Ahojte. Prednedavnom som predal canon 400D. Ostali mi nejake tie objektivy a rad by som zakupil Canon 40D telo. Mam ale problem ze to nikto pouzivane(na nove nemam) akosi momentalne nepredava a ja by som chcel von vybehnut fotit. Ak by ste mi vedeli nejako pomoct s tym ze niekoho poznate co by to predal tak by som to uvital. Som z BA.
som mu 2x volal a 2sms poslal aby ho ani nenapadlo to predat ze si vlasy a chlpy vytrham :D ja uz ho tu cem maaaaat... budem v robote cely napichany z toho zajtra a budem kukat po nete co to dokaze secko :D
nie neskúšal som. On mi povedal že ja som volal ako prvý a ty ako druhý. a potom že celý deň mal horúcu linku, ja si myslím že keby som ešte začal špekulovať tak kludne to môže zabaliť a predať to tým, ktorí mu volali celý deň, na druhej strane mi to priniesol až 60 km, skoro až do dvora, dohodli sme sa na 15 € za dopravné, dal som 20. Usporil mi jednu cestu do Levíc, nebodaj do Žiaru a s tým spojenú stratu času, čo je 3 dni pred štátnicami naozaj výrazný argument :D
roben a nech vecer pridas nejaku fotku, ked ho budes mat! :) napriklad ja som celkom zvedavy co s tym dokazes :) aj ked to bude chciet asi cas sa vyhrat s nim poriadne
no mam fotak doma :-D som spokojny... jojo je tu ovela viac nastaveni a moznosti ako na old 400D co som mal :-) kym zvyknem na gombiky to potrva aby som vedel co kde rychlo najdem :-D takze potom dame fotecky :D (sam som zvedavy co s tym dokazem)
hej nemal mi vydat 10€hovorim tak nehajme tak to mam za cestu :D a nic nasiel nakoniec 10 a nic som nezjednal... GRANKO ty sem napis ake mas podozrenie ze je zdroj tych veci!!! plz alebo sukromne mi to posli :-) conan ale je to masinka co? s tym budem narabat ako s okom v hlave hehe
Canon 40D kúpa
to DjGranko: ty ho poznáš?
to DjGranko: ty ho poznáš?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie