply0]pardon, 109+posta, dost by ma zaujimalo, aky je rozdiel v prevedeni a v materialoch, ci to proste bude citit ze je to nieco ine nez fotak.
[reply0=WildSammy]zalezi od znacky.. niektore su celkom pouzitelne a niektore su absolutny odpad.. skus napisat konkretne znacky a uvidime :-)[/reply0]no uz mi to ide aj obidva blesky odpaloat bol problem v nabitych bateriach lebo oni sice sli ale nesvietila mi cervena kontrolka tam bol problem tak uz budem vediet do buducna.
no uz mi to ide aj obidva blesky odpaloat bol problem v nabitych bateriach lebo oni sice sli ale nesvietila mi cervena kontrolka tam bol problem tak uz budem vediet do buducna.
citit to bude, lebo to aj bude iny material a tie neoriginaly mozu mat volu a nemusia byt dobre utesnene.. zalezi to klasicky kus od kusu.. keby neoriginal stal 30-50eur a original 200eur, potom by som zvazoval ten neoriginal, ale ak je tam rozdiel ´len´ 90eur asi by som radsej pockal, nasetril a kupil original. Uz som drzal K-7 s origos gripom a je to prijemny pocit a vyvazeny fotak.
[reply0=zelovoc]pardon, 109+posta, dost by ma zaujimalo, aky je rozdiel v prevedeni a v materialoch, ci to proste bude citit ze je to nieco ine nez fotak.[/reply0]citit to bude, lebo to aj bude iny material a tie neoriginaly mozu mat volu a nemusia byt dobre utesnene.. zalezi to klasicky kus od kusu.. keby neoriginal stal 30-50eur a original 200eur, potom by som zvazoval ten neoriginal, ale ak je tam rozdiel ´len´ 90eur asi by som radsej pockal, nasetril a kupil original. Uz som drzal K-7 s origos gripom a je to prijemny pocit a vyvazeny fotak.
[reply0=zelovoc]pardon, 109+posta, dost by ma zaujimalo, aky je rozdiel v prevedeni a v materialoch, ci to proste bude citit ze je to nieco ine nez fotak.[/reply0]mal som v rukach rozne gripy, ale nakoniec zvitazil original. mozno som nemal stastie, ale ziaden sa neblizil originalu (spracovanie, material) . nehovoriac o utesneni. vymakol som jeden na srsmicrosystems, used za 99GBP. to je obvykla cena za gripy. a ak je excellent++, je to skutocne skoro novy kus - aspon tolko moja skusenost
mal som v rukach rozne gripy, ale nakoniec zvitazil original. mozno som nemal stastie, ale ziaden sa neblizil originalu (spracovanie, material) . nehovoriac o utesneni. vymakol som jeden na srsmicrosystems, used za 99GBP. to je obvykla cena za gripy. a ak je excellent++, je to skutocne skoro novy kus - aspon tolko moja skusenost
meike su kvalitou porovnatelne s originalom...,su o polovicu lacnejsie,, a navyse k nemu dostanes aj slot na tuskove baterie... ,(samozrejme aj ten co je na bateriu) , ja pouzivam meike.. som spokojny , tip- dostanes aj kablovu spust http://www.mini-max.sk/product.php?id=1514
[reply0=zelovoc]no tak original z exapra stoji 199+posta a neoriginal meike stoji 105+posta, cize rozdiel je viac nez velky[/reply0]meike su kvalitou porovnatelne s originalom...,su o polovicu lacnejsie,, a navyse k nemu dostanes aj slot na tuskove baterie... ,(samozrejme aj ten co je na bateriu) , ja pouzivam meike.. som spokojny , tip- dostanes aj kablovu spust http://www.mini-max.sk/product.php?id=1514
[reply0=scoty]meike su kvalitou porovnatelne s originalom...,su o polovicu lacnejsie,, a navyse k nemu dostanes aj slot na tuskove baterie... ,(samozrejme aj ten co je na bateriu) , ja pouzivam meike.. som spokojny , tip- dostanes aj kablovu spust http://www.mini-max.sk/product.php?id=1514 [/reply0]akurat ze tam idu 4ks AA baterie ,nie 6 ako sa uvadza na stranke
este sa mozte pozriet na toto a vyjadrit sa k tomu ci sa to oplati a ci to bude dobre http://cgi.ebay.co.uk/SMC-PENTAX-M-50mm-f-1-7-PRIME-LENS-FILM-DIG-EXC-/120653847034?pt=UK_CamerasPhoto_CameraAccessories_CameraLensesFilters_JN&hash=item1c178799fa#shId Dakujem
este sa mozte pozriet na toto a vyjadrit sa k tomu ci sa to oplati a ci to bude dobre http://cgi.ebay.co.uk/SMC-PENTAX-M-50mm-f-1-7-PRIME-LENS-FILM-DIG-EXC-/120653847034?pt=UK_CamerasPhoto_CameraAccessories_CameraLensesFilters_JN&hash=item1c178799fa#shId Dakujem
[reply0=zelovoc]pardon, 109+posta, dost by ma zaujimalo, aky je rozdiel v prevedeni a v materialoch, ci to proste bude citit ze je to nieco ine nez fotak.[/reply0]hmm.. tak som si prebrowsoval net a tie Meike gripy su celkom solidne. Velmi malo staznosti je na ne, cize nemusela by to byt zla volba. Uz aj ja som ho zacal zvazovat na Nikon, kedze mna original stoji 300e a Meike len 100e :-) Podla toho, co som sa docital je Meike sice Cina, ale jedna z tych lepsich znaciek :-)
PENTAX
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa