nikde nemas brasne resp. batohy na konkretny typ fotoaparatu, vybera sa to od velkosti a co v tom chces nosit, ale skus sa pozriet na www.prolaika.sk, mas tam vsetko..
inac k tomu guglovi ... co je pre niekoho samozrejme je pre ineho zahada ... minule sa ma jeden znamy pytal ze kde to najde tie moje fotky. ja ze ´skus gugel´. a on na to ´a ty si na gugli? to si sa tam ako zaregistroval?´ ... toz tak, tik, tak ...
klidek vopicaku, uz sa naucil (od vcera) nastavovat a komponovat ... uz len brasnicka a ide sa na vec ... ťip, ťop
uz ma to fakt unavuje. dnes sme presne o podobne nesvojpravnych rozpravali na zasadnuti katedry. ty ich nemusis ucit a pocuvat od nich, ze si prisny, lebo si im nedal skusku, na ktoru sa ucili AZ 3 hodiny. a potom sa ta pytaju, ze ci sa to neda nejak inak vybavit.
si zober, ze takyto ludia sa u teba zamestnaju. sak to je na slaktrafenie!!! :((( a ze preco vyhravaju volby ludia, aki vyhravaju...
btw ak nevie vyhladavat na google, tak v menu ma:
´Adresár firiem´
tam si vyberie:
´Predajcovia fototechniky a fotoprislusenstva - internetovy obchod´
a ma desiatky odkazov.
Ludia maju tisice nastrojov, ale aj tak su lenivi :(((((((((((((((((((((((((((
ale uznaj ze lenivost je hnacim motorom pokroku. keby nie este stale si vystacime s gulickovym pocitadlom znacky ´sčot´ ... do p*dele na sčtot ma napadaju len neslušné oné ... ;-)
uz aby som sem prestal chodit asi to tak aj urobim podla ludi co reaguju predstavte si ze som normalne nieco nasiel v google to bude prekvapenie...len som chcel vediet ci nepoznate nejake lepsie stranky predsa sa viac vyznate aj viete kde su seriozny a dobre ceny...ale kde tu sa nik nemoze nic opytat pokial nie je ,,profik,,...toto ma fakt dostalo! cest vynimkam
nikde nemas brasne resp. batohy na konkretny typ fotoaparatu, vybera sa to od velkosti a co v tom chces nosit, ale skus sa pozriet na www.prolaika.sk, mas tam vsetko..
no hama ma aj na konkretne fotoaparaty sety a podla toho sa da lahko najst ja som to myslel tak ci nahodou nema niekto D40 a ak hej aku pouziva brasnu alebo tak a inak dakujem
uz aby som sem prestal chodit asi to tak aj urobim podla ludi co reaguju predstavte si ze som normalne nieco nasiel v google to bude prekvapenie...len som chcel vediet ci nepoznate nejake lepsie stranky predsa sa viac vyznate aj viete kde su seriozny a dobre ceny...ale kde tu sa nik nemoze nic opytat pokial nie je ,,profik,,...toto ma fakt dostalo! cest vynimkam
tak napis ktore si nasiel a spytaj sa ´ake s nimi mate skusenosti, resp. nepoznate nieco lepsie?´ ... ale prepac, ty kladies fakt ´fasacke´ otazky ako by povedal jake ... smajlika nedam, lebo mi je do placu, placu, placu ....
tak mala skola:
kto nie je seriozny, tak sa na 95% nedostane na prve priecky google, lebo ten ma rebricek zostavovany podla 2 kriterii
- platena reklama = kto ma na reklamu, tak je vacsinou seriozny
- pocet zobrazeni = kto ma vela zobrazeni, tomu chodi vela ludi na stranky, ten ma bud dobre ceny, alebo je seriozny.
ked uz mas prvych cca 10-15 odkazov, tak si vies pozriet a porovnat ceny.
no hama ma aj na konkretne fotoaparaty sety a podla toho sa da lahko najst ja som to myslel tak ci nahodou nema niekto D40 a ak hej aku pouziva brasnu alebo tak a inak dakujem
ty kladivo petkilove, ma uz nerozculuj a nevyplakavaj aky je svet zly a ludia skaredi!
prd makovy si sa pytal ze aku kto pouziva brasnu ... pozri sa na svoju otazku na zaciatku vlakna ... ak tam dovidis ...
ja nehovorim ze tvoj postup je zly :) urcite sa nehadam....nakupovat cez net som nakupoval dost takze viem ako to chodi len som nakupoval v oblasti sportu...kto chce niekoho okradnut da si aj reklamu agentury co sprostredkuju pracu do zahranicia a pod. ale myslim ze to je jedno...ja len je toto snad stranka o foteni mal som taky pocit tak preco by som sa nespytal ludi co sa tomu venuju aby poradili? je nieco na tom zle?
btw ak nevie vyhladavat na google, tak v menu ma:
´Adresár firiem´
tam si vyberie:
a ma desiatky odkazov.
Zaregistrovať sa na nejakom fóre je určite náročnejšie než používanie vyhľadávača.
V googli akurát zadáš pár kľúčových slov, kdežto na fóre musíš vyplniť registračný formulár, ďalej treba (ako kde) konto aktivovať a potom zformulovať otázku.
Takže pokiaľ má niekto rozumu dosť na zaregistrovanie sa na fóre mal by mu bohate stačiť na použitie vyhľadávača.
online fotoshop
ZAHAJUJEM PROTESTNE NEODPOVEDANIE NA HLUPE A LAHKE OTAZKY, KTORE SI DOKAZE AUTOR ODPOVEDAT SAM, POKIAL NIE JE LENIVY!!!
www.megafoto.sk
www.pixmania.sk
www.Hej.sk/digitalne-foto/
pomoc, pomoc, pomoc
si zober, ze takyto ludia sa u teba zamestnaju. sak to je na slaktrafenie!!! :((( a ze preco vyhravaju volby ludia, aki vyhravaju...
´Adresár firiem´
tam si vyberie:
a ma desiatky odkazov.
kto nie je seriozny, tak sa na 95% nedostane na prve priecky google, lebo ten ma rebricek zostavovany podla 2 kriterii
- platena reklama = kto ma na reklamu, tak je vacsinou seriozny
- pocet zobrazeni = kto ma vela zobrazeni, tomu chodi vela ludi na stranky, ten ma bud dobre ceny, alebo je seriozny.
ked uz mas prvych cca 10-15 odkazov, tak si vies pozriet a porovnat ceny.
co povies na takyto postup, hm?
prd makovy si sa pytal ze aku kto pouziva brasnu ... pozri sa na svoju otazku na zaciatku vlakna ... ak tam dovidis ...
´Adresár firiem´
tam si vyberie:
a ma desiatky odkazov.
V googli akurát zadáš pár kľúčových slov, kdežto na fóre musíš vyplniť registračný formulár, ďalej treba (ako kde) konto aktivovať a potom zformulovať otázku.
Takže pokiaľ má niekto rozumu dosť na zaregistrovanie sa na fóre mal by mu bohate stačiť na použitie vyhľadávača.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa