Ahojte. Prednedavnom som predal canon 400D. Ostali mi nejake tie objektivy a rad by som zakupil Canon 40D telo. Mam ale problem ze to nikto pouzivane(na nove nemam) akosi momentalne nepredava a ja by som chcel von vybehnut fotit. Ak by ste mi vedeli nejako pomoct s tym ze niekoho poznate co by to predal tak by som to uvital. Som z BA.
jj podobne ale nie je to uz take vyhodne odtial nakupovat. Viacmenej to vidim narovnako len viac moznosti nakupu. Ale je rozdiel niekoho potom nahanat na SVK ako v UK :-D (btw: mrco ten typek este neodpisal a ja uz dnes asi 9x prehladavam komplet web)
jj podobne ale nie je to uz take vyhodne odtial nakupovat. Viacmenej to vidim narovnako len viac moznosti nakupu. Ale je rozdiel niekoho potom nahanat na SVK ako v UK :-D (btw: mrco ten typek este neodpisal a ja uz dnes asi 9x prehladavam komplet web)
ano to je ten moj posledny koment ze este neodpovedal :-) ked preratam ceske koruny tak tych 13500 to vyjde akurat 500€...ale bez vysledku stale
noooo tak zasa necakaj ze ludia su na nete cely den ako ty ked nieco zhanas...aj ja ked nieco cem som nervozny ale treba počkat....a prečo nie CANON 30D.....mas ho tam z 12.6.2009 za 350.-oiri CCA......ci uz si vybral jedine 40D?
Neviem ako to funguje ale z USA mi preclievaju vsetko. Z Azie (mam skusenost HKG, Pakistan, Cina) mi zasielky v hodnote niekolko sto USD pristali priamo na recepcii vo firme - naposledy IR converted D70 za 410+50 USD ...
no mam canon objektivy zo stareho tela co som predal + dalsie vecicky k tomu takze hlavne preto.... verte ci nie obvolal som kazdeho dodavatela aky existuje na SVK a nic. Btw: 50D moze byt super masinka ale moj rozpocet a financna situacia umoznuje jedine 40D. navyse o mesiac nemam ani pracu :D
Canon 40D kúpa
EU = cista cena
Azia = cista cena ... neviem preco, ale je to tak
Inak, niekedy nekontroluju ani balicky za vyssie ceny, ale je to risk. Pri nejakych malych a nenapadnych balickoch (obalkach).
P.S. - dakujem za uzitocne informacie.
http://www.colnasprava.sk/wps/portal/Postove_zasielky
oficialne VSETKO MIMO EU podlieha zdaneniu a precleniu.
je len lenivostou colnikov, ze to nekontroluju a tak ochudobnuju stat.
http://foto.bazos.sk/inzerat/1862595/Canon-EOS-40D-body--kit.php
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa