mas ho nasadeny spravne na aparate? mas ho zapnuty a mas v nom nabite baterie? svieti ti nacerveno ready? co vidis na displayi napisane? mas prepnuty obdlznikovy prepinac vpravo na tele blesku do hornej polohy? co robi, ked nehce bliskat? mozno mas vadny kus
ked som ho 1x nasadil tak siel spravne aj bliskal ale ked som skusil dialkove odpalenie cez radiovy odpalovac tam uz nesiel a ani na fotaku mi nejde a baterky idu aj display funguje ako ma aj skosam rozne programy aj nastavenia aj test a modelink co je ten pravy prepinac a nic a nesvieti mi na cerveno neviem preco. ale zoom hlava mi ide vsetko len blyskat neche
[reply0=WildSammy]mas ho nasadeny spravne na aparate? mas ho zapnuty a mas v nom nabite baterie? svieti ti nacerveno ready? co vidis na displayi napisane? mas prepnuty obdlznikovy prepinac vpravo na tele blesku do hornej polohy? co robi, ked nehce bliskat? mozno mas vadny kus[/reply0]ked som ho 1x nasadil tak siel spravne aj bliskal ale ked som skusil dialkove odpalenie cez radiovy odpalovac tam uz nesiel a ani na fotaku mi nejde a baterky idu aj display funguje ako ma aj skosam rozne programy aj nastavenia aj test a modelink co je ten pravy prepinac a nic a nesvieti mi na cerveno neviem preco. ale zoom hlava mi ide vsetko len blyskat neche
[reply0=mirec684]ked som ho 1x nasadil tak siel spravne aj bliskal ale ked som skusil dialkove odpalenie cez radiovy odpalovac tam uz nesiel a ani na fotaku mi nejde a baterky idu aj display funguje ako ma aj skosam rozne programy aj nastavenia aj test a modelink co je ten pravy prepinac a nic a nesvieti mi na cerveno neviem preco. ale zoom hlava mi ide vsetko len blyskat neche[/reply0]ak nesvieti cervene, mas v nom slabe baterky a nevie sa nabit.. ostatne funkcie by fungovali, len sa nenabija.. ak ho nemas nahodou prepnuty do wireless modu.. vtedy cervene blika ak je slave a ak je master svieti.. ak je ako controler vtedy neviem ci svieti alebo blika..
ak nesvieti cervene, mas v nom slabe baterky a nevie sa nabit.. ostatne funkcie by fungovali, len sa nenabija.. ak ho nemas nahodou prepnuty do wireless modu.. vtedy cervene blika ak je slave a ak je master svieti.. ak je ako controler vtedy neviem ci svieti alebo blika..
[reply0=mirec684]ked som ho 1x nasadil tak siel spravne aj bliskal ale ked som skusil dialkove odpalenie cez radiovy odpalovac tam uz nesiel a ani na fotaku mi nejde a baterky idu aj display funguje ako ma aj skosam rozne programy aj nastavenia aj test a modelink co je ten pravy prepinac a nic a nesvieti mi na cerveno neviem preco. ale zoom hlava mi ide vsetko len blyskat neche[/reply0]skus este vycistit kontakty na blesku i na fotaku technickym liehom...mne to uz viackrat pomohlo.
[reply0=WildSammy]ak nesvieti cervene, mas v nom slabe baterky a nevie sa nabit.. ostatne funkcie by fungovali, len sa nenabija.. ak ho nemas nahodou prepnuty do wireless modu.. vtedy cervene blika ak je slave a ak je master svieti.. ak je ako controler vtedy neviem ci svieti alebo blika..[/reply0]alebo este jedna vec mam aj 2 blesk cullman a ked som tieto 2 blesky dal na dialkove odpalenie cez odpalovac ani jeden mi nereagoval hmm
[reply0=mirec684]alebo este jedna vec mam aj 2 blesk cullman a ked som tieto 2 blesky dal na dialkove odpalenie cez odpalovac ani jeden mi nereagoval hmm
[/reply0]a cez ake odpalovace to skusas?
[reply0=zelovoc]ma niekto skusenosti s neoriginalnymi BG pre pentax k7/k5? pripadne co sa oplati a aky je rozdiel od originalu. vdaka.[/reply0]Co som pozeral na nete tie neoriginalne, tak problem može byť, že ta neoriginalna nebude mat spúšť. A ta sa zíde pri otočení na výšku. Netreba prehmatavať prstom.
Co som pozeral na nete tie neoriginalne, tak problem može byť, že ta neoriginalna nebude mat spúšť. A ta sa zíde pri otočení na výšku. Netreba prehmatavať prstom.
[reply0=zelovoc]ma niekto skusenosti s neoriginalnymi BG pre pentax k7/k5? pripadne co sa oplati a aky je rozdiel od originalu. vdaka.[/reply0]zalezi od znacky.. niektore su celkom pouzitelne a niektore su absolutny odpad.. skus napisat konkretne znacky a uvidime :-)
PENTAX
[/reply0]a cez ake odpalovace to skusas?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa