Fórum » O TECHNIKE

online fotoshop

2009-06-12 15:03:27+02
prosim vas neviete nejaku dobru slovensku stranku kde sa daju objednat fototasky na nikon D40? kde su dobre ceny, kvalita...dakujem

2009-06-12 15:08:49+02
matullko, zlatik moj. ty si niekedy pouzival GOOGLE?!?!? lebo toto je otazka mozno pol hodiny. mi nehovor, ze tolko casu nemas!

ZAHAJUJEM PROTESTNE NEODPOVEDANIE NA HLUPE A LAHKE OTAZKY, KTORE SI DOKAZE AUTOR ODPOVEDAT SAM, POKIAL NIE JE LENIVY!!!

FilipMino
2009-06-12 15:10:08+02
nikde nemas brasne resp. batohy na konkretny typ fotoaparatu, vybera sa to od velkosti a co v tom chces nosit, ale skus sa pozriet na www.prolaika.sk, mas tam vsetko..

Marcel Rebro
2009-06-12 15:10:23+02
klidek vopicaku, uz sa naucil (od vcera) nastavovat a komponovat ... uz len brasnicka a ide sa na vec ... ťip, ťop

Marcel Rebro
2009-06-12 15:11:38+02
www.prolaika.sk
www.megafoto.sk
www.pixmania.sk
www.Hej.sk/digitalne-foto/

pomoc, pomoc, pomoc

Marcel Rebro
2009-06-12 15:14:37+02
inac k tomu guglovi ... co je pre niekoho samozrejme je pre ineho zahada ... minule sa ma jeden znamy pytal ze kde to najde tie moje fotky. ja ze ´skus gugel´. a on na to ´a ty si na gugli? to si sa tam ako zaregistroval?´ ... toz tak, tik, tak ...

2009-06-12 15:15:10+02
príspevok od: Marcel Rebro
klidek vopicaku, uz sa naucil (od vcera) nastavovat a komponovat ... uz len brasnicka a ide sa na vec ... ťip, ťop
uz ma to fakt unavuje. dnes sme presne o podobne nesvojpravnych rozpravali na zasadnuti katedry. ty ich nemusis ucit a pocuvat od nich, ze si prisny, lebo si im nedal skusku, na ktoru sa ucili AZ 3 hodiny. a potom sa ta pytaju, ze ci sa to neda nejak inak vybavit.

si zober, ze takyto ludia sa u teba zamestnaju. sak to je na slaktrafenie!!! :((( a ze preco vyhravaju volby ludia, aki vyhravaju...

Marcel Rebro
2009-06-12 15:18:30+02
neboj, u mna sa nezamestnaju. v politike sancu maju ... ajaju, ajaju

2009-06-12 15:19:21+02
btw ak nevie vyhladavat na google, tak v menu ma:
´Adresár firiem´
tam si vyberie:
´Predajcovia fototechniky a fotoprislusenstva - internetovy obchod´
a ma desiatky odkazov.

Ludia maju tisice nastrojov, ale aj tak su lenivi :(((((((((((((((((((((((((((

Marcel Rebro
2009-06-12 15:21:31+02
ale uznaj ze lenivost je hnacim motorom pokroku. keby nie este stale si vystacime s gulickovym pocitadlom znacky ´sčot´ ... do p*dele na sčtot ma napadaju len neslušné oné ... ;-)

2009-06-12 15:23:17+02
uz aby som sem prestal chodit asi to tak aj urobim podla ludi co reaguju predstavte si ze som normalne nieco nasiel v google to bude prekvapenie...len som chcel vediet ci nepoznate nejake lepsie stranky predsa sa viac vyznate aj viete kde su seriozny a dobre ceny...ale kde tu sa nik nemoze nic opytat pokial nie je ,,profik,,...toto ma fakt dostalo! cest vynimkam

2009-06-12 15:24:48+02
nie, keby sme boli vsetci lenivi, tak stale sedime na konaroch a cakame, kto spadne ako prvy ;) :-D

2009-06-12 15:26:32+02
príspevok od: FilipMino
nikde nemas brasne resp. batohy na konkretny typ fotoaparatu, vybera sa to od velkosti a co v tom chces nosit, ale skus sa pozriet na www.prolaika.sk, mas tam vsetko..
no hama ma aj na konkretne fotoaparaty sety a podla toho sa da lahko najst ja som to myslel tak ci nahodou nema niekto D40 a ak hej aku pouziva brasnu alebo tak a inak dakujem

Marcel Rebro
2009-06-12 15:26:44+02
príspevok od:
uz aby som sem prestal chodit asi to tak aj urobim podla ludi co reaguju predstavte si ze som normalne nieco nasiel v google to bude prekvapenie...len som chcel vediet ci nepoznate nejake lepsie stranky predsa sa viac vyznate aj viete kde su seriozny a dobre ceny...ale kde tu sa nik nemoze nic opytat pokial nie je ,,profik,,...toto ma fakt dostalo! cest vynimkam
tak napis ktore si nasiel a spytaj sa ´ake s nimi mate skusenosti, resp. nepoznate nieco lepsie?´ ... ale prepac, ty kladies fakt ´fasacke´ otazky ako by povedal jake ... smajlika nedam, lebo mi je do placu, placu, placu ....

2009-06-12 15:27:55+02
ja nie som profik a nepytam sa somariny...asi som lenivy sa nieco opytat :o)

2009-06-12 15:28:23+02
príspevok od:
tak mala skola:

kto nie je seriozny, tak sa na 95% nedostane na prve priecky google, lebo ten ma rebricek zostavovany podla 2 kriterii
- platena reklama = kto ma na reklamu, tak je vacsinou seriozny
- pocet zobrazeni = kto ma vela zobrazeni, tomu chodi vela ludi na stranky, ten ma bud dobre ceny, alebo je seriozny.

ked uz mas prvych cca 10-15 odkazov, tak si vies pozriet a porovnat ceny.

co povies na takyto postup, hm?

Marcel Rebro
2009-06-12 15:29:09+02
príspevok od:
no hama ma aj na konkretne fotoaparaty sety a podla toho sa da lahko najst ja som to myslel tak ci nahodou nema niekto D40 a ak hej aku pouziva brasnu alebo tak a inak dakujem
ty kladivo petkilove, ma uz nerozculuj a nevyplakavaj aky je svet zly a ludia skaredi!

prd makovy si sa pytal ze aku kto pouziva brasnu ... pozri sa na svoju otazku na zaciatku vlakna ... ak tam dovidis ...

2009-06-12 15:36:04+02
ja nehovorim ze tvoj postup je zly :) urcite sa nehadam....nakupovat cez net som nakupoval dost takze viem ako to chodi len som nakupoval v oblasti sportu...kto chce niekoho okradnut da si aj reklamu agentury co sprostredkuju pracu do zahranicia a pod. ale myslim ze to je jedno...ja len je toto snad stranka o foteni mal som taky pocit tak preco by som sa nespytal ludi co sa tomu venuju aby poradili? je nieco na tom zle?

duroslav
2009-06-12 15:37:12+02
príspevok od:
btw ak nevie vyhladavat na google, tak v menu ma:
´Adresár firiem´
tam si vyberie:
´Predajcovia fototechniky a fotoprislusenstva - internetovy obchod´
a ma desiatky odkazov.

Ludia maju tisice nastrojov, ale aj tak su lenivi :(((((((((((((((((((((((((((
Zaregistrovať sa na nejakom fóre je určite náročnejšie než používanie vyhľadávača.
V googli akurát zadáš pár kľúčových slov, kdežto na fóre musíš vyplniť registračný formulár, ďalej treba (ako kde) konto aktivovať a potom zformulovať otázku.
Takže pokiaľ má niekto rozumu dosť na zaregistrovanie sa na fóre mal by mu bohate stačiť na použitie vyhľadávača.

2009-06-12 15:39:03+02
ja nevyplakavam svet je zly asi pre teba...no keby si vies daco domysliet..tak pochopis otazku

Strana 1 z 4

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()