Ahojte. Prednedavnom som predal canon 400D. Ostali mi nejake tie objektivy a rad by som zakupil Canon 40D telo. Mam ale problem ze to nikto pouzivane(na nove nemam) akosi momentalne nepredava a ja by som chcel von vybehnut fotit. Ak by ste mi vedeli nejako pomoct s tym ze niekoho poznate co by to predal tak by som to uvital. Som z BA.
hej nemal mi vydat 10€hovorim tak nehajme tak to mam za cestu :D a nic nasiel nakoniec 10 a nic som nezjednal... GRANKO ty sem napis ake mas podozrenie ze je zdroj tych veci!!! plz alebo sukromne mi to posli :-) conan ale je to masinka co? s tym budem narabat ako s okom v hlave hehe
priznám sa ti že ja som to doteraz videl na obrázkoch :D:D prvé čo ma napadlo, že to je také hovädo :D:D ešte canon 70-200 f2,8 na to a môžem začať asi s kulturistikou pred fotením :D:D
p.s.: videl si on už predáva tu aj 70/200 f4 za 300€ !!! keby zohnal aj f2,8 hned by som bral, mimochodom už som žobrák aj ja :D:D
hej nemal mi vydat 10€hovorim tak nehajme tak to mam za cestu :D a nic nasiel nakoniec 10 a nic som nezjednal... GRANKO ty sem napis ake mas podozrenie ze je zdroj tych veci!!! plz alebo sukromne mi to posli :-) conan ale je to masinka co? s tym budem narabat ako s okom v hlave hehe
skus porozmyslat a prides na to aj sam...cena hovori za vsetko :o)) kvoli tomu som sa do toho nepustil...chalan to robi tak okato, az to boli...
no ved to som grankovi pisal aj ja :-D a on ich mal viac ako 2ks. ale ako ja som spokojny a mas canon pravdu je vacssi od 400D co som mal aj tazssi a ked som dal nanho moju biednu sigmu 70-300 tak to vazne po par zaberoch by chcelo navstivit fitnesko :D
Canon 40D kúpa
p.s.: videl si on už predáva tu aj 70/200 f4 za 300€ !!! keby zohnal aj f2,8 hned by som bral, mimochodom už som žobrák aj ja :D:D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa