Ahojte. Prednedavnom som predal canon 400D. Ostali mi nejake tie objektivy a rad by som zakupil Canon 40D telo. Mam ale problem ze to nikto pouzivane(na nove nemam) akosi momentalne nepredava a ja by som chcel von vybehnut fotit. Ak by ste mi vedeli nejako pomoct s tym ze niekoho poznate co by to predal tak by som to uvital. Som z BA.
heeej? odkial to má? môže to byť poriadny tovar? nechceš nás poinformovať? :)
je to superkseft pre neho...a ja mu ho nebudem ani brat...nemam to potvrdene, no akonahle som kupil blesk od jedneho cloveka, objavili sa tu inzeraty na 2 blesky po 290€...je to original tovar, len bez zaruky...
Prečo picháš do osieho hniezda? Náhodou ich odradíš, nekúpia to a budú sa tu ďalší mesiac vyplakávať že nič nemôžu zohnať :-)))
to vies, ja picham vselikade :o))) nie neodradzam ich...je to fungel novy tovar, mozno odskusany, velakrat este nevybaleny z folie, ktory sice nema zaruku, no ta cena bohate vykryje pripadny servis, ktory vobec nemusi nastat...zvlast, ked sa o to clovek stara je moznost si ho plne vyskusat...keby som mal na to zvysny cas, tak to riesim podobne ako ten inzerent...a mozno i lepsie, keby som sa dostal priamo ku zdroju, nielen ku spostredkovatelovi..ale vsetko sa svoje rizika a takto, ako to robi on, je to fajn aj ked na ukor lepsej nakupnej ceny a nizsieho zisku...
to vies, ja picham vselikade :o))) nie neodradzam ich...je to fungel novy tovar, mozno odskusany, velakrat este nevybaleny z folie, ktory sice nema zaruku, no ta cena bohate vykryje pripadny servis, ktory vobec nemusi nastat...zvlast, ked sa o to clovek stara je moznost si ho plne vyskusat...keby som mal na to zvysny cas, tak to riesim podobne ako ten inzerent...a mozno i lepsie, keby som sa dostal priamo ku zdroju, nielen ku spostredkovatelovi..ale vsetko sa svoje rizika a takto, ako to robi on, je to fajn aj ked na ukor lepsej nakupnej ceny a nizsieho zisku...
ides okolo toho ako okolo horucej kase :-) kazdopadne v mojej situacii je aj to vela a musim si pozicat. co uz ale spravil by som hlupost keby som to nevyuzil.
ides okolo toho ako okolo horucej kase :-) kazdopadne v mojej situacii je aj to vela a musim si pozicat. co uz ale spravil by som hlupost keby som to nevyuzil.
praveze idem na to priamo :o) ano,bola by to hlupost, pokial nepoznas zdroj...ale pre normalnych ludi, je to fajn ponuka...
co uz kazdopadne budem spokojny kedze mam vyrieseny problem tela..ak predam ten objektiv budem mat kvazi 50D telo za 14 - 15 tisic namiesto tej 40D co som hladal. Takze som spokojny. Ale aj ja by som si rad bocne privyrobil :-) keby sa dalo
co uz kazdopadne budem spokojny kedze mam vyrieseny problem tela..ak predam ten objektiv budem mat kvazi 50D telo za 14 - 15 tisic namiesto tej 40D co som hladal. Takze som spokojny. Ale aj ja by som si rad bocne privyrobil :-) keby sa dalo
ten objektiv je na 50D presne to iste ako na 450D 18-55...ale ked ho strelis za 200-250, budes mat slusne telo za slusnu cenu...
JUPIIIIII, tak kup a fot.
ps: privyrobit sa da vzdy, len musis nieco vediet. co vies? ;)
ja som to myslel vazne...si dalsi uzivatel ePhoto, ktoremu stranka pomohla kupit fotak, cize si sa zaclenil do tejto zvacsujucej sa rodiny :o)
áno to je pravda že stránka už teraz mi velmi pomohla nie len pri kúpe ale aj pri rozšírení doteraz len teoretických vedomostí, ktoré konečne môžem uplatniť aj v praxe :)
áno to je pravda že stránka už teraz mi velmi pomohla nie len pri kúpe ale aj pri rozšírení doteraz len teoretických vedomostí, ktoré konečne môžem uplatniť aj v praxe :)
Canon 40D kúpa
ps: privyrobit sa da vzdy, len musis nieco vediet. co vies? ;)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa